Dodaj do ulubionych

PKM Gliwice a Tramwaje

IP: *.3s.pl 23.01.09, 14:11
Niech no Franko powie ile milionów rocznie kosztuje utrzymanie systemu ISO w PKM Gliwice, a autobusy i tak jeżdżą brudne i spóźnione.

I ile kasy Tramwaje płacą mu podatków?
to nie jest tylko zajezdnia to są ciężkie podatki od torowiska, słupów i terenów przyległych.
Obserwuj wątek
    • Gość: x51 Re: PKM Gliwice a Tramwaje IP: *.centrum.gliwice.pl 23.01.09, 17:56
      nie placa podatkow jemu tylko mam.to jest nasza kasa -samorzadowa,a franio tylko
      ma obowiazek dobrze nia zarzadzac.
      • Gość: x51 Re: PKM Gliwice a Tramwaje IP: *.centrum.gliwice.pl 23.01.09, 18:35
        a kiepski z niego menadzer niestety.
        • Gość: kibic Re: PKM Gliwice a Tramwaje IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.09, 23:44
          x51 napisał(a):

> a kiepski z niego menadzer niestety.

Co prawda to prawda. Trzeba jednak też uczciwie powiedzieć, ze ma miękkie serce, bo w kryzysie, z którym my musimy sobie sami poradzić, chce dać złomiarzom szansę na przeżycie;-)
          Ciekawe, co będzie teraz porabiał nasz miszcz forumowy pr51, którego admini wykolegowali z jego ulubionej tutaj fuchy, chyba już wpadł depresję biedak jeden:-)
          • pr51 kibic zalicza piekło 23.01.09, 23:53
            > Ciekawe, co będzie teraz porabiał nasz miszcz forumowy pr51

Własnie zaliczyłeś kibicu piekło, pardon ciekawość. Jakis gó...arz
            usiłował podszywać się pod mistrza, ale go odesłałem na drzewo.
            • Gość: kibic Re: kibic zalicza piekło IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.09, 00:30
              >
              > Własnie zaliczyłeś kibicu piekło,

Nie wiedziałem, ze już tak głęboko zadołowałeś pod poziom. Pozdrowienia dla
              twojego nowego szefa:-)
    • pr51 znów jakis gó...arz podszywa się pode mnie 23.01.09, 23:51
      Gość portalu: pr51 napisał(a):

Zaden tam gość, tylko jakiś gó...arz, który nawet ksywy nie umie
      sobie wymyśleć.
      Spieprzaj gó...arzu na drzewo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka