tropem_misia1 09.07.10, 06:14 i takie tam inne bohatery....super!super!super!Ale czy na pewno super? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Superman,Batman 09.07.10, 07:51 A pan policjant zawsze mówił,że duża prędkość jest szkodliwa. Odpowiedz Link
marijola1 Re: Superman,Batman 09.07.10, 07:53 A widzisz jak to nie trzeba wierzyc we wszystko co mowia Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Superman,Batman 09.07.10, 07:55 Nigdy nie wierzyłam ,że prędkość w tym przypadku(w.w.)jest wskazana. Langsam,langsam!! Odpowiedz Link
leziox Re: Superman,Batman 09.07.10, 13:33 Wszystko zalezy od sytuacji.Mozna szybko mozna powoli.A Batman gupek zapomnial chyba ze ma jezorek.Jak tez taki szybki,to dziewoja nie lezalaby z obrazonym wyrazem twarzy lecz oglupialym ze szczescia. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Superman,Batman 09.07.10, 14:07 Jednym słowem, pośpiech jest dobry do łapania pcheł. Dobrze, że jest bez skarpetek, a w dodatku jest spokojny i złożył ręcę do modlitwy skruszony. Czytałam kiedyś takie zdanie w necie... Od takiego hmmm, jak to nazwać... Ani z tej, ani z tamtej strony ugryźć. Przechodząc do meritum... lepsza jest mocna muzyka niż usypiające pisanie bzdurek. Nie ma to jak mocna muza, żyć się chce i jest werwa do pracy. Eye Of The Tiger Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Superman,Batman 09.07.10, 16:34 Mnie wygląda, że on ma gołe tylko stopy. No ale w końcu od czego jest Supermanem? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Superman,Batman 09.07.10, 17:59 Czy exman w dosłownym tłumaczeniu (nie, nie zapytam, czy w zamyśle) to taki były mężczyzna? Odpowiedz Link
exman Re: Superman,Batman 09.07.10, 18:03 dosłóownie to sobie możesz skoczyć po winko, dziewczynko. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Superman,Batman 09.07.10, 18:45 Niestety, nie przepadam za winkiem, ani za winklem tez nie. O! - takie święte jabłuszko to by mnie skusiło Niemniej jednak po winko dla Ciebie mogę skoczyć, jeśli to ma się przyczynić to poprawy Twojego nastroju, bo ja jestem jak zwykle w doskonałym, albowiem w dzień i w nocy wszystko mi sprzyja Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Superman,Batman 09.07.10, 17:18 debi_bebi napisała: > Mnie wygląda, że on ma gołe tylko stopy. No ale w końcu od czego jest Supermane > m? Kiedy w ubranku moc. Jak zdejmie...porażka Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Superman,Batman 09.07.10, 18:00 Znaczy że klata, jak u pirata, a w środku wata?? Odpowiedz Link
exman Re: Superman,Batman 09.07.10, 18:43 Słowo się rzekło. Inteilgencja nie już zdążyła. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Superman,Batman 09.07.10, 18:47 Czyli kładziesz się i zapaaaadasz? Tylko gdzie te jaja? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Superman,Batman 09.07.10, 19:15 debi_bebi napisała: > Czyli kładziesz się i zapaaaadasz? Tylko gdzie te jaja? Kiedy mi o nie własnie chodziło)))))))) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Superman,Batman 09.07.10, 19:35 Aha, teraz już rozumiem! Waciane jaja Takie są najlepsze na szpilki i igły, o wiele lepsze, niż jakieś serduszko Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Superman,Batman 09.07.10, 17:22 milky_way_1 napisała: > Jednym słowem, pośpiech jest dobry do łapania pcheł. > Dobrze, że jest bez skarpetek, a w dodatku jest spokojny i złożył ręcę do > modlitwy skruszony. > Czytałam kiedyś takie zdanie w necie... > Od takiego hmmm, jak to nazwać... Ani z tej, ani z tamtej strony ugryźć. > Przechodząc do meritum... lepsza jest mocna muzyka niż usypiające pisanie > bzdurek. Nie ma to jak mocna muza, żyć się chce i jest werwa do pracy. > Eye Of The > Tiger Tylko kawa stawia mnie na nogi.Muzyka?- zależy od samopoczucia.Bowiem czasem przyprawia o ból głowy. A co do skarpetek mam to samo uczucie zgrozy. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Superman,Batman 09.07.10, 18:55 Tropciu, tak, to prawda. Kawa jak najbardziej, nawet teraz bo pogoda mnie rozbiera tak gorąco, a muzyka mocna dodaje wigoru, ale tylko do pewnych godzin w pewnych momentach, inczej też nie wskazana. Pomyślałam coby zrobić z taim brzydalem jakby wślizgnął się. Patrzeć na takiego strach, bo sam skłonny się przelecieć, maskę ściągnąć też strach, bo wtedy może przerazić, a wypchnąć bohatera żeby nim nie był. W pewnym momencie, zostaje tylko takiego wziąć na wstrzymanie, przejdzie mu jak się perzeleci.) Najfajniejsze to skarpetki i nogi zarośnięte, fajnie wyglądają.) Opaliłabym zapalniczkom. Właściwie podoba mi się, jak panowie mają zgrabne nogi, w lecie to widać i okręgłą pupę. Fajnie popatrzeć. Nam też wolno. Odpowiedz Link