Dodaj do ulubionych

Junkersica!!!

29.06.10, 20:51
Cześć Maja. Czy ty nadal leczysz się u dr Gawrysia? A może znalazłas
kogos innego? podziel sie proszę. Ja chyba kogos poszukam. Do
Gawrysia nie pojechałam więcej, ponieważ wkurzyło mnie to, ze
terminy juz tak odległe i cene podniósł juz po miesiącu do 150 zł.
Obserwuj wątek
    • junkersica Re: Junkersica!!! 29.06.10, 21:14
      Na razie u niego nie byłam, ale pewnie w końcu sie wybiorę. Moze warto więc do Pieszyc jeździć, tam jest taniej. Wiesz, jest drogi, ale skąd masz pewność, że znajdziesz lepszego lekarza? Bo rozumiem, ze tylko ta kasa Cię zniechęcił smile
      • jurmik Re: Junkersica!!! 29.06.10, 23:22
        Czy macie zdanie na temat cen u endo? Moja endo ma nadmiar pacjentów
        i nie przyjmuje nowych, więc moje koleżanki szukają czasem innego
        lekarza. I czy mają się kierować ceną czy nie? Szukać drogiego czy
        odwrotnie - taniego? Ja myslę, że nie ma żadnej pewności, że im
        droższy, tym lepszy, dobrze myslę?
        • junkersica Re: Junkersica!!! 29.06.10, 23:59
          No jasne, że dobrze smile
          Często przecież lekarze, że tak się nieelegancko wyrażę, "lecą na opinii'' Pacjentów, naturalnie.
          Ci, którzy biorą odpowiedzialność za pacjenta i mają kręgosłup moralny zawsze będą leczyć najlepiej jak potrafią. Gorzej, gdy z lekarza zamieniają się w maszynę do robienia pieniędzy, "pięć minut, kasa i następny proszę". Wielu z nich bierze więcej kasy tylko za to, że pracują w szpitalu (tu np. o ginekologach i ich pacjentach, które w nadziei, że jeśli bedą uczęszczać do "praktyka" , może będą miały godną opiekę w szpitalu). No ale to następny temat-rzeka smile
          Ja osobiście nie uważam, że im drożej się lekarz ceni, tym lepiej leczy.
          • ewelina266 Re: Junkersica!!! 07.07.10, 14:23
            NIe, nie chodzi mi tylko o kasę. Też o czas oczekiwania. W sumie to
            zastanawiam się, czy nie poszukać lekarza bliżej mojego miejsca
            zamieszkania. Ja musze jeździć z wynikami średnio co 2 m-ce. Za każdym
            razem do Wrocławia pędzić i siedze w poczekalni 3 godziny a dzieci w aucie
            z mężem bo nie mam gdzie ich zostawić. To jest męczące. Do tego moja
            lekarka jest nie do przegadania.Nie słucha mnie. Twierdzi, ze moje objawy
            sa nie możliwe przy takim TSH. Nawiasem mówiąc to każe mi badać tylko TSH
            i FT4. Koło Legnicy przyjmuje lekarz ze szpitala wojskowego. Może do niego
            się udać.Nie wiem sama. Na chwilę obecna to ja nic nie wiem. Nie umiem
            myśleć, podejmowac decyzji. Jestem ogólnie do d...
            Dzisiaj zamówiłam w aptece Euphorian. Moze to mi pomoże trochę.
            • junkersica Re: Junkersica!!! 07.07.10, 14:28
              Do tego moja
              > lekarka jest nie do przegadania.
              Czekaj, to Ty juz nie jeździsz do dr Gawrysia?
              Ale wiesz, że możesz się z nim konsultować przez internet za 50 zł?
        • psychofinka Re: Junkersica!!! 07.07.10, 14:48
          Zdecydowanie nie cena świadczy o lekarzu. Taka jest moja opinia na podstawie
          doświadczenia. Nasza endo spokojnie mogłaby sobie więcej liczyć za wizytę, jak
          na dzisiejszy rynek.
          • junkersica Re: Junkersica!!! 07.07.10, 15:00
            Wiesz, jest drogi, ale skąd masz pewność, że znajdziesz lepszego lekarza?
            Dziewczyny, ale ja nie uważam, że im droższy, tym lepszy. Po prostu ten nasz lekarz jest moim zdaniem dobry, ale liczy sobie 150 za wizytę, co moze byc powodem rezygnacji z jego usług, z dojazdem taka przyjemność nieźle kosztuje.
            • junkersica Re: Junkersica!!! 07.07.10, 15:00
              To był cytat z mojej pierwszej wypowiedzi oczywiście:
              Wiesz, jest drogi, ale skąd masz pewność, że znajdziesz lepszego lekarza?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka