Dodaj do ulubionych

Droga dojazdowa ?

27.08.10, 11:50
Czy ktoś z Państwa wie dlaczego droga dojazdowa do naszego osiedla
tak zakręca i się zwęża ? Przez chwilę myślałem, że będzie tam
przepompownia i dlatego nie mogli drogi poprowadzić prosto ale widzę
że budowana jest 100 metrów dalej obok chodnika przy Pisłsudskiego.
Obserwuj wątek
    • kruq_1 Re: Droga dojazdowa ? 27.08.10, 12:44
      Witam. Droga ma zostać poszerzona i wyrównana. Natomiast fakt, że
      nie dochodzi bezpośrednio do ul. Chełmżyńskiej to już zasługa
      Zarządu Dróg i niestety tak już zostanie.
    • guliwer80 Re: Droga dojazdowa ? 27.08.10, 15:04
      To bedziemy mieli zajebisty dojazd do osiedla!!!!!!!!
      Ostry ostry zakręt i prosta.......
      • dziunit Re: Droga dojazdowa ? 27.08.10, 15:23
        guliwer80,

dokladnie jak piszesz :) tam jeszcze pozniej dalej bedzie ogromna kaluza bo po deszczu zauwazylem ze zawsze jest :) normalnie jak OS :)
        • guliwer80 Re: Droga dojazdowa ? 27.08.10, 15:45
          Mam nadzieje ze wypoziomują ta nasza droge wyjazdową.

• kruq_1 Re: Droga dojazdowa ? 27.08.10, 16:42
            Podobno mają wyrównać. Nasz deweloper zobowiązał się do wykończenia
            odcinka łączącego drogę osiedlową z ul. Chełmżyńską.
            • smile53 Re: Droga dojazdowa ? 14.09.10, 17:46
              nasz drogi developer "wykończył" odcinek drogi łączący nasze osiedle z ul. Piłduskiego, BRAWO... Wylali beton i to wszystko... śmiechu warte
              • kerajm Re: Droga dojazdowa ? 14.09.10, 17:51
                ..droga powinna kończyć się mniejszym łukiem (przepompownia znajduje się 100m dalej), a chodnik przedłużony do chodnika przy piłsudskiego.
                • smile53 Re: Droga dojazdowa ? 16.09.10, 18:08
                  Szanowni Państwo, nasza droga dojazdowa do osiedla to jedna wielka pomyłka. Nie ma możliwości wejścia(dojazdu) na osiedle nie wpadając (wjeżdżając) w ogromne błocko, beton i dziury - to jakiś skandal. PRZEZ TĄ DROGĘ NASZE OSIEDLE BĘDZIE WIECZNIE WYGLĄDAŁO JAK PLAC BUDOWY. Niedosyć tego to na łuku nie są w stanie wyminać się dwa samochody. Czy ktoś wie jak VP chce rozwiązać ten problem i czy w ogóle ma zamiar cokolwiek zrobić w tej sprawie ?
                  • guliwer80 Re: Droga dojazdowa ? 16.09.10, 18:52
                    Ja uważam ze z tą nasza drogą dojazdową to naprawde trzeba cos zrobic. To jakas pomyłka.
                    Czy nie mozna bylo ja poprowadzic prosto do chodniaka. drzewo byloby ominięte. Moze trzeba interweniowac w VP. Lub uderzc gdzies wyzej...
                    • kruq_1 Re: Droga dojazdowa ? 16.09.10, 19:24
                      Spokojnie, dajmy im zakończyć najpierw prace na osiedlu. Wiem, że do obietnic VP należy podchodzić z dystansem ale zobowiązali się do wykończenia tej drogi więc może warto spokojnie poczekać. Co do tego jak droga jest poprowadzona to można interweniować jedynie w Zarządzie Dróg bo to on nie wydał zgody na to aby dochodziła bezpośrednio do ul. Chełmżyńskiej.
    • kerajm Re: Droga dojazdowa ? 18.09.10, 13:12
      Z informacji jakie otrzymałem, to jak wyglada droga wyjazdowa to jeszcze nie koniec prac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka