26.02.11, 19:45
Witam serdecznie
Chciałabym spytać o moje życie uczuciowe. Już długo (ponad 2 lata) jestem sama. W ubiegłym roku zakochałam się, ale on nie odwzajemnił moich uczuć i nie mamy kontaktu. Chciałabym spytać czy jeszcze on wkroczy do mego życia? Jak ułoży się moje życze uczuciowe.
Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Kasia
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: uczucia 03.03.11, 13:02
      W kartach pokazała się taka możliwość, i on jest jej świadomy. Z tym , że dla niego byłoby to bardziej bez głębszego zaangażowania emocjonalnego, nie oznacza to np brak przyjaznych relacji, ale nic więcej. Na zasadzie , co on by z tego mógł mieć praktycznie.
      Czy on zrobi pierwszy krok,możliwe, jednak to , co miałby do zaoferowania nie miałoby dla ciebie wielkiej wartości. Szansa na bycie w relacji, lecz na jego warunkach.
      Życie uczuciowe do końca roku:cieplejsza uczuciowo relacja pokazała się w okresie wiosenno -letnim,ale pod znakiem cierpliwości i kompromisów, komuś będzie na tym zależeć, jeśli sukces to wypracowany. Jesienią spotkanie kogoś bardziej odpowiedniego, relacja oparta na uczuciach, tak po prostu, gdzie rzeczy dzieją się niejako same. To mężczyzna pokazał się jako strona aktywniejsza. Może być z daleka, albo z podróży.

• e-tulipanek Re: uczucia 03.03.11, 13:24
        Ptasiu. Jestem zaskoczona tą interpretacją. Dokładnie tak jest jak napisałaś. Czapki z główsmile.
        On oczekiwał bardzo luźnej znajomości (jeśli wogóle), ja czegoś więcej. On o tym wie, ale go to nie interesuje. Kontakt oczywiście na jego zasadach.
        A ciekawe czy ta wiosenna relacja może mówić o nim?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka