Gość: mieszkaniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 12:51 pl.youtube.com/watch?v=fcn4C36VI0M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pr51 Re: Tiry na moscie na Orlickiego 05.06.08, 13:14 I o czym waćpan chciałeś podyskutować? Coś nowego, o czym jeszcze ktoś nie wie? Bardzo ładny film, piekne kolory, aż prosi się, żeby tam pójśc na spacer i samemu zobaczyć męskich kierowców w ich wspaniałych maszynach, jak dziarsko mkną koło doskonale skomponowanego znaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Tiry na moscie na Orlickiego IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.08, 21:17 > I o czym waćpan chciałeś podyskutować? Hrabio zapomniałeś dodać "inteligentnie". Bardzo dobry film dokumentalny (dowód), z bardzo dobrym i wymownym songiem Cz. Niemena więc, twoje ynteligentne bredzenie jest w tym temacie naprawdę zbyteczne. Co do spaceru uważasz, ze oglądanie z mostku Kłodnicy i wdychanie smrodu z niej to jedyna Ynteligentna propozycja na, którą cię stać? Odpowiedz Link Zgłoś
quilheure Re: Tiry na moscie na Orlickiego 05.06.08, 21:47 Gość portalu: kibic napisał(a): > Hrabio zapomniałeś dodać "inteligentnie". > Bardzo dobry film dokumentalny (dowód), z bardzo dobrym i wymownym songiem Cz. > Niemena więc, twoje ynteligentne bredzenie jest w tym temacie naprawdę zbyteczn > e. > Co do spaceru uważasz, ze oglądanie z mostku Kłodnicy i wdychanie smrodu z niej > to jedyna Ynteligentna propozycja na, którą cię stać? Kibic podobno byleś taki żadny ze cię podawali do chrztu widłami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Tiry na moscie na Orlickiego IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.08, 00:27 Troll pojebiec napisał: Kibic podobno byleś taki żadny ze cię podawali do chrztu widłami. Powiadają w Gliwicach, ze jesteś taka paskuda obecnie, ze jak sie chcesz w lusterku przeglądnąć to musisz obalić litrowa flachę, bo byś skończył jak bazyliszek. Wreszcie potwierdziłeś trollu, gdzie zabawiasz się klawiaturą. Popisujesz sie zwrotami w stylu "Napoleona" i wyraźnie dobrze sie w tej roli czujesz. Twój przypadek jest b.ciężki i tu lewatywa, elektrowstrząsy już nie pomogą. -- Zostaw śmiecia. Odpowiadając magisrackiemu trollowi przedłużasz mu niepotrzebnie żywot na forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 kibic: jestem troll pojebiec 06.06.08, 09:21 > żywot na forum :-) No właśnie! To jest to, co kibic jako troll pojebiec umie, żeby w ogóle zaistnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: jestem troll pojebiec IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.08, 11:29 1)jestem troll pojebiec pr51 06.06.08, 09:21 2)jestem troll pojebiec pr51 06.06.08, 09:26 Posłuchaj pojebcu, po co sie aż dwa razy chwalisz. Bredzący aleś ty tępy i myślisz, ze my o tym nie wiemy? > To jest to, żeby w ogóle zaistnieć. > No właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 kibic: jestem troll pojebiec 06.06.08, 14:30 > 1)jestem troll pojebiec > 2)jestem troll pojebiec > Posłuchaj pojebcu Dawno nie czytałem tak inteligentnej wypowiedzi. >Bredzący aleś ty tępy > myślisz, ze my o tym nie wiemy? Tak, tak. Dwa kibice trolle pojebce bobrze wiedzą o wszystkim, tylko nie o tym, że są tępe i bredzą. Ha, ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic jestem pr51= troll pojebiec IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.08, 19:01 > > Tak, tak. Dwa kibice trolle pojebce bobrze wiedzą o wszystkim, tylko > nie o tym, że są tępe i bredzą. Ha, ha, ha! Hi,hi,hi:> Dawno nie czytałem tak inteligentnej wypowiedzi. Co to znaczy być doppelt ynteligentny pojebem. P.s. wygląda na to, ze twoja obora sie wypełnia. Powiadają, ze twoja szkapa sie oźrebiła, a jeden użerający sie ciągle źrebok zaczyna tu wyraźnie ci zagrażać w twojej wydumanej i spragnionej ynteligencji. Mam nadzieje, ze bez walki nie oddasz mu swojej palmy. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: jestem pr51= troll pojebiec 06.06.08, 20:39 > > Tak, tak. Dwa kibice trolle pojebce bobrze wiedzą o wszystkim, tylko > > nie o tym, że są tępe i bredzą. Ha, ha, ha! > > Hi,hi,hi:> Dawno nie czytałem tak inteligentnej wypowiedzi. > Co to znaczy być doppelt ynteligentny pojebem. Rozmawiasz ze sobą o sobie? Ostatnie stadium "inteligencji"? > P.s. wygląda na to, ze twoja obora sie wypełnia. Muchy kibica srają, to się wypełnia. > Mam nadzieje, ze bez walki nie oddasz mu swojej palmy. Tobie odbiła, a moja spoczywa w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: jestem pr51= troll pojebiec IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.08, 20:50 > > > Tak, tak. Dwa kibice trolle pojebce bobrze wiedzą o wszystkim, > tylko > > > nie o tym, że są tępe i bredzą. Ha, ha, ha! > > > > Hi,hi,hi:> Dawno nie czytałem tak inteligentnej wypowiedzi. > > Co to znaczy być doppelt ynteligentny pojebem. > > Rozmawiasz ze sobą o sobie? Ostatnie stadium "inteligencji"? Ynteligencie palma ci odbiła czy cuś, ze tak bredzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 jestem kibic = troll pojebiec 06.06.08, 23:27 > Ynteligencie palma ci odbiła czy cuś, ze tak bredzisz? Bredzisz że mnie odbiła palma. Każdy idiota może tak bredzić, jak ty. Niewielka różnica, tylko co z tego wynika? Że jeszcze cię nie dorwał jakiś psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 kibic: jestem troll pojebiec 06.06.08, 09:26 > Troll pojebiec napisał: ... > żywot na forum :-) No właśnie! To jest to, co kibic jako troll pojebiec umie, żeby w ogóle zaistnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eustachy Re: Tiry na moscie na Orlickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 21:57 Gość portalu: kibic napisał(a): > > Co do spaceru uważasz, ze oglądanie z mostku Kłodnicy i wdychanie smrodu z niej > to jedyna Ynteligentna propozycja na, którą cię stać? Jest faktem niezaprzeczalnym, że po moście przy Orlickiego o nośności 20 ton- przemieszczają się 50 - 60 tonowe. Prezydent Gliwic ZF (jak wybrany?, odłóżmy teraz na bok te dociekania) główny winowajca tego makabrycznego stanu rzeczy, zatrudnia za nasze- podatników pieniądze- klakierów, będących jednocześnie jego płatnymi sympatykami. Czy do qrwy nędzy nie ma nikogo w tym mieście, kto mógłby w końcu sam zauważyć to, czego nie sposób nie odczuwać i nie widzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
quilheure Re: Tiry na moscie na Orlickiego 05.06.08, 22:37 Gość portalu: eustachy napisał(a): > Jest faktem niezaprzeczalnym, że po moście przy Orlickiego o nośności 20 ton- p > rzemieszczają się 50 - 60 tonowe. No to wielka mądra głowo wytłumacz ten fenomen. Jakim cudem 60 tonowy tir od tylu lat bez wypadku i skąd w ogóle widziałeś 60 tonowego tira. Profesor ci powiedział czy uwierzyłes w bajki opserfera ? > Prezydent Gliwic ZF (jak wybrany?, odłóżmy teraz na bok te dociekania) No jak wybrany ? Jakoś gliwiczanie demokratycznie wybierają prezydenta od kilkunastu lat a tylko grupka 16 oszołomów chce go odwołać. > Czy do qrwy nędzy nie ma nikogo w tym mieście, kto mógłby w końcu sam zauważyć > to, czego nie sposób nie odczuwać i nie widzieć? Co ludzie mają zauważyć? coś czego nie ma i co natrętnie wmawiają tu forumowe oszołomy. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Tiry na moscie na Orlickiego 05.06.08, 23:13 > Jest faktem niezaprzeczalnym, że po moście przy Orlickiego o nośności 20 ton- p > rzemieszczają się 50 - 60 tonowe. Jest faktem niezaprzeczalnym, że jesteś bereklonem i bredzisz. A może 100 tonowe? Przyznaj sie, na którym suficie to wyczytałeś? > Czy do qrwy nędzy Marzenie jakieś, czy co? Nie pobzykałeś sobie ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Tiry na moscie na Orlickiego IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.08, 00:57 > > Czy do qrwy nędzy > > Marzenie jakieś, czy co? Nie pobzykałeś sobie ostatnio? Co cię bredzący dzisiaj twoja szkapa ogonkiem musnęła? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Tiry na moscie na Orlickiego 05.06.08, 23:09 > Hrabio zapomniałeś dodać "inteligentnie". To ograniczenie dotyczy tylko ciebie. Gdybyś był inteligentny, to byś pewnikiem zauważył. > Bardzo dobry film dokumentalny (dowód), z bardzo dobrym i wymownym songiem Cz. > Niemena Tylko jeden song Niemena pasuje: Czemu cieniu odjeżdżasz ... A na marginesie, to song Niemena jest pewnie tym, czego bereklony potrzebują najbardziej. Przynajmniej nie ślinią się jak ty, na samą myśl pisania o bredzeniu. > to jedyna Ynteligentna propozycja na, którą cię stać? Naucz się pseudokibicu, że to jedyne niezbyt inteligentne pytanie, jakie tu wypociłeś. I włóz se pod poduszkę słowniczek ortogtraficzny, bo masz ciagle jakieś kłopoty z pisownią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Tiry na moscie na Orlickiego IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.08, 00:51 > To ograniczenie dotyczy tylko ciebie. Gdybyś był inteligentny, to > byś pewnikiem zauważył. Nie przypisuj mi bredzący swoich ograniczeń, bo zawsze je inteligentnie wychwytuję i zauważam. Przynajmniej nie ślinią się jak ty, na samą > myśl pisania o bredzeniu. Gdybyś nie bredził nie miałbym o czym pisać, ale jestem pewien, ze mnie nie zawiedziesz i nadal będziesz się ślinił bredząc. > > Naucz się pseudokibicu, że to jedyne niezbyt inteligentne pytanie, > jakie tu wypociłeś. Czego sie mam znowu nauczyć? Postawiłem takie, to moje. I włóz se pod poduszkę słowniczek > ortogtraficzny, bo masz ciagle jakieś kłopoty z pisownią. Jaki słowniczek? Jak ty bredzący sobie taki podkładasz, to potem masz problemy nie tylko z pisownią. Wiesz, bardzo źle mi życzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 kibic przypisuje swoje ograniczenia 06.06.08, 14:37 > Nie przypisuj mi bredzący swoich ograniczeń Ha, ha, ha! Jest zupełnie na odwrót. Napisz coś bardziej inteligentnego. > Gdybyś nie bredził nie miałbym o czym pisać Jakos nie bredzę, a ty i tak zapełniasz forum pierdołami na mój temat. Możesz kontynuować. Posmiejemy sie razem z twojego "poziomu". > > Naucz się pseudokibicu, że to jedyne niezbyt inteligentne pytanie, > > jakie tu wypociłeś. > > Czego sie mam znowu nauczyć? Postawiłem takie, to moje. Postawiłeś takie swoje niezbyt inteligentne. Jak będziesz bardziej inteligentny, to pokapujesz, czego masz sie nauczyć. Póki co mysl, aż wymyślisz. > Jaki słowniczek? ORTOGRAFICZNY, bo małymi literami nie kapujesz. > Wiesz, bardzo źle mi życzysz. Tak, tak! To straszne życzyć komuś nauczyć się polskiej ortografii przy sortowaniu niemieckich śmieci. Sam się prosiłeś z tą swoją Ynteligencją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: kibic wpisuje moje ograniczenia IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.08, 19:31 > ortogtraficzny,napisał: > > > Jaki słowniczek? Ten: >I włóz se pod poduszkę słowniczek > ortogtraficzny, bo masz ciagle jakieś kłopoty z pisownią. > > ORTOGRAFICZNY, bo małymi literami nie kapujesz. > Po kumkaj sobie ,po kumkaj. Jasne, ze kapuję "powoli" twoją tępą ynteligencję. > > > Gdybyś nie bredził nie miałbym o czym pisać > > Jakos nie bredzę, a ty i tak zapełniasz forum pierdołami na mój > temat. Możesz kontynuować. Chcesz mnie przekonać, ze te bredzące teksty pisze twoja szkapa, a ty nie umiesz czytać? Ciebie naprawdę ynteligencja przerosła. Posmiejemy sie razem z twojego "poziomu". Wyraźnie tęsknisz z twojego dna gdzie diabeł mocno cię trzyma do mojego poziomu. Pomarz sobie pomarz. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: kibic wpisuje moje ograniczenia 06.06.08, 20:41 Dużo bełkotu na "poziomie". Delektuj sie swoimi wypocinami, zanim cie przymkną w domku bez okien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: kibic wpisuje moje ograniczenia IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.08, 23:15 > Dużo bełkotu na "poziomie". Chcesz "udowodnić", ze z dna twojego szamba możesz jeszcze cuś zobaczyć? Tobie tam tylko dachu brakuje, ale znajdzie się z pewnością ciężka pokrywa:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: kibic wpisuje moje ograniczenia 06.06.08, 23:28 > > Dużo bełkotu na "poziomie". > > Chcesz "udowodnić", ze z dna twojego szamba możesz jeszcze cuś zobaczyć? Tobie > tam tylko dachu brakuje, ale znajdzie się z pewnością ciężka pokrywa:-))) Cudowne rozmnożenie bełkotu przez kibica. Ach, jak wspaniałe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Tiry na moscie na Orlickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 12:43 Przed chwilą byłam świadkiem takiej sytuacji przed tym mostem, jak do oczekującego na przejazd tira z rejestracją zaczynającą się na E (nowy system z białą tablicą) jadącego w kierunku zachodnim, podszedł jakiś siwy pan. Pyta się szofera ile waży jego pojazd z ładunkiem, a ten bez owijania w bawełnę powiedział że lekko licząc 45 ton. Powiedział też ten gostek, że o akcji z tymi mostami w Gliwicach już głośno wśród tirowców, i niektóre firmy uprzedzają o tym swoich szoferów. Ale on sam stwierdził, że do póki nie będzie odpowiedniego oznakowania, to jemu wszyscy mogą naskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Tiry na moscie na Orlickiego 06.06.08, 14:39 > Ale on sam stwierdził, że do póki nie będzie odpowiedniego oznakowania, to jemu > wszyscy mogą naskoczyć. Słusznie i naukowo. Sam bym tego lepiej nie ujął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Tiry na moscie na Orlickiego IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.08, 19:38 ograniczony napisał: > > Słusznie i naukowo. Sam bym tego lepiej nie ujął. Typowy Ograniczony Ynteligent! (TOY)lub(TOI) Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 kibic = (TOY)lub(TOI) 06.06.08, 23:30 > Typowy Ograniczony Ynteligent! (TOY)lub(TOI) Dobre! Raz się inteligentnie przedstawiłeś. Wyborne! Odbije na drukarce, odbije i oprawię w ramkę. Będzie ubaw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Totalne odbicie palmy u pr51 IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.08, 13:11 > > Typowy Ograniczony Ynteligent! (TOY)lub(TOI) > > Dobre! Raz się inteligentnie przedstawiłeś. Wyborne! Odbije na > drukarce, odbije i oprawię w ramkę. Będzie ubaw! No cóż, celowo nie podpuszczałem cię w minioną noc, żeby definitywnie stwierdzić czy twoja palma to tylko pękniecie, czy więcej. Dziś jestem pewien, ze u ciebie nastąpiło totalne obicie palmy. Gratuluję. Reasumując twoje epitetyczne wypowiedzi tej nocy nie tylko pod moim adresem stwierdzam że: -- Przedstawiłeś swoją ynteligencję tępy chamie w pełnej gamie! Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Totalne odbicie palmy u pr51 07.06.08, 23:43 > Dziś jestem pewien, ze u cie > bie nastąpiło totalne obicie palmy. Do gry w pokera się zupełnie nie nadajesz. Blefowanie nie jest twoja mocną stroną, o nie. > Przedstawiłeś swoją ynteligencję tępy chamie w pełnej gamie! Ostry cham szuka tępego chama. Masz jakis kompleks? Normalni ludzie oglądaja teczę na niebie, a ty zboczeńcu preferujesz chamy w pełnej gamie. Trochę się zapędziłem, bo podobno o gustach - nawet tych zboczonych - nie dyskutuje się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Putzfrau Re: Tiry na moscie na Orlickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 10:35 > > Słusznie i naukowo. Sam bym tego lepiej nie ujął. I uważasz że wszystko jest OK? W odniesieniu do kierowcy- to i owszem, ale zarządzająca ruchem w mieście- za niebagatelne pieniądze- osoba, powinna iść do pierdla za to. Ale nie uprzedzajmy faktów. Doniesienie do prokuratury złożone. Tyle tylko, że doniesienie już parokrotnie składano, ale prokuratura za każdym razem je oddalała. Dopiero im Berezowski musiał wszystko detalicznie wyłuszczyć, "jak krowie na miedzy". Sami ni cholery, mają klapki na oczach, nie jeżdżą samochodami nie chodzą chodnikami, mieszkają na innej planecie. Są po porostu wyalienowani ze społeczności w której żyją. Prokurator i Sędzia- też są niektórzy mieszkańcami tego mordowanego miasta, i jako specjaliści od prawa i jego respektowania, mają (tym bardziej) obywatelski obowiązek. Czyżby tylko Berezowski był od sprzątania wszystkich brudów? Jeśli tak, to odejdźcie z tych synekurskich posad i oddajcie mu swoje nienależne spore pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Tiry na moscie na Orlickiego 07.06.08, 23:49 > za niebagatelne pieniądze- osoba, powinna iść do pierdla za to. Wymień kwotę, bo chyba nie wiesz, o czym piszesz. Na razie puszczasz takie socjalistyczne insynuacje na poziomie Stalina i Bieruta. Chcesz, żeby w pierdlu zepsuła spacery w kółeczko? > Dopiero im Berezowski musiał wszystko detalicznie wyłuszczyć, "jak krowie na mi > edzy". Prokurator pewnikiem cieszy sie z tej krowy. > Czyżby tylko Berezowski był od sprzątania wszystkich brudów? Żeby jeden brud posprzątać, sam brudzi wszystko wokół. > Jeśli tak, to odejdźcie z tych synekurskich posad i oddajcie mu swoje nienależn > e spore pieniądze. Znowu gołosłownie bredzisz o jakis sporych pieniadzach. Wymień kwotę, albo przestań bredzić. Odpowiedz Link Zgłoś