lisdene 21.01.10, 09:29 Bardzo proszę o prognozę co do mojej przyszłości w związkach. Jestem na zakręcie w małżeństwie, mąż postawił już na mnie krzyżyk. Moje pytanie jest takie czy poznam kogoś, kiedy i czy z tego coś będzie trwałego? Dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: Tarotowe prognozy 21.01.10, 17:22 Tak. Karty pokazały , że pojawi się taki mężczyzna , w przeciągu może nawet poł roku. Będzie szansa na trwały związek, jednak należałoby zakończyć stare sprawy. Odpowiedz Link
lisdene Re: Tarotowe prognozy 22.01.10, 21:23 Dziękuję za postawienie kart. Czy może jeszcze coś w tym ułożeniu wyszło? Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: Tarotowe prognozy 23.01.10, 13:11 To był dość ogólny rozkład, poza tym nie przechowują rozkładów, ale można za czas jakiś zadać znowu pytanie. Odpowiedz Link
lisdene Re: Tarotowe prognozy 23.01.10, 22:29 Bardzo proszę o zadanie pytania za jakis czas. Kto to jest czy jest to osoba, którą znam czy dopiero poznam? Czym ona się zajmuje? Pozdrawiam i dziękuję, Lisdene Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: Tarotowe prognozy 25.01.10, 12:37 Witaj, zróbmy tak, że się przypomnisz, gdybyś chciała oczywiście. Może mi to umknąć. Pozdrawiam Odpowiedz Link
lisdene Re: Tarotowe prognozy 26.01.10, 21:51 Kiedy mogę najwcześniej przypomnieć się o sobie w sprawie postawienia kart? Pozdrawiam, Lisdene Odpowiedz Link