Dodaj do ulubionych

Najnowszy numer Gońca Ząbkowskiego

19.11.10, 22:02
podobno jest świetny. Czy ktoś mógłby wrzucić go na stronę?
Obserwuj wątek
    • slawomir_ziemski może jest o sprzedaży ..... 19.11.10, 22:14
      gruntu szpitala psychiatrycznego Drewnica należącego w gestii Wojewody przez Burmistrza Miasta p.Perkowskiego ?

Dość obłudy.

Naprawdę szkoda mi Pana Perkowskiego oraz pozostałych radnych (bez względu na opcje polityczne), którzy przyczynili się do wielu nowych inwestycji w mieście a teraz są krytykowani.

Czy wie Pan, że za budową przedszkola czy trybuny nie było głosów sprzeciwu radnych z żadnej opcji politycznej, a jednym z wnioskodawców budowy trybuny byli radni z PiS Artur Murawski, Marcin Kubicki i z PO Tomasz Kalata.

Polityka nie ma znaczenia w wyborach samorządowych - najważniejszy jest wybór radnego będącym SĄSIADEM ....z któym poźniej można porozmawiać, zgłosić uwagi, spostrzeżenia.

pzdr
      SZ

• el_caminino Re: może jest o sprzedaży ..... 19.11.10, 22:18
        Nie wiem, o czym jest, ale mieszkańcy Ząbek "bili się" dziś o niego i wiele osób pytało, gdzie jeszcze można go znaleźć. Dlatego chętnie się dowiem, co jest w nim napisane.
        • slawomir_ziemski a Pan nie zdążył go ,,złapać" 19.11.10, 22:24
          el_caminino napisała:

> Nie wiem, o czym jest, ale mieszkańcy Ząbek "bili się" dziś o niego i wiele osó
          > b pytało, gdzie jeszcze można go znaleźć. Dlatego chętnie się dowiem, co jest w
          > nim napisane.

naprawdę dobre :-)

STOP OBŁUDZIE *

pzdr
          sz

*obłuda, wada etyczna związana z fałszywym, nieszczerym, dwulicowym postępowaniem, podejmowanym jedynie ze względu na zewn. formy lub korzyści; przejawem o. jest m.in. moralność mieszczańska.
          encyklopedia.wp.pl/encid,1720030,name,obluda,haslo.html?ticaid=1b45f&_ticrsn=5
          • ezabki Re: a Pan nie zdążył go ,,złapać" 19.11.10, 22:35
            gonieczabkowski.wrzuta.pl/plik/4Ea6w9hWOFY/gz_2010_12.pdf
            • el_caminino Re: a Pan nie zdążył go ,,złapać" 19.11.10, 22:35
              Dzięki.
            • ezabki Re: a Pan nie zdążył go ,,złapać" 19.11.10, 22:41
              miłej lektury

gonieczabkowski.wrzuta.pl/plik/4Ea6w9hWOFY/gz_2010_12.pdf

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka