Dodaj do ulubionych

sluze pmoca

20.04.11, 22:04
Widze, ze niestety Wyki Ptasi na razie na forum nie ma, dlatego sluze pomoca. Prosze pisac na moje forum Tarotowe drogi.
Od kilku lat pracuje z Tarotem.
Prawidłowa interpretacja wymaga wieloletniej praktyki i wrodzonej intuicji.
Proszę pamiętać, ze karty pokazują nam tylko możliwa drogę.
Wszystko możemy zmienić swoja ciężką praca i wiara we własne możliwości.

Będę zaglądać na forum raz dziennie.
Obserwuj wątek
    • dorota3574 Re: sluze pmoca 21.04.11, 06:58
      Witam poproszę o karty na pracę czy nic mi w niej nie grozi czy nie będę miała żadnych problemów oraz na zdrowie czy uda się otrzymać aparat sluchowy a jesli tak to czy jeszcze w tym roku? ( w grę wchodzi spora kwota). Dorota 30-06-1974. Pozdrawiam.
    • magiera9 Re: sluze pmoca 01.05.11, 13:40
      Witam serdecznie!

Moze tu znajde odpowiedź.
      Od zawsze prześladował mnie pech w miłosci poprostu nie wiem co sie dzieje jestem przerazona i załamana , mam 30 lat i jestem sama , rozsypał mi sie kolejny zwiazek po roku czasu , wszyscy wkolo maja rodziny dzieci, chciala bym wiedziec czy zostane na zycie sama czy to sie odmieni, nie chce zyc nadzieje wolala bym wiedziec czy jest sens czekac czy juz nie ma sie co łudzić, woalala bym najgorsza prawde od tego durnego czekania.

Pozdrawiam!
    • leda-is-one Re: sluze pmoca 04.05.11, 20:58
      Jestem w nieoczekiwanym związku z mężczyzną,ktory jest miksem wszystkich moich wyobrażeń o ideale mężczyzny.Zawsze cos mi przeszkadzało,coś stawało na drodze lub nagle się zmieniało.mojemu szczęściu towarzyszy strach i obawa że tym razem też tak będzie.Czy jest to prawdziwe uczucie z jego strony?czy będziemy razem i czy będziemy szcześliwi?Pochodzimy z różnych światow,jesteśmy różnych narodowości a jeszcze w innym kraju żyjemy.jak zyć zeby znowu nie zrobić cos pod prąd??Dzięki za pomoc.Leda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka