Dodaj do ulubionych

Melyna przygotowana....

14.02.20, 18:37
.... czeka na melyniarzy smile Zakąska już jest....
https://static.smaker.pl/photos/3/f/9/3f96904bcf1ebc3f9424ffdf25a1f59d_362554_5c14b7d055957_wm.jpg https://static.smaker.pl/photos/d/0/5/d051386d0e00b279f0e5b94cdbf3695f_370500_5c1bb3a66c0a5_wm.jpg https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcRAH-tg2-53he01zyrKyzRIb8MtgbEohNCQQ6reuWQ1zm62VFOV https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcRB9SrkQrKOE4v069bw4wbdbjzF3HiyEnAsxm2sS39voK-_4F_z

Jak widzicie nikomu nie zabraknie big_grin A to tylko śledzik! Resztę zobaczycie jak przyjdziecie tongue_out

No i pamiętajcie o części artystycznej!! winkbig_grinbig_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 18:39
      Ze slodyczy to ja tylko sledzie.

A jak sa sledzie to i do sledzi cosi bedzie.
      • coco.franelka Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 18:48
        A będzie, będzie big_grin Wszystko już czeka.... tylko nalewać i pić big_grin
    • coco.franelka Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 18:47
      https://jajco.pl/pic/1488894961-fUs55X.jpg

Nie będzie tak źle suspicious wink
      • leziox Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 19:47
        Czyżby śffinka raczyła nawalić się już wcześniej?*

• dunajec1 Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 19:51
          Swinie nie ludzie.
          • leziox Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 20:03
            No pewnie że nie.
            Większość świń byłaby bardzo obrażona, gdyby miano je porównywać z niektórymi egzemplarzami ludzkimi.
        • coco.franelka Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 20:03
          Toż Walentynki trwają już od północy! Jak świętować, to świętować wink
          • leziox Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 20:03
            I o północy dzięki Bogu również się kończą.
            • coco.franelka Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 20:18
              No właśnie... już za parę godzin... A gdzie ta część artystyczna??? Czekam i czekam... winkbig_grin
              • leziox Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 20:33
                Nie musisz wierzyć w każde słowo pisane, napisane w pijackim amoku.
                A gdyby nawet były na to dowody, to i tak się zaprzeczy.
                I co mi zrobisz=?

Prawda w kraju to rzecz taka
                Trzeba zalać dziś robaka
                I wytrzymać dzień kolejny
                Oszczędając swoje nerwy.
                • leziox Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 20:57
                  Czyżby coś się zacięło i zgrzyta nie nasmarowane?
                  • coco.franelka Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 21:20
                    Na to wygląda uncertain Ja miałam gościa.... młody zakupy przywiózł i trochę pogadaliśmy.....
                    • coco.franelka Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 21:22
                      Ale już spoko, czekam dalej na część artystyczną suspicious I proszę się nie wykręcać! suspicious
                      • leziox Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 21:27
                        No to zaczynaj , zaśpiewaj coś albo powiedz coś uroczystego.
                        • coco.franelka Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 21:30
                          Chwila! suspicious o suchym pysku siedziałam! Muszę najpierw nadrobić tongue_out wink
                          • coco.franelka Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 21:32
                            A poza tym to ja czekam na wasze występy big_grin ten taniec na rurze no i na te twoje stringi.... winkbig_grinbig_grinbig_grin Pewnie czerwone co?... walentynkowo big_grinbig_grin
                            • leziox Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 21:35
                              A potem człek się dziwi, jak łatwo kobiety łapią się na wszystko, co im faceci opowiadają.
                              big_grin
                              • coco.franelka Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 21:38
                                A potem to widać jacy to jesteście słowni suspicious Obiecanki..... suspicious
                                • leziox Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 21:45
                                  No a jak. Obiecać można wszystko.
                                  Bierzemy przykład z rządu, więc niby dziwne, czy jak?
                                  smile
                                  • leziox Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 21:52
                                    A Gryf to całkiem znikł.
                                    big_grin Poki co.
                                    • coco.franelka Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 22:09
                                      No... też nic nie wiem, dlaczego... Teraz to Ciapek go wyprowadza na spacer wink
                                    • gryf-land1 Re: Melyna przygotowana.... 15.02.20, 09:50
                                      leziox napisał:

> A Gryf to całkiem znikł.
                                      > big_grin Poki co.
                                      🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸

Nie będę owijał w bawełnę. Po prostu miałem ujowy dzień i humor do rzyci, to się nie pchałem na afisz.
                                  • coco.franelka Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 21:53
                                    Dobra. Części artystycznej nie będzie suspicious Ale już NIGDY WAM NIE UWIERZĘ! suspicious NIGDY! tongue_out I od dziś ja też zaczynam bajerować big_grinbig_grinbig_grin
                                    • leziox Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 22:01
                                      Jakbyś tego do tej pory wcale nie robiła, hyhyhy.
                                      • coco.franelka Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 22:07
                                        Nikogo nie bajerowałam suspicious dopiero zacznę! tongue_out
                                        • leziox Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 22:11
                                          Aha.
                                          Poczekamy, zobaczymy.
                                          Obiecywać każdy może.
                                          smile
                                          • coco.franelka Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 22:16
                                            Tylko nie zawsze się na tym dobrze wychodzi suspicious wink
                                            • coco.franelka Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 22:32
                                              I tym sposobem znowu zostaliśmy sami na placu boju.... tyle zagrychy, że o flaszkach nie wspomnę.... Nie może się zmarnować! Nakładaj sobie szefie, a ja polewam. W końcu Walentynki dzisiaj! Szkoda taką okazję zmarnować! .... i tyle dobra na stole winkbig_grin No to SIUP! W ten mądry dziób! winkbig_grin Za zdrowie wszystkich! a głównie dunajca, żeby szybko mógł wypić swoje i nasze zdrowie! big_grin
                                              • leziox Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 22:40
                                                Nażarty jestem
                                                Ale wypiję za zdrowie wszystkich nam znanych i nieznanych.
                                                • coco.franelka Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 22:50
                                                  No i za nasze!.... skoro nie ma kto wypić....
                                                  • dunajec1 Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 23:19
                                                    Ciiiii, w poniedzialek jak bylem u lekarza to sie go pytam czy se moge jakiegos drinka wypic, a on na to-a czemu nie?
                                                    No to dzis akurat pare godz. temu dwa malutkie sobie chlaplem. Na zdrowie!
                                                    A we wtorek na 99% beda "cerowac", to bedzie lzej. Ha.
                                                  • leziox Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 23:25
                                                    No. Nareszcie! Miło to widzieć że i Dunajec powraca do prawdziwego czlowieczeństwa oraz zdrowia.smile
                                                  • coco.franelka Re: Melyna przygotowana.... 14.02.20, 23:59
                                                    Bardzo się cieszę! Już wkrótce sobie popijemy winkbig_grin
              • gryf-land1 Re: Melyna przygotowana.... 15.02.20, 09:52
                coco.franelka napisała:

> No właśnie... już za parę godzin... A gdzie ta część artystyczna??? Czekam i cz
                > ekam... winkbig_grin
                🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸

• leziox Re: Melyna przygotowana.... 15.02.20, 12:49
                  W taki sposób można sobie z całą pewnością nieźle jaja otłuc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka