Dodaj do ulubionych

Prosze o rade

30.04.10, 16:32
Droga Wyko,
Jakis czas temu pytalam o moja sprawe sadowa. Wywrozylas, ze bedzie
ona przesunieta w czasie. Mialas racje. Dopiero 2 dni temu wiem , ze
nastepna rozprawa odbedzie sie w sierpniu! Ale nie o sprawe chcialam
pytac. Moje zycie ciagle przypomina karuzele, a malzenstwo chyba
trwa bo mamy dziecko. Z powodu tego calego zamieszania i stresu
wiem, ze nie jestem latwa osoba do zycia. Chcialam sie zapytac, czy
moj maz w koncu znajdzie prace (bo to jeden z powodow naszych
problemow) i czy ja zmienie moja. Przeniesiono mnie do innego
dzialu, ale jest to dla mnie nie do zaakceptowania. Chcialabym
rowniez spytac czy nasze finanse w koncu sie poprawia i czy kiedy
bedzie szansa zeby kupic wlasny kat?

Dziekuje

Marta
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: Prosze o rade 06.05.10, 13:18
      Witam,
      mąż został pokazany poprzez kartę zmienności, bezsilności i lęku itd, ale pokazało się, że gorszy okres mija, pokazała się możliwość otrzymania pracy oraz przekwalifikowania. Zmiany mają nastąpić za sprawą osób trzecich, które powinny być mu znane. W ogóle pokazał się początek większej satysfakcji emocjonalnej, jak również początek działań formalnych , niewykluczone, że ze względu na jakąś sprawę, która wróci z przeszłości. Może to być nowy pomysł, nowy plan itd. Czyli pokazał się koniec zastoju.
      U ciebie pojawiła się możliwość zmiany pracy od jesieni, ew. początek przyszłego roku.
      Finanse: z jednej strony karty pokazały poprawę sytuacji, ale oprócz tego radę, aby nie zwlekać z załatwianiem formalnych spraw, jeśli takie są, i że będą wymagać większego, czy dłuższego zaangażowania,choć nie pokazało się to w formie finansowej, ale może być w formie czasu , jaki trzeba będzie poświęcić.
      Na pyt. dot. mieszkania,we wrózbie do 2 lat, pojawiła się inna odpowiedź, jakby poboczna,
      zamknięcie jednego etapu w twoim życiu, oraz nowy porządek wyłaniający się z chaosu. W twoim otoczeniu pokazał się początek zmian, jakaś nowa inicjatywa, dobra dla pracy, jakiejś działalności, czy aktywności, ale też potrzeba przemyślenia twoich spraw osobistych. Generalnie, to tak jakby nie czas było myśleć teraz o kupnie.
      Pozdrawiam

• myrtak Re: Prosze o rade 11.05.10, 17:39
        Serdecznie dziekuje za odpowiedz i rowniez pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka