Dodaj do ulubionych

Windy już działają

04.03.11, 12:47
jak w temacie - dziś uruchomili windy we wszystkich budynkach poza D i C.
W tych ostatnich Shindler naprawia jakieś elementy i prawdopodobnie też dziś je włączą (niby były ok po zainstalowaniu a przez czas przestoju się zepsuły...).

Prawdopodobnie też dziś wydadzą piloty do garaży - pozwolenie czeka na podpis. Natomiast, jeżeli będzie ten papier, to wpuszczą nas do garaży. I jedno małe ale - ponieważ nieznani osobnicy uszkodzili bramę próbując ją ręcznie otworzyć, trzeba czekać na naprawę. Skutkuje to tym, że trzeba będzie ręcznie otwierać i zamykać bramę do garażu pod biurem budowy.

pozdr.
Obserwuj wątek
    • violet03 Re: Windy już działają 04.03.11, 13:05
      Nie uwierzę dopóki się nie przejadę! :P
      • setif Re: Windy już działają 04.03.11, 13:21
        Ja też wybieram się na przejażdżkę po piętrach. Jak za dawnych czasów, jak człek był małolatem.
        • kruq_1 Re: Windy już działają 04.03.11, 15:23
          Ja tam już zaliczyłem kurs windą :-) Nawet gadają :-)
          • 3_1415qr Re: Windy już działają 04.03.11, 15:28
            ...i palą na dotyk...jak będzie można do garaży wjechać to będzie już prawdziwy luksus...

• grzegorz.gwiazda Re: Windy już działają 04.03.11, 15:56
              Luksus to bedzie, jak zalatwimy akty notarialne i wpisy do KW wreszcie.
              • doomina Re: Windy już działają 04.03.11, 16:48
                Co z tymi windami w tych dwóch budynkach co podobno nie ruszyły? Naprawili już?
                • karolecek Re: Windy już działają 04.03.11, 17:17
                  w C (E) jeszcze nie!
                  Widna otwarta na poziomie zero i ani drgnie.
                  • doomina Re: Windy już działają 04.03.11, 17:51
                    Jakaś totalna kpina!!
                    i pewnie jak znam życie to wszyscy pracownicy VP dawno temu już rozpoczęli weekend ... no bo się należy po kolejnym tak pracowitym tygodniu :(
                    • andrewa2008 Re: Windy już działają 05.03.11, 13:24
                      Pewnie tak, co masz zrobić dziś zrób jutro (tzn w poniedziałek) będziesz miał 3 dni spokoju.....
    • szymianiuk90 Re: Windy już działają 04.01.16, 11:55
      1wjo.pl/dzwigi-towarowo-osobowe.html

Tu są bardzo dobre szkolenia na dźwigi i windy towarowo-osobowe. Polecam, sam zdawałem państwowy egzamin UDT na dźwigi towarowo-osobowe i windy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka