Dodaj do ulubionych

meble łazienkowe

18.10.11, 09:12
Czy ktoś z Państwa może mi polecić jakąś firmę która na terenie Ząbek lub okolic zajmuje się meblami na wymiar również do łazienki? w miare rozsądnych cenach? Ktoś na pewno ma jakieś doświadczenie? kogo unikać, z kim warto współpracować?
Obserwuj wątek
    • robek1978 Re: meble łazienkowe 18.10.11, 18:45
      Witam niedawno urządziłem sobie całą kuchnie meble w zabudowie drewno nowoczesna zabudowa z dużą wyspą, witryną plus zabudowa górne szafki i dolne oraz szafka pod umywalkę do łazienki (drewno,szuflady) wszystko wykonane bardzo solidnie i starannie robił mi to ktoś spoza warszawy ale bardzo kompetentny i uczciwy z polecenia w wawie podliczyli mnie bez witryny i bez szafki w łazience 34tyś a ten Pan przyjechał wymierzył itp.i mówi ........ 14tyś pytam czy drewno a on mi na to dąb pasuje. specjalizuje się w kuchni ale chyba wszystko robi
    • lokatorka199 Re: meble łazienkowe 19.10.11, 09:37
      a można jakiś namiar? skąd jest ten Pan?
      • robek1978 Re: meble łazienkowe 20.10.11, 17:51
        Podam swój mail robert.swist@wp.pl napisz i tam podam bezpośrednio numer do tego Pana. pozdrawiam
    • lokatorka199 Re: meble łazienkowe 08.11.11, 09:51
      podbijam temat

Nikt nie robił mebli na wymiar?
      wszyscy kupują gotowe? Tylko ja mam nie wymiarową łazienkę?
      • kat.aja Re: meble łazienkowe 19.10.12, 20:11
        polecam p. Tomka strona internetowa www.meblenamiare.biz
        • meblebordo Re: meble łazienkowe 13.04.13, 15:56
          Witam,
          Proponuję skorzystać z moich usług. Wszystkie meble na wymiar. Kuchnie, szafy, meble do łazienki, zabudowy wnęk, meble pod rtv i inne meble na zamówienie.
          Prowadzę swoją pracownię w Lublinie ale nie ma problemu by dojechać do Ząbek bądź Warszawy. Meble wykonuję wyłącznie na sprawdzonych okuciach i materiałach.
          Strona internetowa: www.meblebordo.pl, Facebook: Meble Bordo-meble na wymar
          Kontakt tel: 501-071-141
          Zapraszam i gwarantuję dobre ceny.
          Robert Sowiński
          • kitek1611 Re: meble łazienkowe 14.04.13, 13:46
            Ja polecam p.Norberta ( tel 507-441-073) . Mam go także z polecenia sąsiadki u której robił meble kuchenne i łazienkowe, a u mnie szafę.Ceny przystępne i w miarę szybka realizacja. Jest z okolic , więc na pomiar można się umówić praktycznie każdego dnia:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka