30.12.17, 21:09
się boją fajerwerków?
Być nie może wink
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: Wszyscy 30.12.17, 23:56
      Ja nie pękam. Za młodu waliło się z klucza z karbidu z kalichlorku i z kapiszonów. Także z korkowca i z puszki z karbidu. Kiedy to było, lata temu. Ale było. Tylko że kiedyś waliło się na Wielkanoc a teraz tłuką na Sylwestra. Zmiana ról smile
      • cambria1.2 Re: Wszyscy 31.12.17, 08:34
        Raczej dekoracji. Chociaż... można się pomylić, skoro taki teraz klimat.
        • urszulka_ma Re: Wszyscy 31.12.17, 09:39
          a dyngus darmowy leci na głowę

Basia jest na tabletkach, mam nadzieję, że jakoś przeżyjemy, jak to mówi Lezio ...tą zwykłą datę!
          • cambria1.2 Re: Wszyscy 31.12.17, 14:19
            Basia na prochach? Ojjj, gdyby i dziś o północy mogła coś rzec... wink
            • leziox Re: Wszyscy 31.12.17, 14:29
              Ja też ostro strzelałem swego czasu, a teraz jakoś mi przeszło. Niech strzelają inni, na szczęście u mnie coś się pozmieniało i zaczynają ostro walić dopiero po południu a po sylwestrze zaraz kończą.
              Basi trza życzyć wiele spokoju.
              • urszulka_ma Re: Wszyscy 01.01.18, 19:09
                Basia dziękuje, odsypia biedaczka wczorajsze szaleństwo smile
                • cambria1.2 Re: Wszyscy 01.01.18, 20:36
                  Moja wpadła w taki dygot, że zaczęłam jej mruczeć mruczanki... (na śpiewy śpiewanek nie miałam siły).
                  • leziox Re: Wszyscy 01.01.18, 23:26
                    To na razie zwierzaki będą miały cały rok spokoju, no i dobrze.
                    • urszulka_ma Re: Wszyscy 02.01.18, 08:53
                      Basia będzie zachwycona, spokojem oczywiście smile

urszulka nie jest zwierzakiem
                      i cały rok ciszy/ spokoju zbyt nużący by był,... lub nudny?
                      lubi zmiany, huśtawki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka