drzejms-buond 21.09.10, 09:41 cytuję za panem Brezly, (nie żałujcie głośników!!!) www.youtube.com/watch?v=iJTkuyjE1Ig Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monalajza Re: muza smętarna 21.09.10, 10:38 Państwo mieli własną wizję:D Najbardziej mi się podoba komentarz pod spodem. że pewnie dyrygent zmarł;) Odpowiedz Link
be_ell Re: muza smętarna 21.09.10, 11:13 Taaaaa, kolega małżonek grał w szkolnej orkiestrze na takiej wielkiej trąbie. Ehhh, dawnych wspomnień czar... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: muza smętarna 21.09.10, 11:17 dyrygent zmarł i dołączył do wesołej ferajny Odpowiedz Link
be_ell Re: muza smętarna 22.09.10, 12:28 Po obejrzeniu filmu, wspomniany wyżej kolega małżonek stwierdził, że chciałam go zabić (po tym jak odzyskał dech i przepona zaczęła mu prawidłowo funkcjonować). Odpowiedz Link
sootball Re: muza smętarna 21.09.10, 18:58 o rany, Drzejms, dzięki. Ocieram łzy i kiedy tylko przepona przestanie mnie boleć, będę się z tego śmiała jeszcze raz. W komentarzach mieli rację. To nie było pożegnanie, tylko próba reanimacji. Kiedyś dawno temu słyszałam przez okno (znaczy, ona była w środku budynku a ja na ulicy, słychać ją było przez okno) jak jakaś chórzystka czy solistka ćwiczyła swój kawałek, a były to dźwięki rzewne i wysokie. Nawet nie fałszowała za bardzo, problem w tym że linia melodyczna została mocno doceniona przez jakąś okoliczną suczkę, która postanowiła się przyłączyć. Pamiętam to jak dziś, mała, biało-beżowa suczka stała na krawężniku i udzielała się z takim zapamiętaniem, że powinni jej dać Oskara. Siedziałam na ławce i zwijałam się ze śmiechu, póki kobieta nie zamknęła całej sceny energicznym trzaśnięciem okna. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: muza smętarna 21.09.10, 20:10 Chłopaki dają radę:)) Mnie tylko ciekawi co to za mundury? Jaka to formacja? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: muza smętarna 21.09.10, 21:19 eee... raczej Ochotnicza Straż Ognista Odpowiedz Link
3.14-roman Re: muza smętarna 21.09.10, 23:45 Ojej, moje psy zawsze tak robiły, kiedy słyszały jakiś śpiew, szczególnie operowy Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: muza smętarna 23.09.10, 10:52 synowi koleżanki, który uczył się gry w szkole muzycznej, zawsze pies pomagał w ćwiczeniach. Odpowiedz Link
klapounio Nie dla młodzieży ;) 22.09.10, 11:25 www.youtube.com/watch?v=fybexD3uLo0&p=1DF9CB625926EE75&playnext=1&index=4 Odpowiedz Link