Dodaj do ulubionych

Zapraszamy na Pchli Targ

13.04.11, 11:02
Kto jeszcze nie miał okazji, by zahaczyć o Radzymin w czasie pchlego targu - dużo stracił! To raj dla miłośników okazji, staroci i dziwnych rzeczy wszelkiego rodzaju.

Pchli targ w Radzyminie początkowo, czyli dwa lata temu,miał odbyć się tylko raz. Jednak zainteresowanie radzyminiaków okazało się tak duże, że taka częstotliwość zdecydowanie nie wystarczała. Teraz pchli targ w Radzyminie można odwiedzać od kwietnia do września, w każdą ostatnią niedzielę miesiąca - i kupić tam dosłownie wszystko: od mydeł, proszków do prania poczynając, a kończąc na kolekcjonerskich monetach i starych aparatach fotograficznych, te ostatnie można kupić już za 15 zł!

Targ cieszy się ogromnym powodzeniem wśród mieszkańców miasta. Przychodzą tam tłumy odwiedzających, a okoliczne chodniki są zastawione samochodami tak, że nie sposób przejść. Popularność targu bierze się z jednego prostego powodu: można tu kupić naprawdę unikalne rzeczy za naprawdę unikalne pieniądze. Zobaczcie sami!

Więcej informacji: anna.orlinska@radzymin.net lub forum@radzymin.net

NAJBLIŻSZY PCHLI TARG - 08.05.2011 R. (9.00 - 14.00)

Osoby zainteresowane miejscem handlowym prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny:

Koordynator:
Anna Orlińska - Ounissi

tel. 0 798 367 629
mail: anna.orlinska@radzymin.net
Obserwuj wątek
    • nihiru Re: Zapraszamy na Pchli Targ 13.04.11, 12:16
      a można prosić o podanie adresu?
      • ania_travel Re: Zapraszamy na Pchli Targ 18.04.11, 21:54
        nihiru napisała:

> a można prosić o podanie adresu?

Radzymin
        Al. Jana Pawła II 18 przy Hali Sportowej.
        Od Dw. Wileńskiego jedzie autobus 738, przystanek Eleonory Czartoryskiej w Radzyminie
    • zabkiadam Re: Zapraszamy na Pchli Targ 14.04.11, 09:43
      też myślę na zoorganizowaniem podobnego targu w Ząbkach .. ale raczej chodziło mi o coś podobnego do bardzo popularnych na zachodzie wyprzedaży garażowych... jestem pewien że u każdego z nas zalagają na strychach, piwnicach , garażach ... jakieś rzeczy które ciężko nam wyrzucić a na pewno służyły by komuś innemu jeszcze przez kolejne lata... pójdę z tym pomysłem do władz naszego miast i zobaczymy co z tego wyjdzie ......
      Pozdrawiam,
      • tajemniczyiks Re: Zapraszamy na Pchli Targ 19.04.11, 10:27
        Witam
        Jeśli chodzi o wyprzedaże garażowe na zachodzie, to ani miasto ani żadne inne władze nie mają z tym nic wspólnego. Ktoś, kto chce zorganizować taką wyprzedaż robi ogłoszenia i roznosi je po okolicy, rozdaje pod kościołem, szkołą, w okolicznych sklepach itd. A potem już tylko trzeba zrobić coś w rodzaju stoiska (w garażu albo przed - stąd nazwa) i czekać na klientów. Oczywiście jeśli robi, to jakaś grupa, np. kilku sąsiadów z ulicy - jest łatwiej i rozpropagować = zainteresować potencjalnych klientów i sprzedać swój towar.
        Jeśli wyprzedażą zainteresowany jest lokator bloku, myślę, że wystarczy wystawić stoisko gdzieś przed klatką. Kilku chętnych z bloku oczywiście zwiększa szanse, robi się bazar(ek), na którym wzrasta konkurencja. Tylko tu, w przypadku kilku chętnych, można już się obawiać kto później posprząta, bo że KAŻDY po sobie, w to już nie wierzę ....
        • zabkiadam Re: Zapraszamy na Pchli Targ 19.04.11, 12:14
          chodziło mi raczej o fakt pomocy miasta w rozreklamowaniu kiermaszu i wyprzedaży (np. w gazetce CO SŁYCHAĆ)... myślę o zoorganizowaniu na początek kiermaszu na dwóch równoległych ulicach niedaleko stacji PKP, termin pierwszej wyprzedaży to pierwsza badź druga sobota czerwca w godzinach od np 8ej do 13tej , zobaczymy.....
    • balsamdladuszy Re: Zapraszamy na Pchli Targ 08.05.11, 11:28
      skuszona tym wątkiem pojechałam na reklamowany tutaj Pchli Targ do Radzymina .....
      I co? Jedna pani z wystawionymi w bagażniku samochodu kilkoma rzeczami, ot, cały Targ....
      Żenada :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka