el_caminino 19.11.10, 22:02 podobno jest świetny. Czy ktoś mógłby wrzucić go na stronę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slawomir_ziemski może jest o sprzedaży ..... 19.11.10, 22:14 gruntu szpitala psychiatrycznego Drewnica należącego w gestii Wojewody przez Burmistrza Miasta p.Perkowskiego ? Dość obłudy. Naprawdę szkoda mi Pana Perkowskiego oraz pozostałych radnych (bez względu na opcje polityczne), którzy przyczynili się do wielu nowych inwestycji w mieście a teraz są krytykowani. Czy wie Pan, że za budową przedszkola czy trybuny nie było głosów sprzeciwu radnych z żadnej opcji politycznej, a jednym z wnioskodawców budowy trybuny byli radni z PiS Artur Murawski, Marcin Kubicki i z PO Tomasz Kalata. Polityka nie ma znaczenia w wyborach samorządowych - najważniejszy jest wybór radnego będącym SĄSIADEM ....z któym poźniej można porozmawiać, zgłosić uwagi, spostrzeżenia. pzdr SZ Odpowiedz Link Zgłoś
el_caminino Re: może jest o sprzedaży ..... 19.11.10, 22:18 Nie wiem, o czym jest, ale mieszkańcy Ząbek "bili się" dziś o niego i wiele osób pytało, gdzie jeszcze można go znaleźć. Dlatego chętnie się dowiem, co jest w nim napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir_ziemski a Pan nie zdążył go ,,złapać" 19.11.10, 22:24 el_caminino napisała: > Nie wiem, o czym jest, ale mieszkańcy Ząbek "bili się" dziś o niego i wiele osó > b pytało, gdzie jeszcze można go znaleźć. Dlatego chętnie się dowiem, co jest w > nim napisane. naprawdę dobre :-) STOP OBŁUDZIE * pzdr sz *obłuda, wada etyczna związana z fałszywym, nieszczerym, dwulicowym postępowaniem, podejmowanym jedynie ze względu na zewn. formy lub korzyści; przejawem o. jest m.in. moralność mieszczańska. encyklopedia.wp.pl/encid,1720030,name,obluda,haslo.html?ticaid=1b45f&_ticrsn=5 Odpowiedz Link Zgłoś
ezabki Re: a Pan nie zdążył go ,,złapać" 19.11.10, 22:35 gonieczabkowski.wrzuta.pl/plik/4Ea6w9hWOFY/gz_2010_12.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
ezabki Re: a Pan nie zdążył go ,,złapać" 19.11.10, 22:41 miłej lektury gonieczabkowski.wrzuta.pl/plik/4Ea6w9hWOFY/gz_2010_12.pdf Odpowiedz Link Zgłoś