Dodaj do ulubionych

Do kinomanow w "Rajchu"

IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.01, 18:42
Bol juz kerys na tym "Szczewiku od Manitu" ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Emma Re: Do kinomanow w IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 14:33
      Nie, ale jo bylam wczoraj na "Jurassic Park" (obowiazek dla wszystkich
      rodzicow, ktorych dzieci sa fanami tego filmu) - szkoda tych pieniedzy! Za to w
      zeszlam tygodniu bylam na "Tomb Raider" - tyn nie byl zly - oczywiscie po takim
      filmie nie mozna sie Bog wie czego spodziewac, ale dobrze zrobiony, jezeli
      chodzi o efekty, a przede wszystkim szybkosc niektorych scen.
      • Gość: Szwager Re: Do kinomanow w IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 14:53
        No ja , jo widziol tysz obie czynsci o tych dinozaurach , to i na ta czecio
        puda . Alech sie tak spodziywol ze to juz bydzie lipa . Oni dobrze wiedzom ze
        wiynkszosc tych co piyrsze dwie czynsci widzieli to i na ta czecio pudzie . Tak
        bolo z niy jednym filmym . Slyszolch o tym "szczewiku" , co juz wiyncyj jak dwa
        miliony go obejzalo .
        • hanys_hans Re: Do kinomanow w 05.08.02, 00:07
          Gość portalu: Szwager napisał(a):

> No ja , jo widziol tysz obie czynsci o tych dinozaurach , to i na ta czecio
          > puda . Alech sie tak spodziywol ze to juz bydzie lipa . Oni dobrze wiedzom ze
          > wiynkszosc tych co piyrsze dwie czynsci widzieli to i na ta czecio pudzie .
          Tak
          >
          > bolo z niy jednym filmym . Slyszolch o tym "szczewiku" , co juz wiyncyj jak
          dwa
          >
          > miliony go obejzalo .

Suchej Szwager, jak ci sie rozuazi uo te szczewiki to podej tyn twooj numer to
          bydymy dali godac´!
    • Gość: Szwager Re: Do kinomanow w IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 15:00
      W sierpniu mo leciec nowo wersja "Planety malp" , tyn film kryncili w
      pieronskyj tajymnicy . Jo juz widziol maly konsek . Na pewno bydzie super .
      W grudniu zas szykuja sie na "Wladcy piersciyni" wele Tolkiena . To je cosik do
      mie . Jeszcze w Polsce czytolch colko raja Tolkiyna i mysla ze sie to musi
      kozdymu podobac . Ze powazniejszyj sorty prawie niy poradza sie nic spomniec .
      Mozno mi pomozesz ?

Pyrsk !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka