30.10.15, 15:52
Czy mógłby ktoś mi odpowiedzieć na może trochę błahe pytanie? Czy zauważył mnie pewien starszy ode mnie mężczyzna na literę M? A jeśli tak czy mu się podobam? Jest starszy ode mnie to pewne i na pewno jest sam.

pozdrawiam i dziękuję jeśli ktoś poświęci czas
Obserwuj wątek
    • 88ula Re: pytanie 30.10.15, 17:34
      miedzy tobą a M. nie ma, ani żadnej relacji, ani wymiany emocji sad Karty nie powiedzą, czy mu się podobasz, bo on wcale ciebie nie zauważył (jak piszesz) jeszcze. Nawiąż z nim kontakt, porozmawiaj, umów się a wówczas pytaj smile
      • 91anka Re: pytanie 30.10.15, 18:48
        Dziękuję bardzo smile no trudno.. a mogłabym zapytać kiedy spotkam mężczyznę który mnie ze wzajemnością pokocha?
        • 88ula Re:do 91 anka - pytanie 31.10.15, 00:38
          Niemożliwością jest, aby karty odpowiedziały, kto konkretnie cię pokocha, kim on będzie oraz kiedy to się stanie. Takie pytania są hipotetyczne i nie maja żadnej podstawy emocjonalno-duchowej pomiędzy osobami/sytuacjami. Są setki panów, których mijasz co dzień na swojej drodze i może to być każdy z nich, albo żaden. A karty nie maja mocy, aby skierować do ciebie konkretna osobę.

Zadałam pytanie: co może cię spotkać w najbliższych m-cach w życiu uczuciowym: Karty pokazały : Paź kielichów + 8 kielichów - prawdopodobieństwem jest że, spotkasz kogoś i zawiąże się nić sympatii, może i początek miłości, może być ktoś, kto będzie starał się podrywać i flirtować, nie zapowiada się od razu wielkie uczucie, ale dopiero zalążek oraz komplementy, mile słowa, albo ktoś (lub ty) zachwycicie się swoja osobowością, jest tez opcja, że ty się zakochasz, a ktoś to odwzajemni, powinny się zacząć jakieś emocje, ale jeszcze nie deklaracje. Lecz ta znajomość przypuszczalnie nie zawiąże się na stale, mogą być wahania, rozterki, być może myślenie o rozstaniu (rowniez z twojej strony), niepokój i huśtawka emocji. Tak się może stać, że jedno z was będzie chciało opuścić ta relacje, na stale lub na jakiś czas, albo po prostu pierwsze emocje was opuszcza, a mimo to relacja będzie trwać.
          smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka