Dodaj do ulubionych

czlowieczenstwo a nalepki

10.06.03, 11:54
Maximilian_von_alscher odpowiadam:

faktycznie dosc niezrecznie i dwuznacznie sie wyrazielem o moim polskim
obywatelstwie. To miala byc uwaga do wszystkich, ktorzy chcieliby ze mnie
zrobic: SuperEskimosa, SuperPolaka czy SuperMana a czego bardzo nie chce
Obserwuj wątek
    • hanys_hans Re: czlowieczenstwo a nalepki 10.06.03, 13:37
      kolcero napisał:

> Maximilian_von_alscher odpowiadam:
      >
      > faktycznie dosc niezrecznie i dwuznacznie sie wyrazielem o moim polskim
      > obywatelstwie. To miala byc uwaga do wszystkich, ktorzy chcieliby ze mnie
      > zrobic: SuperEskimosa, SuperPolaka czy SuperMana a czego bardzo nie chce

Widza ze mosz taki kabot co go umisz pszewroocac´ na dwie stroony w zaleznosci
      od sytuacji.
      • kolcero Re: czlowieczenstwo a nalepki 10.06.03, 13:50
        Jezeli dobrze zrozumialem ( o ile Ty mnie dobrze zrozumiales ) to obywatelstwo
        czy narodowosc swiadcza o jakosci czlowieka??? Bo ja twierdze, ze i ludzie, i
        bydlaki zyja wszedzie bez wzgledu jaka nalepka ktos czy sami sobie przylepili.
        Potrafie sie smiac lub wstydzic ze swoich przywar, a nie tylko wytykac je innym.
        • maximilian_von_alscher Re: czlowieczenstwo a nalepki 10.06.03, 14:19
          kolcero napisał:

> Jezeli dobrze zrozumialem ( o ile Ty mnie dobrze zrozumiales ) to
          obywatelstwo
          > czy narodowosc swiadcza o jakosci czlowieka??? Bo ja twierdze, ze i ludzie, i
          > bydlaki zyja wszedzie bez wzgledu jaka nalepka ktos czy sami sobie przylepili.
          > Potrafie sie smiac lub wstydzic ze swoich przywar, a nie tylko wytykac je
          innym
          > .

Troche mnie ten Twoj post dziwi! Poniewaz, jeszcze niedawno objechales mnie za
          to, ze w moim poscie zwrocilem uwage mojemu rodakowi (ballestowi), ze zachowal
          sie nieodpowiednio w przeciwienstwie do Polaka, za ktorego Ciebie wzialem.
          Rowniez wierze, ze kazdy narod kazda grupa etniczna sklada sie z bydlakow i
          porzadnych ludzi, takze Polacy i Slazacy i nawet najdokladniejsze badania
          socjotechniczne nie wykaza roznicy w proporcji jednych do drugich, ani tu ani
          tam.
          • kolcero Re: czlowieczenstwo a nalepki 10.06.03, 14:32
            Sorki, nie objechalem Cie- to byla odrobina ironii nie do Ciebie. Ty po prostu
            zareagowales, choc mogles napisac np....tylko nikogo (sic!) nie obrazac
            Kacapy... :))
            Bo jakby np. ciezko bylo komus zrozumiec, ze moje przeprosiny mogly miec
            charakter techniczny- po co rozwijac watki ponad miare nie-tematami a pozniej
            zmuszac kogos do czekania przez dluzszy czas na odswiezenie??? Nie kazdy ma
            lacze stale :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka