sheonasie.2 30.11.09, 18:41 Czy wiecie czemu od dluzszego czasu nie dzialaja windy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radny10 Re: Winda 01.12.09, 14:53 Witam Windy nie działają, bo są nieuregulowane kwestie finansowe (dev z dźwigami). Niestety, nie będą działały, do momentu zapłaty lub podpisania umowy przez zarząd wspólnoty z firmą konserwujacą. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
addom1 Re: Winda 04.12.09, 15:18 Windy zostały uruchomione, podpisałem w imieniu Wspólnoty Mieszkaniowej umowę na konserwację, pomijając wszelkie inne okoliczności ;-)) Paweł Walczak - administrator Odpowiedz Link Zgłoś
makplast Re: Winda 05.12.09, 12:30 Nie sądzi Pan że windy powinny zostać uruchomione przez developera i to on powinien poniść te koszty a nie wspólnota? Czy będzie Pan żądał zwrotu tych kosztów? Nie mam zamiaru płacić za coś drugi raz.Raz kupując mieszkanie drugi raz płacąc czynsz. Wiem że developer zadowolony jest z tej decyzji ale co z nami? Odpowiedz Link Zgłoś
lasic01 Re: Winda 05.12.09, 13:36 A skad wiesz ze deweloper jest zadowolony (tzn pewnie jest, ale dla niego nic sie nie zmienia)? Z tego co wiem, dług zostaje u developera, a umowa dotyczy wyłącznie konserwacji. Dodatkowych kosztów (poza oczywiscie oplata konserwatorska) wspolnota nie poniesie. Prosze o wyjasnienie jesli cos zle zrozumialem? Odpowiedz Link Zgłoś
addom1 Re: Winda 07.12.09, 16:05 Dokładnie tak jest , dobrze Pan rozumie .... Pozdrawiam paweł Walczak - administrator Odpowiedz Link Zgłoś