Dodaj do ulubionych

Pro-System kto zadowolony??

15.01.11, 21:00
poniewaz zalalo mi mieszkanie a administratorem budynku jest firma ww zglosilem do ubezpieczyciela szkode trudno bylo zdobyc nr polisy od administratora.Po uzyskaniu go z innego zrodla,przybyciu rzeczoznawcy na drugi dzien powiadomilem administratora o wypisaniu protokolu.Minal juz mc a protokol jeszcze nienapisany na nic dzwonienie do administratora.Czy to nie kpina?
Obserwuj wątek
    • jdl66 Re: Pro-System kto zadowolony?? 16.01.11, 18:08
      Przykro mi ale nie jestem zadowolona. Firma administruje naszym osiedlem i jest kiepsko. Strona prawie nie działa, maile można pisać w nieskończoność, zgłaszać usterki ale nic się dalej nie dzieje.Kontakt bardzo ograniczony. Więcej informacji mogę podać na maila. Pisz na gazetowego.
      • kriis.borowski Re: Pro-System kto zadowolony?? 16.01.11, 21:31
        A może ktoś się podzieli informacjami pozytywnymi? Jest w Ząbkach jakiś administrator którego można polecić?
    • wstachera Re: Pro-System kto zadowolony?? 17.01.11, 09:54
      owal3 napisał:

> poniewaz zalalo mi mieszkanie a administratorem budynku jest firma ww zglosilem
      > do ubezpieczyciela szkode trudno bylo zdobyc nr polisy od administratora.Po uz
      > yskaniu go z innego zrodla,przybyciu rzeczoznawcy na drugi dzien powiadomilem a
      > dministratora o wypisaniu protokolu.Minal juz mc a protokol jeszcze nienapisany
      > na nic dzwonienie do administratora.Czy to nie kpina?

Proszę o kontak telefoniczny - 22 7814911.
      Jeżeli któryś z administratorów (niestety z emaila nie wynikają żadne konkrety) zaniedbał swoich obowiązków sprawa będzie potraktowana priorytetowo. Jeżeli natomiast protokół nie jest podpisany, gdyż są w nim zawarte fakty/stwierdzenia, z którymi się Wspólnota nie zgadza (np. zalanie wynikło z winy innymi mieszkanca) trudno oczekiwać, aby protokół był podpisany.
      Tak czy inaczej proszę o kontakt.

Pozdrawiam
      Waldemar Stachera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka