daggga 31.12.09, 14:51 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harmoniak ... 31.12.09, 15:36 Cześć ponownie, Dagga! Rozumiem, że nie lubisz adminek wiadomego forum, ale apeluję do Ciebie o powstrzymanie swoich emocji i nie obrażanie tych pań w sposób, jaki to zrobiłaś. Mogę wysłać do Ciebie Twojego posta na maila (jaki adres?) albo sama go... ocenzurować i wkleić tutaj. Jeśli uważasz, że nie mam racji to napisz do mnie na priva, ok? Odpowiedz Link
daggga Re: ... 31.12.09, 17:06 proszę, ocenzuruj go więc, przepraszam za poryw emocji, ale to, co się wyprawia na wiadomym forum woła o pomstę do Nieba! zamiast epitetów sensowniej byłoby opowiedzieć co nieco faktów, ale nie chce mi sie, nie mam czasu, dawno juz tam nie byłam i jak wiesz jestem od paru lat zabanowana. poza tym jak tylko pomyślę o tym, robi mi się słabo... Odpowiedz Link
harmoniak Re: ... 31.12.09, 17:22 > proszę, ocenzuruj go więc, przepraszam za poryw emocji, ale to, co > się wyprawia na wiadomym forum woła o pomstę do Nieba! Zrobione! Nowy wątek jest tutaj: forum.gazeta.pl/forum/w,94641,105023089,105023089,Daggga_uwaga_na_Zespol_Uciskowy_Pnia_Trzewnego_.html > zamiast > epitetów sensowniej byłoby opowiedzieć co nieco faktów, ale nie chce > mi sie, nie mam czasu, dawno juz tam nie byłam i jak wiesz jestem od > paru lat zabanowana. To może innym razem? Odpowiedz Link
daggga ważny wątek 31.12.09, 17:12 Uprzejmie proszę też o przywrócenie (po ocenzurowaniu) mojego wątku o Zespole Uciskowym Pnia Trzewnego. To naprawdę wazna informacja dla wielu z nas. (mam hashi od 14 lat) Odpowiedz Link