Gość: Anet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 20:41 www.tvs.pl/informacje/12213/ jak andrzej mówi, że mają kilka tysięcy tzn. że mają około 500 podpisów :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mikołaj podpisy zbiera sierpień'80 i skrajni lewacy z PPP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 21:24 W rzeczywistości mają ponad 700. Rozmawiałam dzisiaj z jednym w gości przy stoliku pod urzędem. Narzekał, że w pierwszych dniach podpisywało się dużo ludzi a potem zainteresowanie spadło. Chyba ludzie zorientowali się, że podpisy zbierają związkowcy z sierpień'80 i skrajnie lewacka polska partia pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zangażowany w toto kupczenie spekulacjamiu, czyli dopczenie lodziarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 22:21 > Chyba ludzie zorientowali się, że podpisy zbierają związkowcy z sierpień'80 i > skrajnie lewacka polska partia pracy. nikt nikomu i nigdzie nie udziela na ten temat żadnych informacji. po pierwsze dlatego, że przedwczesne wieszczenie sukcesu może spowodować działanie odwrotne, "a to se beze mnie poradzą", zaś w sytuacji przeciwnej- "wieszczenie przegranej", skutek, mój głos przyda się, jak umarłemu kadzidło. Akcja przebiega nieźle, to tyle co można na ten temat powiedzieć, i jeśli są chętni do podyżurowania przy stolikach, to z akcją odwołania ZF i nieudaczników z RM, uporamy się znacznie wcześniej. no i to tylko tyle co możemy na ten temat upublicznić! Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: kupczenie spekulacjamiu, czyli dopczenie lodz 24.06.09, 22:23 hahaha - powodzenia LOL :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKOTiPKM Re: podpisy zbiera sierpień'80 BZDURA!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.09, 00:29 Co za bzdura!!! Na mieście podpisy zbierają wyłącznie zaangażowani przedstawiciele mieszkańców, Komitetu Referendalnego oraz członkowie Obywatelskiego Komitetu Obrony Tramwajów. Związkowcy zbierają podpisy poza ulicami np. w tramwajach ------------- Bzdurą jest także podana liczba podpisów, chyba że dotyczy jednego dnia, tego z najgorszą pogodą. Zainteresowanie jest duże i ciagle wzrasta. Nb. nie informuje się przy stoliku o liczbie zebranych podpisów. Od tego jest rzecznik Komitetu referendanego. -------- A wszystkie takie plotki rozpuszczane są w wiadomym celu- ratowania własnego stołka. Pozdrawiamy przedstawiciela władzy na forum OKOTiPKM Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer buhahaha 25.06.09, 09:51 lisiczko, nie wściekaj się tak, bo żyłka pęknie :)))) Oczywiście nie omieszkam ci przypomnieć niebawe słów o "kilku tysiącach podpisów dziennie w złą pogodę" HAHAHAHA Czyli już się zwijacie? :))))) Nagabywanie w tramwajach jest średnio moralne, ale niczego innego się nie spodziewam. Na targach silesia expo byliście omijani z daleka przez wszystkich, ale długo nie byliście - podkuliliście ogon i won hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr M. Re: buhahaha IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 18:28 darcie ryja anonimowo na forum internetowym też jest średnio moralne, ale robisz to prawie codziennie. No i cytat z mojego ulubionego marszałka na świecie: "Pan jesteś jak k**wa, co każdemu d*py daje." -słowa przypisywane Piłsudskiemu, które ponoć miał wypowiedzieć do generała Stanisława Szeptyckiego, czego efektem było wyzwanie na pojedynek no i a'propo wszelkich dyskusji tenże sam gość: "racja jest jak d*pa, każdy ma swoją" Więc daj pan spokój i przestań obrażać-każdy wie swoje;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: podpisy zbiera sierpień'80 BZDURA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 13:54 Nazywasz bzdurą informację, że podpisy zbiera sierpień 80 a w następnym zdaniu, że jednak zbiera ale poza ulicami. Czyli jak? Zbiera czy nie zbiera, zdecydujcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: help Re: podpisy zbiera sierpień'80 BZDURA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 19:51 Podobno Pieczyrak nie zebral jeszcze ani jednego podpisu Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer rok temu też dużo gadał 24.06.09, 21:43 poczekajmy na to, co powie komisarz. W zeszłym roku niemiał okazji, bo nie przedstawiono mu podpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusy witamy kontakt o kryptonimie kadzidło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 22:02 witamy kontakt o kryptonimie i woni kadzidła. a kadzić to on potrafi jak rzadko kto! Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: witamy kontakt o kryptonimie kadzidło 24.06.09, 22:14 to też mnie nie rusza - za cienki w uszach jesteś :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusy Re: witamy kontakt o kryptonimie kadzidło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 22:24 > to też mnie nie rusza - za cienki w uszach jesteś. ale do buzi to i owszem! ucho od sledzia, lubu dubu lubu dubu! ale dałeś siary sierściuchu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: witamy kontakt o kryptonimie kadzidło IP: *.na5.pl 24.06.09, 22:33 Na razie wiadomo, że jarząbek swoim zwyczajem już próbował "zdyscyplinować" jedną z osób zbierających podpisy poprzez telefon do niej do pracy. Czy takie są prawidła demokracji, jarząbku??? Poza tym, UM nasłał na zbierających podpisy straż miejską, bo przemawiając przez tubę zakłócają rzekomo spokój w mieście. Szkoda, że ich nie ma, jak pijacy ryczą po gliwickich ulicach i skwerach - te hałasy jakoś magistratowi nie przeszkadzają. Tak więc wygląda "demokracja" w Gliwicach - do kamery magistrat mówi co innego, a w rzeczywistości stosują komunistyczne, ubeckie metody prześladowania przeciwników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurdesz Re: witamy kontakt o kryptonimie kadzidło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 22:45 > Tak więc wygląda "demokracja" w Gliwicach - do kamery magistrat mówi co innego, > a w rzeczywistości stosują komunistyczne, ubeckie metody prześladowania > przeciwników. O Gliwicach piszą w ISO- w dramatycznym aspekcie, ale spać mnie się chce, a jutro zjerzą wam się włosy na głowie, na wieść, co franio lodziarz (krętacz i złodziej) zrobił z Gliwicami - miastem nauki zwanym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Mantra Pieczyraka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 22:57 A pan Pieczyrak ps. Matylda znowu mantruje o demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda a... demokracja nie pasuje? IP: *.na5.pl 24.06.09, 23:06 a... demokracja nie pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.pieczyrak Re: Mantra Pieczyraka 25.06.09, 22:35 Anonimowa (a czemu tu się dziwić) "demokratka" napisała: "A pan Pieczyrak ps. Matylda znowu mantruje o demokracji". No cóż, Pieczyrak zawsze pisze jako Andrzej Pieczyrak ale tego nie potrafi zrozumieć "demokratka", która mówienie o demokracji... uważa zapewne za coś złego :-( Odwaga cywilna nakazuje tej niezłomnej "demokratce" kłamać anonimowo. Jakiż to piękny i bohaterski gest... P.S. Pieczyrak nie podaje żadnych liczb, więc proszę sobie moim nazwiskiem "twarzy" nie wycierać. Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: Mantra Pieczyraka 26.06.09, 11:03 nie podajesz licz furiacie? :))))))) Nie ma czego podawać. Ciekawe co w tym roku wykombinujecie, by nie oddać komisarzowi odpisów :))))))) Ale walcz bidusiu - ku mojej uciesze znów wyjdzie ci to, co zwykle :)))) Zdań może być wiele - ale twojej demagogii nie powinno być nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.pieczyrak Re: Mantra Pieczyraka 28.06.09, 23:06 Ale się plujesz opserfer... aż miło patrzeć :-). Co Cię tak boli... to, że ludzie się podpisują? Ile Twój guru zebrał podpisów kandydując na radnego? Czy było to więcej niż zebrane 5 tyś. podpisów pod zeszłoroczną akcją referendalną? Pluj się bidusiu... i tak już niewielu Ci wierzy. Może ujawnisz nam swoje imię i nazwisko abyśmy wszyscy wiedzieli, kto jest tak odważny i niezłomny... w obronie władzy. Boisz się??? Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: Mantra Pieczyraka 29.06.09, 00:12 andrzej.pieczyrak napisał: > Ale się plujesz opserfer... aż miło patrzeć :-). Co Cię tak boli... to, że > ludzie się podpisują? Andrzejku - uważaj na serduszko. W twoim wieku nie można się tak gorączkować. > Ile Twój guru zebrał podpisów kandydując na radnego? Mój guru? Kto to taki? > Może ujawnisz nam swoje imię i nazwisko abyśmy wszyscy wiedzieli, kto jest tak > odważny i niezłomny... w obronie władzy. Boisz się??? andrzejku - nigdy niemiałem się za tak durnego, by oblizywać się na forum i chwalić chawirą. Nazywam się opserfer i tyle ci do tego :)))) i nie mam neostrady :)))) Wiem kto ma i się za nią kryje :)))) Andrzejku - czy psychoanalityk coś c powiedział o schizofrenii już? Nie przyjmujesz dosiebie? Schizofrenicy tak mają :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.pieczyrak Re: Mantra Pieczyraka 30.06.09, 23:43 Gość, który sam o sobie napisał "Nazywam się opserfer i tyle ci do tego" napisał: "Andrzejku - czy psychoanalityk coś c powiedział o schizofrenii już? Nie przyjmujesz dosiebie? Schizofrenicy tak mają :))))". Cóż za celna diagnoza. Ktoś kto nazywa się "opserfer" to wielki gość... z dużym poczuciem odpowiedzialności i odwagi cywilnej :-( Wybacz jednak, niezłomny anonimie (sorry, że nie piszę do Ciebie zdrobniając Twoje imię) nie byliśmy sobie przedstawieni (bo taką osobistość bym zapamiętał) i nie musisz się do mnie zwracać zdrobniając moje imię. Podaj swoje, którego tak się wstydzisz, to przynajmniej będziemy rozmawiać na tym samym (???) poziomie. Boisz się... no cóż, tchórz zawsze tchórzem pozostanie :-((( Żal mi Ciebie. Może skorzystaj z rad które dajesz innym... i skontaktuj się z psychoanalitykiem. Być może on Ci pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.pieczyrak Re: Mantra Pieczyraka 28.06.09, 23:13 Jak długo potrafisz powtarzać kłamstwa? Czy nadal uważasz, że kłamstwo powtórzone po stokroć staje się prawdą? Fajnych masz nauczycieli... :-( ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opsrerwer Re: Mantra Pieczyraka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 23:51 > Jak długo potrafisz powtarzać kłamstwa? Czy nadal uważasz, że kłamstwo > powtórzone po stokroć staje się prawdą? Fajnych masz nauczycieli... :-( Ty samych co i ty Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: Mantra Pieczyraka 29.06.09, 00:13 nie dałeś rady w jednym poście? Za długi? Znamy ten styl pieczarku - nie wciskaj kitu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Mantra Pieczyraka IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.09, 00:25 No popatrz, popatrz jak sie nasz Kajtuś zerwał krótko po północy. Chyba bidusia weekendowe grillowanie zamuliło:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: Mantra Pieczyraka 29.06.09, 00:31 właśnie po grillu - dobrze, że odpowiadasz za pieczarka, bo po co nam jego bełkot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Mantra Pieczyraka IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.09, 09:26 Kajtuś aleś ty głupi, ja tu za nikogo nie odpowiedziałem, tylko wyraziłem 'troskę' o twoja d..., bo nad łepetynką już dawno kontrolę utraciłeś:-) Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: Mantra Pieczyraka 29.06.09, 10:09 cieszę się, że moja d... jest obiektem twoich zainteresowań, ale nic z tego - wolę panienki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Mantra Kajetana IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.09, 17:21 Kajtuś totalnie ci sie znowu w łepetynie popieprzyło, jeżeli tak sie ciesząc wystawiasz swoją d... panienką. Porozglądaj sie, kto cię tutaj na FG adoruje i stara sie ciebie w magistrackim pajacowaniu prześcignąć, jeżeli cię naturalnie twoja d... dalej swędzi po tym zamuleniu:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: Mantra pieczyraka 29.06.09, 18:04 odpowiedź prosta - ty kibucinko. Ale nic z tego - już ci mówiłem - wolę panienki - pogódź się z tym wreszcie to może ci swędzenie ustanie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Mantra Kajetana IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.09, 23:21 Chciałbyś Kajtus no nie:-) Ale z twoją permanentnie zamuloną d..., nawet pr51 cię obsra. Ty Kajtus chyba chory jesteś, jeżeli z twoją zamulona d... do panienek sie przystawiasz. A szukaniem frajera, to chyba ci zupełnie odbiło bidulo:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: Mantra Kajetana 30.06.09, 07:54 właśnie nie chciałbym, a ty ciągle napastujesz frajerze :)))) bereza już cię olał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Mantra Kajetana IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.09, 09:55 Widzę Kajtek, ze dalej sie licytujesz z twoją zamuloną d... A wiec, pobiegnij do Żernik gdzie w weekend sobie ją na grillu zamuliłeś, i tam szukaj pomocy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: Mantra Kajetana 30.06.09, 10:30 w toszku nikt ci grilla nie urządził i nie masz się jak relaksować, że zazdrościsz? Kapelan rzytułku cię nie oświecił, że zazdrościć to grzech ? :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Mantra Kajetana IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.09, 13:32 Kajtek już dawno powinni ci w Tochu grillowe przepustki do Żernik wstrzymać, bo sie w trosce o 'dobro mieszkanców' zagryziesz oszołomie jeden, i kto nas potem będzie tak 'cudownie bawił' jak ty bidulo:-) Pozdr. dla prezia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: Mantra Kajetana 30.06.09, 13:48 jak to kto nas będzie bawił? Jak zwykle berezowski z pieczyrakiem i lisiczką - kabaret ros :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusy po co wy z tym scierwem polemizujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 09:08 > No popatrz, popatrz jak sie nasz Kajtuś zerwał krótko po północy. Chyba bidusia > weekendowe grillowanie zamuliło:-))) czy to jest podnozek (padajacy do nozek ZF) kajtus tego nie wiem, natomiast jestem pewien ze to przefarbowany wilczur, co z kolei wskazywalo na jakiegos tam derektora badania zawartosci luftu w powietrzu. w kazdym razie opserfer logowany to zupelnie nowy twor i magistracka mendoweszka, bo opserfer neostrady istnieje juz co najmniej dwa lata. oto dowód przy okazji sygnalizacji świetlnej na Lipowej; forum.gazeta.pl/forum/w,94,67580623,67757392,Winnego_znajda_kiedy_bedzie_pierwsza_ofiara_glupot.html a przy okzaji satysfakcjonujaca konkluzja; - warto bylo walczyc o zmiane, bo to co było wówczas niemożliwe przez samego bezRadnego (wówczas) Jaśnioka, stalo sie nie tyle mozliwe co nawet "stalo sie cialem", i dzis mozna sobie jedynie takie preferencje pieszych wymarzyc wszedzie gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkan Re: witamy kontakt o kryptonimie kadzidło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 23:50 Ale tym halasem Jarzebowski sie nie przejmuje: _______________________________________________ "Sąd zważył jednak, iż argumenty podnoszone przez skarżącego co do przestępstwa z art.231 § 1 k.k. są jak najbardziej zasadne. Przede wszystkim zauważyć należy, iż brak jest w zachowaniu Prezydenta Miasta Gliwice działań wskazujących na dążenie do usunięcia problemu w postaci ponadnormatywnego hałasu w centrum miasta. Już w 2001 roku sporządzony został przez Wojewódzkiego Inspektora Ochrony Środowiska raport, z którego wynikało, iż w centrum miasta Gliwice uzyskane wartości równoważnego poziomu hałasu dla pory dnia i nocy przekraczają dopuszczalne normy z uwagi na nieprzerwany ruch tranzytowy. Zatem nie uszło uwagi Sądu, iż mając wiedzę o istnieniu tak uciążliwego problemu dla mieszkańców miasta, jego władze nie podjęły przez okres kilku lat żadnych skutecznych działań, prowadzących do jego rozwiązania. Słusznie zauważył skarżący, iż skutecznym sposobem obniżenia poziomu hałasu jest realizacja posiadanego przez Miasto projektu organizacji ruchu K-06 046, wyprowadzającego ciężki transport na autostradę A-4 i drogę krajową DK-88, który uzyskał w zasadzie aprobatę GDDKiA w Warszawie jako „koncepcja słuszna i uzasadniona" pod warunkiem spełnienia przez ten projekt wymogów formalnych zgodnie z rozporządzeniem Dz. U. 2003.177.1729. Projekt ten jednak porzucono bez prób dostosowania go wymogów wskazanych przez GDDKiA, powołując się na fakt, iż skoro już w 2009r. odcinek autostrady A-4 na trasie Sośnica - Wrocław objęty zostanie systemem płatności, byłoby to rozwiązaniem tymczasowym. Jak jednak wynika z akt sprawy, wprowadzenie płatności na tym odcinku nastąpi nie wcześniej niż w 201 lr. Zatem rozwiązanie „tymczasowe" mogło zostać wprowadzone na okres kilku lat, co z pewnością przyniosłoby mieszkańcom Gliwic oczekiwany przez nich od długiego czasu rezultat w postaci obniżenia poziomu hałasu, niemniej okoliczność ta najwyraźniej pozostawała poza sferą zainteresowania Prezydenta Miasta, który powinien mieć na uwadze, jak dużego kręgu Gliwiczan problem bezpośrednio dotyka, rozważając celowość takich „tymczasowych rozwiązań". Argument co do wydłużenia w związku z ewentualnym objazdem trasy samochodów przewozowych nawet o 15 km nie przekonuje, w takim rachunku ekonomicznym należałoby bowiem uwzględnić także okoliczność, iż przejazd przez centrum miasta wiąże się z utrudnieniami w postaci „korków", co wydłuża czas przejazdu i zwiększa zużycie paliwa. Brak jest zatem zdaniem Sądu racjonalnych powodów dla nie kontynuowania założeń koncepcji przeprowadzenia objazdu na autostradę A-4 i drogę kraj ową DK-88. Art.231 § 1 k.k.: Funkcjonariusz publiczny, który, przekraczając swoje uprawnienia lub nie dopełniając obowiązków, działa na szkodę interesu publicznego lub prywatnego, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3." Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: witamy kontakt o kryptonimie kadzidło 24.06.09, 22:39 biedaczku - ostatnia twqa szara komórka wypaliła się niczym martwy piksel :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kural lubu dubu lubu duu- jarzabek, ksywa "kadzidło" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 22:49 > biedaczku - ostatnia twqa szara komórka wypaliła się niczym martwy > piksel forum.zamekgliwice.pl/viewtopic.php?f=1&t=1761 faterku PO_folguj Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: lubu dubu lubu duu- jarzabek, ksywa "kadzidło 24.06.09, 23:18 tja - pogadaj sobie janie :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kural PR_zydupasa mi dać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 22:54 opserferku wilczurku i sierściuchu, ja chcem akuratnie z tfoim szczwartym wcieleniem pogwarzić. no to patrz sie stracić albo skup się egon! Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: PR_zydupasa mi dać 24.06.09, 23:19 :)))) pogadaj se - nie rusza mnie to :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.pieczyrak Może mały konkurs? 25.06.09, 22:49 Jako, że na tym forum jest wielu zawodowych łgarzy, którzy potrafią nawet napisać takie bzdury jak: "poczekajmy na to, co powie komisarz. W zeszłym roku niemiał okazji, bo nie przedstawiono mu podpisów", proponuję konkurs. Konkurs jest banalnie prosty. Podaj imiona i nazwiska następujących "złotoustych": pr51, opserfer. Na pierwszych pięć osób, które podadzą prawidłowo imiona i nazwiska "dyżurnych obrońców władzy" czeka nagroda... w postaci płyty CD z "Zakazanymi piosenkami" :-) Życzę miłej zabawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Może mały konkurs? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 23:06 A jaki jest sklad juri? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.pieczyrak Re: Może mały konkurs? 25.06.09, 23:24 Dobre pytanie :-) Osobiście proponuję w jury następujące osoby: Marcin Wilczek Marek Jarzębowski Kajetan Gornig ... Czy skład jest akceptowalny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Może mały konkurs? IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.09, 00:38 andrzej.pieczyrak napisał: > Osobiście proponuję w jury następujące osoby: > Marcin Wilczek > Marek Jarzębowski > Kajetan Gornig > ... > Czy skład jest akceptowalny? Myślę Andrzeju, ze w jury nie powinni zasiadać złotouste mentoliki (wazeliniarze)tego FG. Kajetan to z pewnością 'opsraniec', charakterystyczne chamstwo;-) Z pozostałych dwojga stawiam na Wilczka, który chyba nadal poluje na barany ale jak widać bezskutecznie, bo cierpi alergicznie na widy:-) Pozostał nasz ojciec naczelnik, No cóż jemu sie chyba wydaje, ze jak jest blisko ołtarza (Boga), to nie musi ludzi szanować;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgw Re: Może mały konkurs? IP: *.evo.ams.nl.leaseweb.com 26.06.09, 08:39 pr51- to zapewne o.naczelnik jarzębowski sądząc po wylewającej się z każdego jego wpisu miłości do bliźnieniego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: Może mały konkurs? 26.06.09, 10:53 z pewnością :)))) próbuj dalej hahaha. Kibic natomiast to jola rutowicz, sądząc po ynteligancji hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Może mały konkurs? IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.09, 21:40 Widzę Kajetan, ze nie wyrabiasz z Jolą, dlatego próbujesz ją wciskać tutaj każdemu. A co ma w poprzek, ze ci prawie każdego poranka tutaj na FG tak totalnie odbija:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierszoklechta "co to miala w poprzek i trzonowe zeby" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 22:06 > Widzę Kajetan, ze nie wyrabiasz z Jolą, dlatego próbujesz ją wciskać tutaj każd > emu. > A co ma w poprzek, ze ci prawie każdego poranka tutaj na FG tak totalnie odbija. jak czytam tego typu wynurzenia- (moj koment. jest podsumowaniem dwu poprzednich opinii) bedace poboznym zyczeniem kajtuli, to przypomina mnie sie taka piosenka z dziedziny biesiadnych, pod tytułem nie zmogła go kula nie zmogła go siła" ze słowami które zapewne wszyscy zanją, ale ja sobie tej przyjemności nie odmówię. "nie zmogla go kula, nie zmoglo baice, ani na siędząco, ani na stojaco. lecz mu dala rady, jedna od 'poręby', co to miala w poprzek, drin- trzonowe zeby". a to ci sie kajtek trafilo pod gore jak jasna cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: Może mały konkurs? 29.06.09, 00:32 w poprzek to ma :)))) Wszystko. Ta nasza neostradka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Łgarzu - za cienki dla mnie jesteś :)))) 26.06.09, 10:51 i co powiedział komisarz? Ile głosów potwierdził? LOL - nie wciskaj kitu pieczaro obleśna :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepieczara Re: Może mały konkurs? IP: *.centertel.pl 26.06.09, 11:39 ja w konkursie zgłaszam: 1. Marek Berezowski 2. Andrzej Pieczyrak 3. Mirella Czajkowska-Turek 4. Pinokio mój osobisty kandydat to nr.4 Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Może mały konkurs? 26.06.09, 16:32 > 1. Marek Berezowski > 2. Andrzej Pieczyrak > 3. Mirella Czajkowska-Turek > 4. Pinokio 5. Miś Uszatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Może mały konkurs? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 19:48 > mój osobisty kandydat to nr.4 Ale przeciez wlasnie tego mamy wyrzucic! Co to, wanka-wstanka? Odpowiedz Link Zgłoś
fesia Re: Pieczyrak mówi, że mają już kilka tysięcy pod 24.06.09, 22:31 Gość portalu: Anet napisał(a): > Pieczyrak mówi, że mają już kilka tysięcy podpisów > > jak andrzej mówi, że mają kilka tysięcy tzn. że mają około 500 podpisów :) ?? Andrzej Pieczyrak powiedział ? hmmm.... to jasnowidztwo , czy jakiś inny dar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: Pieczyrak mówi, że mają już kilka tysięcy pod IP: *.na5.pl 24.06.09, 22:40 Anet dostał(a) "sygnał z góry" Pieczyrak do niej mówi (znaczy słyszy głosy). To chyba da sie leczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkan Re: Pieczyrak mówi, że mają już kilka tysięcy pod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 23:46 Zle idzie, cholera. Wiem z pewnego zrodla, ze maja wprawdzie nie 500 jak piszesz, ale tylko cos ok. 700. Zle idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cym Andrzej N. bezpłatnym komendantem IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 07:07 wg zapowiedzi w nowinach : "Andrzej N. bezpłatnym komendantem" , czyzby znowu sie znalazla furtka w UM dla ulubionego straznika? Przeciez sad zakazal mu zajmowania stanowiska, a bezplatni to chyba nie mozna byc komendantem, no bo jak bez umowy o prace mozna zajmowac takie stanowisko i ponosic odpowiedzialnosc za sprawowana funkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuji Re: Andrzej N. bezpłatnym komendantem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 12:09 Ręce załamać można ! Nikt nikogo nie rozlicza z przekrętów, łajdactwa itd.ZF myśli że ludzie mają Alzchaimera alba są idiotami.Majątek państwowy jest rozdawany kumplom jak np.warsztaty szkolne na ul.Dubiela wcześniej w posiadaniu ZSME na Barlickiego teraz obecnie są w prywatnych rękach p. G.G kolezanki p.ZF. A przecież wszyscy pamiętamy sprzedaż MaC Donalda w Gliwicach przez p.Karasińskiego na jakich warunkach się odbyła ? Szkoda gadać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a tak wyglądają i takie argumenty mają pieczyraki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 13:40 www.youtube.com/watch?v=JLsuErtByY4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic piasta A co z Wieczorkiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 14:20 Wieczorek tez powinien wylecieć za to, że na siłę wkłada koźmińskiego (znanego jako kozę) na stanowisko wiceprezesa piasta. Koza do woza!!!!!!!!!!!!!!!!! www.telewizja.gliwice.pl/artykul.php?id=1876 patrzcie jak mu się łapy trzesa jak mowi przed kamera, a koza jak się jąka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgw Re: A co z Wieczorkiem? IP: *.evo.ams.nl.leaseweb.com 26.06.09, 18:07 Wyleci. Jeżeli referendum odwoła Frankiewicza, to równocześnie tracą prace wszyscy jego zastępcy. Władze w mieście do czasu wyłonienia w wyborach nowego prezydenta, sprawuje osoba pełniąca obowiązki prezydenta powołana przez Premiera Rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuras Flip i Flap opuszczą mury magistratu, przewietrzyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 18:32 > Wyleci. Jeżeli referendum odwoła Frankiewicza, to równocześnie tracą prace > wszyscy jego zastępcy. ciekawe jak długo trzeba będzie wietrzyć zatruty smrodem magistrat. no i patrol lotnej policji przy magistracie, powinien ponownie zacząć monitorować i wlepiać mandaty rozzuchwalonym i coraz liczniejszym piratom. Odpowiedz Link Zgłoś
bereklon Re: Flip i Flap opuszczą mury magistratu, przewie 26.06.09, 22:40 popieram akcje pieczyraków brawo już się podpisałem pod referendum Odpowiedz Link Zgłoś