debi_bebi 28.12.12, 05:58 po końcu świata, który nie nastąpił, będzie koniec roku, który zapewne nastąpi. A my nie odliczamy. A może odliczamy, tylko tak po cichutku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Koniec końcem 28.12.12, 09:23 Co zaczynamy kuźwa omknęło mi cóś ?! napił bym się kuźwa jego w gajowego gdzie jest mój przyjaciel Lezio Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Koniec końcem 28.12.12, 10:25 Milusia Pani Misiowa albo pracna dzisiaj jest albo co milusiego dla Pani Misiowej Odpowiedz Link
leziox Re: Koniec końcem 28.12.12, 12:35 Ja tam nie odliczam bo i po co.Dosyc mam juz tych swiat,mam nadzieje ze sie skoncza nareszcie. Czarek,spoko,ja czasem musze sie wyspac,kiedy w nocy spac nie moge-ot,proste wytlumaczenie. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Koniec końcem 28.12.12, 12:55 Oczywista Lezio brachu powiem szczerze że też dość mam Świąt. Chociaż z drugiej strony......za chwilę Nowy Rok a z nim nowe nadzieje. Już Janeczka dała mi buziaka na ten nowy słodziutkiego Lezio Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Koniec końcem 28.12.12, 14:52 Tak się zastanawiam. Co kto dzisiaj robi ? bo że pod siebie wali kloca to nie sądzę. Ja tam zapierdalam dzisiaj żywce i myślę o rybach. Kiedy pierwsze ognisko. Karwa kawka Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Koniec końcem 29.12.12, 08:38 Ja to chcę, żeby się skończył, jak najszybciej, żeby już nie mogło być gorzej.... Odpowiedz Link
super.halusia Re: Koniec końcem 29.12.12, 08:48 z pewnością już chyba gorzej nie będzie...... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Koniec końcem 31.12.12, 06:18 Czy kto odlicza, czy nie, i tak nadchodzi Nowy Rok. A z nim budzą się nadzieje na "lepsze" jutro. Odpowiedz Link