Dodaj do ulubionych

Trasa Ząbki-Gdańsk.

03.07.11, 23:16
Interesuje mnie jak wygląda droga czy są jakieś utrudnienia i jaką trasą najszybciej dojechać do Gdańska.
Obserwuj wątek
    • marczef1 Re: Trasa Ząbki-Gdańsk. 04.07.11, 09:48
      Chyba zwyczajnie 7. Robią na sporym odcinku w północnej części, ale jakoś jedzie się w miarę płynnie. W powrotną stronę wykonałem eksperyment (dalej i drożej) A1 i później do 10. W sumie oprócz kręcenia się w okolicach Grudziądza, też było płynnie.
      pzdr
      R
      • woluxtr Re: Trasa Ząbki-Gdańsk. 06.07.11, 22:50
        Dzięki ;-)
        proszę jeszcze podać w jaki dzień tygodnia i mniej więcej w jakich godzinach była podróż.
        • bighit Re: Trasa Ząbki-Gdańsk. 07.07.11, 23:33
          Ja zdecydowanie preferuję E7 do Płońska, następnie 10 do Sierpca, potem Rypin, Wąbrzeźno, Golub-Dobrzyń do Grudziądza i potem na A1 wjazd w Warlubiu. Jechałem dwa razy w ciągu miesiąca - w połowie czerwca (chyba 14-go, środa rano z Gdańska) i 29 czerwca (niedziela rano do Gdańska). W obu przypadkach równe 5 godzin. Spokojnie (bez szaleństw) i bezpiecznie.
          Polecam.
          • widow Re: Trasa Ząbki-Gdańsk. 08.07.11, 06:29
            Jeżdżę to 3miasta średnio co 1,5 miesiąca. Ząbki-Gdynia 430km jadąc 7 przejeżdżam w 5 godzin bez szaleństw. Najlepiej jechało mi się w nocy 4.5 godz. Jak się wyjedzie wcześnie rano tzn 4-5 to bez problemu w 5 godzinach można się zmieścić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka