Dodaj do ulubionych

Sens dyskusji na forum ?

26.05.08, 20:50
Jak widać "kibic" modelowo się się odkrył i przekonał wszystkich że to o co ja
go i innych "bezpodstawnie" oskarżałem jest jednak prawdą. To, NIE CZYTAJĄC
NAWET TREŚCI POSTU z rozpędu zaczął nadawać na "złą" osobę przekonuje, że
wszystkie swoje wizyty na forum skupiał na wyszukiwaniu postów głownie moich
oraz pr51 i obrażaniu nas. Jako "piszący z emigracji" i "zatroskany o losy
rodzinnego miasta" mieszkaniec kompletnie nic oprócz obelg nie wnosił do
dyskusji. Do tej pory zignorowaliście popisy kibica bo stał po waszej stronie
i dzielnie bronił MB i oskarżał franka. Kibic jest jak LPR i Samoobrona z
koalicji z PiSem: pomocny w walce ale wstyd się przyznać do koneksji z nim.

Dziękuje kibicu. Czekam na więcej.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: Sens dyskusji na forum ? IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.08, 00:22
      quilheure napisał:

>
      > Dziękuje kibicu. Czekam na więcej.

Wiesz, strasznie się wczoraj naharowałeś trollu a wiec, w oczekiwaniu na swoich kompanów i proletariuszy gliwickich polecam ci relaks.
      Baw sie dobrze:
      klipsy.pl/Portal/Video.aspx?VideoId=740
      • Gość: SG-Gliwice Re: Sens dyskusji na forum ? IP: *.antsatgor.pl 27.05.08, 14:48
        no i po co dyskutować TIRy Jeżdzą i będą jeżdziły dopóki franek będzie prezydentem.
        • Gość: michal/ Czyli że nie za wiele mu już zostało. OK. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 15:35
          Gość portalu: SG-Gliwice napisał(a):

> no i po co dyskutować TIRy Jeżdzą i będą jeżdziły dopóki franek będzie prezyden
          > tem.
        • Gość: emeryt Re: Sens dyskusji na forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 23:24
          > no i po co dyskutować TIRy Jeżdzą i będą jeżdziły dopóki franek będzie prezyden
          > tem.
          Ale skad.
        • pr51 Re: Sens dyskusji na forum ? 30.05.08, 13:23
          > no i po co dyskutować TIRy Jeżdzą i będą jeżdziły dopóki franek
          będzie prezyden
          > tem.

Tiry bedą jeździły duzo dłużej, bo trzeba jeszcze wymysleć przegieb
          obwodnicy, zaprojektować ja i wybudować, a dopiero potem
          przekierować je na nową drogę. Jak dotąd mamy zarzucony projekt
          obwodnicy, bo tez były przy niej jakies domy, a potem bedzie
          nastepny projekt z nastepnymi domami i tak mozna zabawiać się w
          nieskończoność, bo pieniactwo w narodzie to cecha wrodzona. I tak
          mamy grupe pieniaczy z Wyszyńskiego i okolic kontra pieniaczom z
          innych wariantów przepuszczenia tirów przez miasto. A Prezydent olał
          wszystkich pieniaczy i to również ich wpienia. Amen.
          • Gość: Paweł Re: Sens dyskusji na forum ? IP: *.gl.digi.pl 30.05.08, 13:31
            No to trzeba będzie poczekać aż pieniacze wyzdychają ze starości albo eksmitować ich administracyjnie. A jak będą żądać za wielkie odszkodowania to potraktować jak tych pajaców co mieli budy na trasie autostrad. Dawało państwo po 400k za bude to im mało było. Teraz dostaną po 200k i nawet im Strasbourg nie pomoże.
    • Gość: kibic Re: Sens dyskusji na forum ? IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.08, 21:41
      quilheure napisał:

>
      > Dziękuje kibicu. Czekam na więcej.

Cieszę się, ze ci się podobało. Wiem, ze po ciężkiej nocy znowu aktywnie troll-owałeś dzisiaj cały dzień wiec, i od życia cuś ci się należy. Przyjemnych marzeń, tylko nie pij:

www.plotek.pl/plotek/10,82573,5235104,Zobacz_najlepsze_sexy_nogi_w_show_biznesie!.html
      • Gość: tiry Re: Sens dyskusji na forum ? IP: *.antsatgor.pl 27.05.08, 22:10
        a ja wiem kto ma najsexowniejsze nogi zygmunt frankiewicz i marek berezowski
        • Gość: fanka franka Re: Sens dyskusji na forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 09:17
          Gość portalu: tiry napisał(a):

> a ja wiem kto ma najsexowniejsze nogi zygmunt frankiewicz i marek berezowski.

Berezowski często te nogi pokazuje jeżdżąc na rowerze, powiem tak- nie ma się czego wstydzić. Natomiast pinokia nóg jeszcze nikt nie widział bez spodni. Sądząc jednak po po figurze, to oprócz tego że ma je cienkie, to jeszcze na dodatek krzywe.

Podobno- ale tego już nie wiem na pewno, podczas nauki ujeżdżania konia, przywiązywano go do tegoż konia za stopy, przeprowadzając opaskę pod koniem, no i ma teraz takie TROSZKU owalne.
          • pr51 Re: Sens dyskusji na forum ? 30.05.08, 13:26
            > Berezowski często te nogi pokazuje jeżdżąc na rowerze, powiem tak-
            nie ma się c
            > zego wstydzić. Natomiast pinokia nóg jeszcze nikt nie widział bez
            spodni. Sądzą
            > c jednak po po figurze, to oprócz tego że ma je cienkie, to
            jeszcze na dodatek
            > krzywe.

O ile pamietam, to Prezydent na otwarciu pierwszej ścieżki rowerowej
            był na rowerze w krótkich spodenkach. Żadnego pinokia też nie
            zauważyłem.
      • Gość: kibic Re: Sens dyskusji na forum ? IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.08, 01:12
        > quilheure napisał:
        >
        > >
        > > Dziękuje kibicu. Czekam na więcej.

Znowu bym zapomniał. Po moich filmikach z emigracji, trochę się już odprężyłeś. Jestem ci również wwwdzięczny za reklamę mojej osoby, w którą tyle trudu codziennie wkładasz mój stajenny. Dlatego mam dzisiaj dla ciebie krotki real-horror film, który oglądają nawet białe niedźwiedzie na biegunie i zapewniam cię autentycznie kręcą łebami z niedowierzania. Oglądając ten film proszę nie pij, bo doliczysz się podwójnie, a to by było, ze szkodą dla ciebie.
        A wiec, zapraszam trollu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=78616258
    • Gość: Paweł Re: Sens dyskusji na forum ? IP: *.gl.digi.pl 30.05.08, 07:37
      Wiadomo kto siedzi na emigracji - sfrustrowani nieudacznicy :D
      • Gość: gaweł Re: Sens dyskusji na forum ? IP: 92.48.194.* 30.05.08, 08:59
        wiadomo kto będzie siedział w pierdlu - złodzieje z magistratu
      • Gość: gaweł Re: Sens dyskusji na forum ? IP: 92.48.194.* 30.05.08, 09:01
        Wiadomo kto będzie siedział w pierdlu - złodzieje z magistratu
    • gliwicjus Re: Sens dyskusji na forum ? 30.05.08, 09:17
      Dopóki nie ma obowiązkowego logowania na forum to nie będzie dyskusji, bo
      bereklony mają za dużą łatwość mnożenia. Co prawda jeden jest łatwo
      rozpoznawalny po charakterystycznym kwiecistym stylu, ale jak widać w ogóle się
      tym nie przejmuje.

Oczywiście można tez będzie się logować na różnych nickach, ale będzie już trudniej.
      • Gość: gaweł Re: Sens dyskusji na forum ? IP: 92.48.194.* 30.05.08, 09:23
        Jak zwykle pieprzysz głupoty paranoiku magistracki. Koniecznie chcesz namierzyć
        "wroga" i go niszczyć, ale zmierzyć się na argumenty, to już nie, bo ich nie masz.
        • gliwicjus Re: Sens dyskusji na forum ? 30.05.08, 09:39
          Słucham więc tych argumentów, bo jak na razie stać was tylko wyzwiska.

Aha, nie pracuję w magistracie, ale to przecież nie ma znaczenia. TY wiesz lepiej.

• Gość: gaweł Re: Sens dyskusji na forum ? IP: 92.48.194.* 30.05.08, 09:45
            daj linki z tego forum do tych twoich argumentów, to poczytamy :-)))))))))))
            • gliwicjus Re: Sens dyskusji na forum ? 30.05.08, 09:48
              To ty chcialeś się mierzyć na argumenty, więc słucham.

To, ze logika nie jest mocną stroną bereklonów wiadomo nie od dziś. Może
              postarasz się popracować nad zmianą tej opinii?
              • Gość: gaweł Re: Sens dyskusji na forum ? IP: 92.48.194.* 30.05.08, 09:51
                ty i logika, to rzeczy, które nigdy się ze sobą nie zetkną w czasoprzestrzeni -
                magistracka miernoto
                • gliwicjus Re: Sens dyskusji na forum ? 30.05.08, 10:05
                  Tjaaa, a teraz rzuć we mnie łopatką i zatupaj nóżkami.

Pisałem, że nie pracuję w magistracie, ale ty nie czytasz!
                  • Gość: Paweł Re: Sens dyskusji na forum ? IP: *.gl.digi.pl 30.05.08, 10:10
                    To jest obsesja tutejszych przygłupów. Wszędzie widzą urzędników i Frankiewicza. Swoisty rodzaj manii prześladowczej. Na każdym forum trafi się paru takich trolli.
                    • Gość: kibic Re: Sens dyskusji na forum ? IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.08, 12:08

> To jest obsesja tutejszych przygłupów. Wszędzie widzą urzędników i Frankiewicza
                      > . Swoisty rodzaj manii prześladowczej. Na każdym forum trafi się paru takich tr
                      > olli.

>Wiadomo kto siedzi na emigracji - sfrustrowani nieudacznicy :D

Sfrustrowany błaźnie, czego się tak nerwowo wiercisz i szalejesz?
                      Co d... swędzi? To nie zapomnij jutro w Kłodnicy ją sobie wyszorować.
                      • Gość: Paweł Re: Sens dyskusji na forum ? IP: *.gl.digi.pl 30.05.08, 12:13
                        Dupa swędziała twoją matkę więc się sparchała z pensjonariuszem Tworek :D Taki jest twój rodowód :D
                        • Gość: kibic Re: Sens dyskusji na forum ? IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.08, 12:31

Trollu przygłupie udowodniłeś, ze cham się wcześniej czy później odkryje. Zdublowałeś wyraźnie jeana-sortownika, ten sam móżdżek.
                          Nie wiedziałem, ze w Toszku w takim krytycznym stanie, dopuszczają jeszcze do komputera.
                          Nie będę obrażał twojej matki przygłupie, bo jesteś sklonowany nie trudno zgadnąć z czego.
                          • Gość: Paweł Re: Sens dyskusji na forum ? IP: *.gl.digi.pl 30.05.08, 12:35
                            Chcesz cukierka? :-)
                          • Gość: godawica Re: Sens dyskusji na forum ? IP: *.he-dsl2plus.de 30.05.08, 13:01
                            www.flayme.com/troll/quiz.shtml
                            • Gość: Paweł Re: Sens dyskusji na forum ? IP: *.gl.digi.pl 30.05.08, 13:05
                              Thick or Sad - Trolls are usually sad, lonely folk, with few social skills; they rarely make what most people would consider intelligent conversation.

Wypisz wymaluj kłodnicowy szczurołap kibic :D
                              • Gość: kibic Re: Sens dyskusji na forum ? IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.08, 14:18
                                Gość portalu: Pawełek napisał:

> Thick or Sad - Trolls are usually sad, lonely folk, with few social skills; the
                                > y rarely make what most people would consider intelligent conversation.
                                >
                                > Wypisz wymaluj kłodnicowy szczurołap kibic :D

Przygłupawy trollu to, ze chętnie taplasz się w Kłodnicy nie znaczy zaraz, ze jesteś szczurem. Ale jak się za szczura piszesz, to czuj się już złapany. Gratuluję.

• Gość: Paweł Re: Sens dyskusji na forum ? IP: *.gl.digi.pl 30.05.08, 14:43
                                  No akurat z tego co piszą inni userzy, to ty jesteś tu naczelnym trollem :D.

Co ci to daje pajacu? Brak ci towarzystwa? Może znajdź sobie kobietę? :D
                                  • Gość: kibic Re: Sens dyskusji na forum ? IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.08, 17:44

> No akurat z tego co piszą inni userzy, to ty jesteś tu naczelnym trollem :D.

Przepraszam bardzo trollu, ale ja jestem tylko sekretarką. Kumasz?

>
                                    > Co ci to daje pajacu? Brak ci towarzystwa?

Niewiele, ale uwielbiam trolle tak, ze na tym forum towarzystwa mi na pewno nie zabraknie.

Może znajdź sobie kobietę? :D

Nie muszę, one szaleją za mną.
                      • pr51 kibic a sfrustrowany błazen 30.05.08, 13:29
                        > Sfrustrowany błaźnie, czego się tak nerwowo wiercisz i szalejesz?
                        > Co d... swędzi?

Kibic chce awansować na sfrustrowanego błazna. Teraz jest tylko
                        zwykłym błaznem puszczajacym bąki o trollach. I jeszcze te marzenia
                        o owsikach.
                        • Gość: kibic Nie sfrustrowany pr51 ale błazen IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.08, 18:05

>
                          > Kibic chce awansować na sfrustrowanego błazna. Teraz jest tylko
                          > zwykłym błaznem puszczajacym bąki o trollach. I jeszcze te marzenia
                          > o owsikach.

Co za brednie tu napisałeś? Stale usiłujesz mi wmówić, co ja chcę. Bąkasz cuś o
                          bąkach . A na dodatek wciskasz cuś o owsikach, jakbyś w szparę Pawełkowi
                          zaglądał. Co przegrzało ci łepetynkę?
                          Żebyś przestał kombinować co ja chcę, to powiem tyko tobie w tajemnicy: wsiądź
                          na twoja szkapę i wyrusz z nią dookoła świata. Jestem pewny, ze bredzenie cię
                          nie opuści i wyruszy za wami. Powodzenia.
    • Gość: gosc Re: Sens dyskusji na forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 09:52
      Jednym z tu piszacych jest na pewno ZF. Slychac to byloo wczoraj na sesji rady
      miejskiej jak wypowiadal te swoje brednie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka