25.12.03, 05:58
Je sam ktos ze Brzezinki?
Chciou bych sie dowiedziec, eli cos ktos wiy o "zomku" we Brzezince.

Obserwuj wątek
    • psztymucel Re: Brzezinka 25.12.03, 17:13
      Chodzi Ci o miejsce gdzie mieszkał w Brzezince Paul Waldschik ?
      • psztymucel Re: Brzezinka 25.12.03, 21:10
        Pewnie tak samo jak nie wiesz kim był Hans Otto Ramdohr, nie masz pojęcia kim był Paul Waldschik.
        • Gość: adolf Re: Brzezinka IP: *.dip.t-dialin.net 25.12.03, 21:17
          Brzezinka-z lotu ptaka wszystkie domki tworzyly caloksztalt HAKENKREUZ na
          chwale Führerowi.
          howgh
          • laband Re: Brzezinka 26.12.03, 08:58
            Widza ize momy sam szpasfoglow. To niy Brzezinka ino Wilcze Garduo bouo.
            • psztymucel Re: Brzezinka 26.12.03, 09:15
              Ani Brzezinka, ani Wilcze Gardło - z tą swastyką to mit. ewnie tak samo jak nie wiesz kim był Hans Otto Ramdohr, nie masz pojęcia kim był Paul Waldschik ?
              • laband Re: Brzezinka 26.12.03, 09:48
                Ja, chopele, dowom Ci recht bele bys ino sie poprowiou.
                • psztymucel PAUL WALDSCHIK 26.12.03, 16:26
                  Ale został nam jeszcze nasz stary kamrat Paul Waldschik ...
                  Ten dobry ślązak był funkcjonariuszem policji kolejowej i jednocześnie - społecznie - pełnił funkcję Ortsgruppenleitera NSDAP w Birkenau koło Gleiwitz. Nie wiem czy urzędował na jakimś pieprzonym zamku, o którym wspomina Laband, ala na pewno urzędował ku chwale Fuhrera i Grossdeutsches Reich !!!
                  • laband Re: PAUL WALDSCHIK 26.12.03, 16:31
                    powiydz sam ino, a ku jakyj chwale ty sam ta dywersja ostawiosz?
                    • psztymucel Re: PAUL WALDSCHIK 26.12.03, 16:57
                      Jaka dywersja ??? Przeca to najprawdziwszo geszichta !!!
                      • laband Re: PAUL WALDSCHIK 26.12.03, 17:03
                        ale czamu sam siejesz niynawisc?
                        • psztymucel Re: PAUL WALDSCHIK 26.12.03, 17:08
                          Nie sieję nienawiści. Postanowiłem nie komentować i wdawać się w polemiki - skupiam się na faktach, a fakt jest taki, że Paul Waldschik był funkcjonariuszem policji kolejowej i jednocześnie - społecznie - pełnił funkcję
                          Ortsgruppenleitera NSDAP w Birkenau koło Gleiwitz.
                          • laband Re: PAUL WALDSCHIK 26.12.03, 17:11
                            no to fajnie sam sie najprzod przedstow a potym byc bracv, no to mozno ze
                            tobom ktos pogodo - ale niy wierza ze ktos cie sam kedys na serio bydzie brou,
                            tymbardziyj po tych swinstwach kerymis sam bez couke swiynta bluzgou.

ps

zol mi cie
                            • psztymucel Re: PAUL WALDSCHIK 26.12.03, 17:31
                              Czyzby ten fragment "gaszichty Gleiwitz" był dla Ciebie wstydliwy ? Może wolisz go ominąć ?
                              Widzisz, problem w tym, że mamy różne punkty widzenia tej samej "geszichty".
                              • laband Re: PAUL WALDSCHIK 26.12.03, 17:32
                                ty niymosz punktu widzynia ty mosz ptoka na kerego ipi godajom.

Ignor.
                                • psztymucel Re: PAUL WALDSCHIK 27.12.03, 10:16
                                  A ja jednak będę stał twardo na stanowisku, że mam nieco inny. niż Twój, punkt
                                  widzenia.
                                  • psztymucelinka Re: PAUL WALDSCHIK 27.12.03, 10:41
                                    A ja jednak będę stała twardo na stanowisku, że mam nieco inny. niż Twój, punkt
                                    widzenia.
                                    • psztymucel Re: PAUL WALDSCHIK 27.12.03, 10:43
                                      Witam koleżankę i bardzo serdecznie pozdrawiam. Mam nadzieję, że koleżanka
                                      dobrze się czuje pod takim nickiem. Życzę ciekawych postów i inwencji twórczej.
                                      Pozdrawiam serdecznie
                                      Psztymucel
                                      • psztymucelinka Re: PAUL WALDSCHIK 27.12.03, 11:07
                                        psztymucel napisał:

> Witam koleżankę i bardzo serdecznie pozdrawiam. Mam nadzieję, że koleżanka
                                        > dobrze się czuje pod takim nickiem. Życzę ciekawych postów i inwencji
                                        twórczej.
                                        >
                                        > Pozdrawiam serdecznie
                                        > Psztymucel

A nie masz czasem do sprzedania kunsek ciulika ze jakiego ogrodowego
                                        zwegra ??? "

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka