Dodaj do ulubionych

Interpretacja wyników

06.12.21, 16:28
Witam, czy te wyniki są bardzo złe?
TSH 3,14 ulU/ml zakres 0,27 - 4,2
FT3 6,5 pmol/l zakres 3,9 - 6,7
FT4 24 pmol/l zakres 12 - 22
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka