Gość: Szwager IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.01, 18:42 Bol juz kerys na tym "Szczewiku od Manitu" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emma Re: Do kinomanow w IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 14:33 Nie, ale jo bylam wczoraj na "Jurassic Park" (obowiazek dla wszystkich rodzicow, ktorych dzieci sa fanami tego filmu) - szkoda tych pieniedzy! Za to w zeszlam tygodniu bylam na "Tomb Raider" - tyn nie byl zly - oczywiscie po takim filmie nie mozna sie Bog wie czego spodziewac, ale dobrze zrobiony, jezeli chodzi o efekty, a przede wszystkim szybkosc niektorych scen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Do kinomanow w IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 14:53 No ja , jo widziol tysz obie czynsci o tych dinozaurach , to i na ta czecio puda . Alech sie tak spodziywol ze to juz bydzie lipa . Oni dobrze wiedzom ze wiynkszosc tych co piyrsze dwie czynsci widzieli to i na ta czecio pudzie . Tak bolo z niy jednym filmym . Slyszolch o tym "szczewiku" , co juz wiyncyj jak dwa miliony go obejzalo . Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Do kinomanow w 05.08.02, 00:07 Gość portalu: Szwager napisał(a): > No ja , jo widziol tysz obie czynsci o tych dinozaurach , to i na ta czecio > puda . Alech sie tak spodziywol ze to juz bydzie lipa . Oni dobrze wiedzom ze > wiynkszosc tych co piyrsze dwie czynsci widzieli to i na ta czecio pudzie . Tak > > bolo z niy jednym filmym . Slyszolch o tym "szczewiku" , co juz wiyncyj jak dwa > > miliony go obejzalo . Suchej Szwager, jak ci sie rozuazi uo te szczewiki to podej tyn twooj numer to bydymy dali godac´! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Do kinomanow w IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 15:00 W sierpniu mo leciec nowo wersja "Planety malp" , tyn film kryncili w pieronskyj tajymnicy . Jo juz widziol maly konsek . Na pewno bydzie super . W grudniu zas szykuja sie na "Wladcy piersciyni" wele Tolkiena . To je cosik do mie . Jeszcze w Polsce czytolch colko raja Tolkiyna i mysla ze sie to musi kozdymu podobac . Ze powazniejszyj sorty prawie niy poradza sie nic spomniec . Mozno mi pomozesz ? Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś