bioo 20.08.11, 19:10 zastanawiam się nad opiekunką dla rocznej córki (13 mcy), ale taką, która opiekuje się swoim dzieckiem/cudzym + moje, tak max 3 dzieci, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-1976 Re: opiekunka z 2-3 dzieci 21.08.11, 18:51 Witam.Jestem mamą 3,5 letniego chłopca,poszukuje pracy w charakterze opiekunki.Doświadczenie plus referencje.Mieszkamy w Ząbkach ul Powstańców.Gdyby była Pani zainteresowana proszę o kontakt 503 82 52 16 lub punkgit@wp.pl pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szokama Re: opiekunka z 2-3 dzieci 21.08.11, 19:11 Witam, Z wykształcenia jestem pedagogiem. Pod moją opieką jest czteroletnia dziewczynka oraz moja dwuletnia córeczka. Starsza córka chodzi do przedszkola. Czas spędzamy na różnych zabawach plastycznych, muzycznych. Posiadam bardzo dobre referencje. Bardzo chętnie zajmę się jeszcze jednym dzieckiem. Zostawiam mój numer telefonu: 508 064 309 oraz maila gosia-szokalska@o2.pl Będę czekać na kontakt:) Pozdrawiam. Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
mama-1976 Re: opiekunka z 2-3 dzieci 22.08.11, 02:07 Witam.Jestem mamą 3,5 letniego chłopca.Poszukuje pracy w charakterze opiekunki.Obecnie do końca sierpnia opiekuje się 1,5 rocznym chłopcem,który od września zacznie chodzić do żłobka.Prace opiekunki rozpoczełam w 2001 roku.Posiadam referencje od rodziców powierzonych pod moją opiekę pociech.Mieszkamy w Ząbkach osiedle *KOPERNIK*. Na osiedlu są place zabaw,boiska.Kontakt mamazabki@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bioo Re: opiekunka z 2-3 dzieci 22.08.11, 15:41 najbardziej odpaowiadałyby mi okolice sikorskiego/osiadle bajkowe :), ale pomysle Odpowiedz Link Zgłoś
izawh Re: opiekunka z 2-3 dzieci 23.08.11, 13:47 Jestem mamą 9 miesięcznej dziewczynki i chciałabym zaopiekować się dodatkowo Dzieckiem od 11 miesiąca życia, ale dopiero od października. Mieszkamy przy ul. Maczka. W lutym skończę podyplomowe studia z zakresu pedagogiki przedszkolnej. Izuf@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś