tusia2601 01.03.11, 21:43 Wchodzę dziś do x i mówię jak zwykle dzień dobry, ulgowy poproszę. i tu nastęuje moje zdziwienie, bo pan kierowca odpowiada, od dziś ulgowych nie ma, są tylko normalne. Wie ktoś może czemu tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awawawaw Re: problem z linią X 01.03.11, 22:05 Odpowiem po raz kolejny w ten sam sposób: Wiadomo już od dawna: forum.gazeta.pl/forum/w,97,120887308,121792945,Re_Przetarg_na_obsluge_linii_X_podwyzka_cen_.html UM Ząbki zlikwidował dotychczasową ulgę handlową. Obowiązują tylko ustawowe. Wykaz ulg: pksgrodzisk.com.pl/baza/zabki/regulamin/UlgiUstawowe.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
awawawaw Re: problem z linią X 01.03.11, 22:06 Odpowiem po raz kolejny w ten sam sposób: Wiadomo już od dawna: forum.gazeta.pl/forum/w,97,120887308,121792945,Re_Przetarg_na_obsluge_linii_X_podwyzka_cen_.html UM Ząbki zlikwidował dotychczasową ulgę handlową. Obowiązują tylko ustawowe. Wykaz ulg: pksgrodzisk.com.pl/baza/zabki/regulamin/UlgiUstawowe.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
pietrucha334 Re: problem z linią X 02.03.11, 23:27 Co chwilę pojawiają się kwestie, które skutecznie zniechęcają mieszkańców do ich miasta, tudzież przyjezdnych, myślących o zakupie swojego M - dotyczy to głównie jego wyglądu, funcjonalności pewnych instytucji, czy też samych rządów "wszechmogącego"...staram się byc optymistą, ale najwyraźniej wszystko idzie w stronę pogorszenia naszych warunków naszego życia tutaj, a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
pi0trw Re: problem z linią X 03.03.11, 12:40 A czy przypadkiem pogarszanie warunków życia w długiej perspektywie nie przyczyni się do spadku cen nieruchomości? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: problem z linią X 03.03.11, 13:59 Może przeproś połączenie 199 + 512 (lub 527). Odpowiedz Link Zgłoś
premia2005 Re: problem z linią X 05.04.11, 18:13 nowy rozkład jazdy linii X woła o pomstę do nieba !!! Różnorodność wywieszonego rozkładu na przystanku i tego, który jest na www.pksgrodzisk.com.pl przysparza o ból głowy !!! I gdzie nie zadzwonisz to słyszysz odp. że "nie jestem za to odpowiedzialny" Odpowiedz Link Zgłoś
awawawaw Re: problem z linią X 05.04.11, 18:46 premia2005 napisała: > Różnorodność wywieszonego rozkładu na przystanku i tego, który jest na www.pksg > rodzisk.com.pl przysparza o ból głowy !!! Na którym przystanku? Odpowiedz Link Zgłoś
awawawaw Re: problem z linią X 05.04.11, 22:54 Rozumiem że chodzi o przystanek na ul. Maczka w stronę Szwoleżerów. Hmmm, ciekawe, akurat jest to "mój" przystanek, korzystam prawie codziennie (czasem wsiadam na Powstańców pod lasem) i jakoś nie zauważyłem wskazanej przez Ciebie różnicy w rozkładach. Sprecyzuj może dokładniej które kursy się nie zgadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
premia2005 Re: problem z linią X 07.04.11, 22:41 Właśnie to "prawie" robi dużą różnicę. Teraz jest już oktylko w pierwszych dniach był inny rozkład.Trudno i kolejnych niedogodności musimy się przyzwyczaić. Odpowiedz Link Zgłoś