jagnuska 16.01.10, 20:38 Czy w ząbkach jest jakieś miejsce, gdzie można posiedzieć nie w parze, napić się piwa, pogadać,posłuchać muzy, poznać ludzi? wiekowi, jak w temacie oczywiście:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbk0 Re: +30 wieczorem 17.01.10, 01:04 otwarte 24h, żule i pasażerowie pkp zapraszają Odpowiedz Link Zgłoś
jagnuska Re: +30 wieczorem 17.01.10, 11:49 Czyli tak zupełnie poważnie, zostaje tylko warszawka, a szkoda, bo daleko, a Ząbkach wszyscy idą do domów i oglądają tv albo coś tam innego, bez możliwości wyboru. Latem to łatwiej się wyrwać, teraz za zimno. Pozostaje domek, oby do wiosny;-). Odpowiedz Link Zgłoś
agorska.pl Re: +30 wieczorem 19.01.10, 22:25 Większość wraca do domu , do rodzin, do dzieci po ciężkim dniu pracy w towarzystwie często nieciekawych ludzi o "singlowo-tandetnym" podejściu do życia.................. Odpowiedz Link Zgłoś
hironomus Re: +30 wieczorem 19.01.10, 22:39 Podsumowalas jagnuske nie wybrednie. Kobiecina ma 30+ i wg Ciebie wiekszosc osob wraca z pracy zmeczona jej towarzystwem i jej podobnych singli tandeciarzy, ktorzy nie sa tak wspaniali - nie zalozyli jeszcze rodziny i nie maja 5ciorga dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
jagnuska Re: +30 wieczorem 19.01.10, 23:03 agorska od samego początku była dziwnie nastawiona, proponowała dworzec PKP z żulami, co nie było miłe ani śmieszne. Teraz po paru dniach ponownie odzew. Może sama jest niezadowolona, że wraca do domu, bo musi. Odpowiedz Link Zgłoś
hironomus Re: +30 wieczorem 19.01.10, 23:29 Sugerujesz, ze ona z tych normalnych co to: - 5.00 pobudka - 5.30 sniadanie dla dzieciakow - 6.00 odwiezienie dzieciakow doo przedszkola - 7.00 podroz do pracy - 8-16 praca - 18.00 dotarcie do przedszkola - 19.00 przygotowanie kolacji dla dzieciakow - 20.00 wykapanie dziaciakow - 21.00 polozenie spac dzieciakow - 22.00 czas dla siebie - 22.15 spanie maja mniej wiecej taki plan dnia? Odpowiedz Link Zgłoś
jagnuska Re: +30 wieczorem 20.01.10, 20:38 Coś takiego, ale ominąłeś kilka ciekawych pozycji; -gotowanie na następny dzień -zbieranie ubrań po domownikach do prania -itp -parę łez w poduszkę a potem, -rola pięknej Heleny, co by się mąż nie nadął.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
1_sekretarz Re: +30 wieczorem 20.01.10, 09:53 Knajpka TO-TU jest fajnym miejscem. Róg Stefczyka i Sikorskiego. Zależy z jakiego rejonu Ząbek jesteś. Nie jest oczywiście to miejsce jakich pełno w Warszawie. Można coś zjeść i napić sie piwa, wina. Tez coś zjeść, są desery. Jest trochę mała - ale mili właściciele. Muzyka tez spoko. Bywaja tam i rodziny z dziećmi i młodzi ludzie 30+. Co do samotnych to trudno mi powiedzieć? Może raczej małą paczką? W naszej kulturze to niestety tylko samotni faceci przy barze sa w miarę tolerowani. Juz dwie samotne przy kawie budzą zdziwienie. Na Powstańców chyba wiecej takich miejsc powstaje? Odpowiedz Link Zgłoś
jagnuska Re: +30 wieczorem 20.01.10, 20:31 Bardzo W am dziękuję za namiary, na pewno tam zajdę, poczekam tylko aż mróz zelży, jestem z tej strony ząbek od Łodygowej. A na piwo autem nie wypada;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zabek505 Re: +30 wieczorem 20.01.10, 17:47 Jest też na ul. Stefczyka tam gdzie restauracja to tu to tam, także pizzeria "Biesiadowo" z piwkiem i fajnym klimatem Odpowiedz Link Zgłoś
agorska.pl Re: +30 wieczorem 21.01.10, 14:41 Agorska nie ma dzieci ale ma męża i jest naprawde szczęśliwa pomimo chemioterapii.......... Wraca do domu z przyjemnoscią i nie wylewa łez w poduszkę , chociaż miałaby powody Agorska tez nie musi się szczególnie silić aby zabiegać o względy męża ponieważ to normalny facet ceniący w kobiecie jej duszę i .... A PKP proponowałam ....bez zuli Odpowiedz Link Zgłoś
jagnuska Re: +30 wieczorem 21.01.10, 20:26 No tak faktycznie, te zule to z następnej odpowiedzi, tak mi się skojarzyło, też był dworzec. I się tak kobietko od razu nie denerwuj, ile ja się naczytam o domysłach o mnie, już bym zawału dostała. Życzę zdrowia, i wytrwałości. Odpowiedz Link Zgłoś
agorska.pl Re: +30 wieczorem 21.01.10, 22:31 Dzięki Tobie zycze wspaniałego faceta , z którym można "konie kraść" Odpowiedz Link Zgłoś
arek-zabki Re: +30 wieczorem 26.01.10, 03:57 agorska.pl napisała: > Dzięki Tobie zycze wspaniałego faceta , z którym można "konie kraść" I ja Tobie również , bo skoro się tu wypowiadasz, to chyba takowego nie posiadasz. Myślę że skoro masz takiego super faceta, to chyba nie musisz sarkastycznie odpowiadać na posty normalnych ludzi, którzy z wyboru (lub nie) są synglami. Myślę że jesteś samotną, starą, panną........ (sic !), która musi coś powiedzieć by poczuć się lepiej w swojej samotni ??? Prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś