Dodaj do ulubionych

wczorajsze włamanie do E

17.01.11, 11:35
Drodzy Państwo,

zgłaszam iż wczoraj próbowano się włamać do budynku E (mieszkanie na parterze), z sukcesem wywalono okno.
piszę dla Waszej informacji, prosząc tym samym o czujność.
aby nie rozdmuchiwać tematu na forum, proponuję zacząć kontaktować się między sobą (real, mail) wiele osób w E już mieszka.

Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • morpheus33 Re: wczorajsze włamanie do E 17.01.11, 14:00
      trzeba jak najszybciej założyć monitoring na osiedlu.

rozmawiałem już o tym z p. Jakubem,
      jest fajne i soline rozwiązanie do monitorowania osiedla.
      jeśli więcej osób będzie chciało żeby monitorin pojawił się na osiedlu to proponuję kontaktować się z p. Bartosem
      • kerajm Re: wczorajsze włamanie do E 17.01.11, 18:14
        "daleko-od-szosy"-zgadzam sie z Twoją wypowiedzią, trzeba poznać swoich sąsiadów i nie chodzi mi o poznanie zawartości portfela ale o zwykłą sąsiedzką wspólnotę.
    • zweig7 Re: wczorajsze włamanie do E 18.01.11, 12:20
      Jestem jak najbardziej za takim rozwiązaniem musimy sobie pomagać aby takie sytuacje nie miały więcej miejsca. Może niech jedna z osób w każdym z bloków zechce stworzyć listę mieszkańców w swoim bloku. Zawsze byłby jakiś system powiadamiania. Adres do mnie wiele osób zna więc dla E (dużego) mogę się pokusić o sporządzenie takiej listy. Chętnych proszę o zgłaszanie się z imieniem nazwiskiem nr lok. i telefonem. Dla tzw małego E proszę aby uczynił zgłosił się tu na forum tak samo któryś z mieszkańców. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka