Dodaj do ulubionych

Instytut Myśli Państwowej

16.02.13, 23:44
(z naciskiem na myśl) z atrakcyjnym Kazimierzem na czele.

wyborcza.pl/1,75478,13412221,Giertych__Marcinkiewicz_i_Kaminski_oraz_konserwatywni.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk
Obserwuj wątek
    • grzespelc Re: Instytut Myśli Państwowej 17.02.13, 01:45
      No to czekamy na rozłam w PO i powstanie kolejnej kanapy na prawicy. Swoją drogą, cieawe, że nie ma tam Gowina.
      • gaika Re: Instytut Myśli Państwowej 17.02.13, 11:28
        grzespelc napisał:

> No to czekamy na rozłam w PO i powstanie kolejnej kanapy na prawicy. Swoją drog
        > ą, cieawe, że nie ma tam Gowina.

Bo to jeszcze nie kanapa, tylko krzesełka składane, które, jak się okaże, że koniunktura niesprzyjająca, szybciutko można schować do pakamery. A kanapa, to się w windzie nie zmieścismile

Myślę, że panowie obwąchują, badają i zarzekają się, że nic to(a nawet Niesioła wierność zmęczyła). A Gowin(i inni) może jeszcze nie wie, (czy zostanie w rządzie np.), więc nie będzie robił gwałtownych ruchów, bo co by nie mówić, PO to złota kurka wyborcza.

Ale, profesor(ka) Staniszkis dziwnym zbiegiem okoliczności zapowiedziała, że będzie wspierać siłę, która dopiero powstanie...

www.youtube.com/watch?v=k8zmkzshUvE
    • diabollo Re: Instytut Myśli Państwowej 17.02.13, 10:11
      Jak Ojczyźnie "myśleć" (co globalnie jest zjawiskiem rzadkim) - to "myśleć" katolicko-prawackim-zabobonem.

Kłaniam się nisko.
      • gaika Re: Instytut Myśli Państwowej 17.02.13, 11:35
        diabollo napisał:

> Jak Ojczyźnie "myśleć" (co globalnie jest zjawiskiem rzadkim) - to "myśleć" kat
        > olicko-prawackim-zabobonem.

Głowę daję, że Marcinkiewiczowi myśl się uruchomiła na okoliczność utraty zatrudnienia.

No a jego zabobon ma wymiar szczególny, nie mogę się doczekać jak zacznie douczać moralnie Kowalskiego i Nowaka a już szczególnie Kowalską i Nowakową.

"In 2009, after divorcing his wife and mother of four, he married his former mistress, 22 years his junior"
        • chickenshorts Re: Instytut Myśli Państwowej 17.02.13, 14:52
          gaika napisała:

> diabollo napisał:
          >
          > > Jak Ojczyźnie "myśleć" (co globalnie jest zjawiskiem rzadkim) - to "myśle
          > ć" kat
          > > olicko-prawackim-zabobonem.
          >
          >
          > Głowę daję, że Marcinkiewiczowi myśl się uruchomiła na okoliczność utraty zatru
          > dnienia.
          >
          > No a jego zabobon ma wymiar szczególny, nie mogę się doczekać jak zacznie doucz
          > ać moralnie Kowalskiego i Nowaka a już szczególnie Kowalską i Nowakową.
          >
          > "In 2009, after divorcing his wife and mother of four, he married his former mi
          > stress, 22 years his junior"

Well, facetom odbija, a well known fact.... Ofiary ewolucji?....
          • gaika Re: Instytut Myśli Państwowej 18.02.13, 17:37
            chickenshorts napisał:

> Well, facetom odbija, a well known fact.... Ofiary ewolucji?....

Czy go ciśnie ewolucja, czy inny dusiołek, to najmniejsze ma znaczenie. Problem, że tzw. prawaki mają misję umoralniania narodu, która im spada z tzw. nieba poprzez tzw. pośredników.
    • uff.o Re: Instytut Myśli Państwowej 17.02.13, 17:46
      Gowna tam jeszcze nie ma bo toalety nie zainstalowano. Jak wczoraj widziałem wywiad z Giertychem to myślałem że o tej koninie gadają co się w Brytanii patroszy, no, tfu, panoszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka