Dodaj do ulubionych

Kogo widzielibyscie na prezydenta w Gliwicach?

IP: *.c5.5546.static.theplanet.com 26.06.08, 03:06
Kto ma jakies typy na prezydenta Gliwic?
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: Kogo widzielibyscie na prezydenta w Gliwicach IP: *.clubnet.pl 26.06.08, 19:05
      I co się chowasz za proxy berekretynku? Mnożysz się jak szczury.
    • Gość: gej from kopernik Re: Kogo widzielibyscie na prezydenta w Gliwicach IP: *.kopnet.pl 26.06.08, 19:07
      > Kto ma jakies typy na prezydenta Gliwic?

Eee... Frankiewicz? Wiem, że lepsze jest wrogiem dobrego, ale ja
      naprawdę nie czuję potrzeby, żeby zmieniać dobrego prezydenta.
      • Gość: hanka Re: Kogo widzielibyscie na prezydenta w Gliwicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 21:21
        >
        > Eee... Frankiewicz? Wiem, że lepsze jest wrogiem dobrego, ale ja
        > naprawdę nie czuję potrzeby, żeby zmieniać dobrego prezydenta.

Dobrego cwaniaka i kanciarza.

Po cięciwie Gliwic lecą dwie drogi szybkiego ruchu, a on w dalszym ciągu udaje że nie wie, iż po gliwickich mostkach i wiaduktach jeżdżą przeciążone 3 krotnie od dopuszczonych walcujące je TIRy.

Dobry lekarz nie musi badać czy pacjent ma temperaturę, on każe ją zmierzyć żeby wiedzieć jak wysoka jest ta temperatura.
        Frankiewicz dopuszczając do jazdy tirów po mostach i wiaduktach o nośności 15, 20, 30 ton, udaje że on tego nie widzi, nawet w chwili kiedy mu to pokazano i pogrożono palcem.
        Frankiewicz swoim postępowaniem daje bardzo zły przykład, braku poszanowania twardych reguł, przepisów, autorytetu Państwa, ze wszystkimi tego konsekwencjami. To co on praktykuje jest afirmacją bezprawia.
        Frankiewicz jest inkubatorem (sam w sobie) poważnej i ściganej z urzędu przestępczości.

Frankiewicz najpierw zwalał na kogo się dało, że nie będzie zgody na wyprowadzenie tirów z miasta, a kiedy się okazało że wszyscy co się mogli ewentualnie nie zgodzić- zgodzili się, a nadto projekt drogowy był gotowy, nabrał jegomość odwagi, pokazując typowy dla "nie bo nie" gest Kozakiewicza.

Taki człowiek przy sterze władzy jakiejkolwiek, przynosi wstyd sprawowanemu urzędowi, ale też wstyd Instytucji Państwa, i generuje brak zaufania obywatela do tegoż Państwa.

Mam nadzieję że osoby i instytucje ponoszące za to odpowiedzialność, wezmą to bardzo szybko pod uwagę.
        • quilheure Haneczka - kolejny klon oszołomów 27.06.08, 21:53
          Ten sam niepowtarzalny styl wypowiedzi - 100 tonowe tiry, przypowieści,
          porównania - ten sam oszołom na forum. Ustrzelono kolejnego trolla. Wołać kibica !
        • Gość: El Re: Kogo widzielibyscie na prezydenta w Gliwicach IP: *.sikornik.net 04.07.08, 11:04
          Hanka bredzi jak Beres. Jest radnym i nie wie, że władza pństwowa to co innego
          jak samorządowa!
          Trzymajcie mnie!
          Beres do nauki!
    • bereklon Re: Kogo widzielibyscie na prezydenta w Gliwicach 29.06.08, 14:37
      Pieczyrak na Prezydenta Berezowski na Premiera
    • Gość: ab Re: Kogo widzielibyscie na prezydenta w Gliwicach IP: *.imz.pl 04.07.08, 10:28
      Frankiewicz oczywiście.
      • Gość: basiora Ktokolwiek byle nie FRANCOwaty - Gliwice odetchną. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 11:36
        Gość portalu: ab napisał(a):

> Frankiewicz oczywiście.

Oczy- wiście! powiedział pewien desperat, wieszając swoje wcześnie wydłubane oczy na płocie.

Ale całkiem na serio- to tak jak napisałam, każdy byle nie on (ZF), bo tak na prawdę, wszędzie gdzie indziej- poza Gliwicami oczywiście- rządzi samorząd, wsłuchując się w to co ma do powiedzenia prezydent.
        W Gliwicach doszło do tego, że radni trzymani dotąd (do czasu wejścia do rady MB) byli pod kluczem, nie znając swoich obowiązków i praw, pisali nawet uzasadnienia bezpodstawnych skarg (ale nie tylko tego) na prezydenta, mając czasem nawet jakieś swoje inne prywatne zdanie, a nawet ośmielę się na wyrost napisać- że jakiś pogląd w nich kiełkował.

Dla niewtajemniczonych w działania towarzystwa (WAiRT) wzajemnej adoracji i radosnej twórczości- informacja.
        Otóż regulamin pracy RM i w komisjach, został "spłodzony" po odmowie radnego Berezowskiego napisania uzasadnienia bezzasadności skargi (obywatela Gliwic na prezydenta Gliwic), w której tenże radny (MB) miał dokładnie odmienne zdanie.
        Miał więc pisać to co kolektyw (tWAiRT) uznał- wbrew faktom i dowodom- i z czym się kompletnie nie
        zgadzał !!!!!!!!!!!!!!!
        Czujecie fazę?????????????????
    • Gość: alina Buzek / Berezowski IP: *.he-dsl2plus.de 04.07.08, 11:11
      kogokolwiek, tylko zeby pozbyc sie naszego gliwickiego rydzyka!!!!
      demonie uciekaj gdzie pieprz rosnie!!!
      • Gość: Dżejms Re: Buzek / Berezowski IP: *.voxnet.pl 04.07.08, 11:55
        buhahahahaha
    • Gość: Dżejms To przecież jasne - Krzysia z Kubusia Puchatka... IP: *.voxnet.pl 04.07.08, 12:13
      Krzysiu zadawał się tylko z kolegami leniuchami, żarłokami,
      paralitykami (jak ktoś gubi ogon...) itp. Nie przeszkadzałby wtedy
      w robieniu niczego i wszystko byłoby jak z płatka. Muszę przyznać,
      że Krzysio byłby de best.
    • Gość: Feminka Re: Kogo widzielibyscie na prezydenta w Gliwicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 22:43
      Precz z meskim szowinizmem!!!
      Cala wladza w rece KOBIET!!!
      Musimy wybrac kobiete!!!
      Bedzie nam organizowac manify w Gliwicach!!!
    • wilczur_123 Re: Kogo widzielibyscie na prezydenta w Gliwicach 06.07.08, 22:52
      Typuję pewniaka czyli Frankiewicza :)

co wygrałem ?
      • Gość: bolowik Re: Kogo widzielibyscie na prezydenta w Gliwicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 11:44
        > co wygrałem ?

trawe po drugiej stronie rzeczki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka