sss9 25.02.08, 20:43 pr51 się zmartwi, przecież miał pomysł na promocję miasta jakimś pagórkiem, a ten był idealny. cóż... będzie musiał jednak postawić na blaszaki w SSE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Najpierw ją rozbiorą, potem drogą sprzedadzą IP: *.zre.com.pl 26.02.08, 08:12 Popieram, inne miasta powinny działać podobnie i również w ten sam sposób pozbywać się obrzydliwych dla naszego regionu hałd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina Re: Najpierw ją rozbiorą, potem drogą sprzedadzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 20:56 > Popieram, Na szczescie nie ma to zadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Najpierw ją rozbiorą, potem drogą sprzedadzą 26.02.08, 09:47 > pr51 się zmartwi ... Jak zwykle bredzisz dla samej przyjemności bredzenia. Ja kzwykle pomyliło Ci się omawianie zasad z przymiarką do Gliwic. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Najpierw ją rozbiorą, potem drogą sprzedadzą 26.02.08, 15:11 dobre. to ty nie mając żadnych kwalifikacji pobredziłeś sobie o formach promocji stawiając obok siebie mur berliński i blaszaki w SSE. oprócz przeznaczenia i budulca nie zauważyłeś innych wartościujących różnic. pozostałych twoich propozycji jak kąpieliska czy pagórki widokowe nawet mi się komentować nie chce, bo skoro prezentowane liczne przykłady ze świata nie przemawiają do ciebie, to jakże mogłoby się to udać mnie czy koledze z Niemiec? :) tak więc: chwytaj resztki hałdy póki czas, jutro może nie być nas. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Najpierw ją rozbiorą, potem drogą sprzedadzą 26.02.08, 18:35 > dobre. to ty nie mając żadnych kwalifikacji pobredziłeś sobie o formach promocj > i Problem w tym, że to nie ja bredziłem. Nie pieprz, jak nie musisz. > stawiając obok siebie mur berliński i blaszaki w SSE To był Twój pomysł. Mnie z tymi bredniami nie mieszaj. > budulca nie zauważyłeś innych wartościujących różnic. pozostałych twoich > propozycji jak kąpieliska czy pagórki widokowe nawet mi się komentować nie chce A jednak komentujesz. Bredzenie dobrze Ci idzie. >> bo skoro prezentowane liczne przykłady ze świata nie przemawiają do ciebie Przykłady przemawiają i problem w tym, że nie należy wszystkiego małpować, bo TO JUŻ BYŁO. > tak więc: chwytaj resztki hałdy póki czas, jutro może nie być nas. ;D Jeszcze nie skończyłeś bredzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Najpierw ją rozbiorą, potem drogą sprzedadzą 26.02.08, 18:43 z matki monotonii i ojca kłamstwa nie mogło się urodzić nic innego niż pr51. :) lektura stron UM już cię nie trzeźwi? a, prawda, ciebie upija. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeanalesi Re: Najpierw ją rozbiorą, potem drogą sprzedadzą 26.02.08, 19:13 Czy to że zlikwiduja hałdę to też źle sss9-manie? Bardziej ciekawi mnie to czy hałda od strony nowych Gliwic zostanie zniwelowana do poziomu pszczynskiej, bo z tego co narazie widziałem to sie na to nie zanosi. Parkingi zostały zbudowane na hałdzie więc róznica poziomów wynosi między nimi a poziomem pszczyńskiej wynosi około 10 metrów. KW likwiduje hałdę do poziomu ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Najpierw ją rozbiorą, potem drogą sprzedadzą 26.02.08, 19:16 dla pr51 to źle, stracił atut promocyjny. :) a czy dobrze? tak powinno być, no ale sam napisałeś, że to też póki co spartolili. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 [...] 27.02.08, 18:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 [...] 27.02.08, 18:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 15rp [...] IP: 85.17.162.* 27.02.08, 18:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 [...] 27.02.08, 18:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 15rp Re: Najpierw ją rozbiorą, potem drogą sprzedadzą IP: 85.17.162.* 27.02.08, 19:00 Kostki, to oni potrafią jedynie kraść albo układać na swoich ulicach. Taka rasa. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 [...] 27.02.08, 18:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina Re: Najpierw ją rozbiorą, potem drogą sprzedadzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 20:54 Nowe drogi dojazdowe do szkolki Grabowieckiego na Kopalniana. To jest jedna z niewielu ulic w miescie, na ktorej jest ograniczenie tonazu do 3,5t, mimo, ze nikt tam nie mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanalesi Re: Najpierw ją rozbiorą, potem drogą sprzedadzą 27.02.08, 19:55 Jak na kopalnianej nikt nie mieszka? Co ty piszesz? A co hałdy uważam że nie bedzie równo z pszczyńską,hałda nie zniknie całkowicie, w zwiazku z czym miasto nie zyska nowych atrakcyjnych terenów inwestycyjnych, co widać juz gołym okiem, cyba ze sie mylę i nawierzchnia oraz parkinigi wokół noewych gliwic będą zrywane. Odpowiedz Link Zgłoś