kaz-am 26.07.10, 15:20 Witam, czy ktoś z Was korzystał z usług Restauracji77 na ul.Sikorskiego 33D? Chciałabym tam urządzić mała uroczystość i szukam opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starzyna Re: Restauracja77 28.07.10, 13:42 opinii na temat tej restauracji jest tyle ile jest osób, najlepiej gdybyś sama poszła wieczorem zjadła coś i wypiła. zobaczysz kto tam przychodzi i jaka jest obsługa. Jest dużo miejsca i jedzenie jest ok. ceny moim zdaniem tez. Mnie się podoba, na tym forum wątek był już poruszany - poszukaj jak chcesz. ale moim zdaniem nie warto słuchać innych. Sama oceń. Każdy ma inny gust. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz-am Re: Restauracja77 28.07.10, 14:00 Wiem,że jedzenie mają dobre bo kilka razy zamawiałam do domu.Ale dania z karty sa napewno inne niż te, które podają na takiej uroczystości-to wiem na pewno.ALe chyba będę musiała przejechać się tam. Odpowiedz Link Zgłoś
yasti27 Re: Restauracja77 28.07.10, 14:09 miałam kilka razy okazję zjeść tam obiad i byłam zadowolona. potrawy były bardzo smaczne. nie wiem jednak jak jest w przypadku większych imprez.... Odpowiedz Link Zgłoś