Dodaj do ulubionych

Wyniki tarczycy

23.09.21, 00:19
Hej.
Będąc na urlopie zrobiłam sobie badania i jak na początku myślałam, że wszystko jest okej tak po przeczytaniu paru artykułów zaczęłam w to wątpić. Mogłybyście spojrzeć na moje wyniki?
TSH 1.64 (0.27- 4.2)
FT3 4.66 (3.1- 6.8)
FT4 16.6 (12- 22)
Dziękuję i pozdrawiam!
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka