mamazla 03.11.11, 17:30 Czy ktoś wie do której jest czynna ? Z góry dziękuję za odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaziela Re: Restauracja 77 na Stefczyka 03.11.11, 18:06 wszystko na stronie: www.siodemki77.pl/content/view/3/4/ Odpowiedz Link Zgłoś
siodemki77 Re: Restauracja 77 na Stefczyka 03.11.11, 18:14 Witam, Jesteśmy czynni codziennie w godzinach 12:00 - 22:00. Pozdrawiamy Restauracja 77 Odpowiedz Link Zgłoś
kontrolka1981 Re: Restauracja 77 na Stefczyka 11.11.11, 07:57 Świetna restauracja, bardzo miła obsługa i pyszne jedzonko. Byłam całą rodziną i jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam zespół 77, oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
adse Re: Restauracja 77 na Stefczyka 12.11.11, 12:09 Odradzam organizowanie imprez okolicznościowych typu:chrzciny, komunie, wesela. Organizator nie potrafi sprostać takim imprezom. Ja niestety na własnej skórze tego doświadczyłem, dlatego stanowczo odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_agusiak Re: Restauracja 77 na Stefczyka 13.11.11, 18:26 A ja z całego serca polecam,komunie zorganizowano bez zarzutu.Super wystrój ,jedzenie pyszne obsługa na plus,wszystko dopięte na ostatni guzik.Trafiłam tam z polecenia i nie żałuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bioo Re: Restauracja 77 na Stefczyka 13.11.11, 19:22 my organizowaliśmy chrzciny- jesteśmy bardzo zadowoleni :) Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: Restauracja 77 na Stefczyka 14.11.11, 11:42 My też organizowaliśmy tam chrzciny- bardzo dobre jedzenie, obsługa na dobrym poziomie, byliśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
adse Re: Restauracja 77 na Stefczyka 15.11.11, 10:27 Ja też organizowałem tam chrzciny, obok była komunia lub ajkiś inny event nie wiem. Jedzenie było takie:rosół był ok, ale flaki były na kostce rosołowej takie słone że aż buzie wykrzywiało (zabrakoło bułki do flaków, to co przynieśli chleb tostowy, żenada) drugie danie było dobre, później pora na przystawki, wybraliśmy mięso pieczone przez restaurację, było dosłownie 10 kawałków mięsa, wyglądało to żenująco, nikt nic nie donosił do kończocych się przystawek trzeba było prosić obsługę, na pytanie czemu na stołach jest pusto Pani manager twierdziła że tyle zamówiliśmy i tyle jest. Dziwię się tylko że przy zamówieniach twierdziła Pani manager że stoły się będą uginać od jedzenia. Na końcu był tort, był przepyszny ale to jako jedyna rzecz była robiona w cukierni może dlatego było ok. Były jeszcze ciasta pieczone przez 77 i owoce sezonowe, jednego i drugiego było jak na lekarstwo i skończyło sie po 1 godzinie. Fajne jeszcze było to że podczas 2 imprez obsługiwani byli normalni klienci to też było "fajne". POSUMOWUJĄC:NASZA IMPREZA W 77 BYŁA NAJGORSZĄ IMPREZĄ NA JAKIEJ BYŁEM OD LAT. NIKOMU NAWET NAJWIEKSZEMU WROGOWI NIE POLECĘ TEGO MIEJSCA. MOŻE TO PRZYPADEK ŻE TAK ZOSTAŁEM OBSŁUŻONY A MOŻE TE WSZYTKIE POSTY NA + DLA 77 TO MOŻE JAKAŚ FATAMORGANA. JA OSOBISCIE JESTEM ZDEGUSTOWANY, MYSLALEM ŻE TAKIE PODEJSCIE BYŁO ZA KOMUNY.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaradzymin Re: Restauracja 77 na Stefczyka 15.11.11, 12:41 adse napisał: > Ja też organizowałem tam chrzciny, obok była komunia lub ajkiś inny event nie w > iem. Jedzenie było takie:rosół był ok, ale flaki były na kostce rosołowej takie > słone że aż buzie wykrzywiało (zabrakoło bułki do flaków, to co przynieśli chl > eb tostowy, żenada) drugie danie było dobre, później pora na przystawki, wybral > iśmy mięso pieczone przez restaurację, było dosłownie 10 kawałków mięsa, wygląd > ało to żenująco, nikt nic nie donosił do kończocych się przystawek trzeba było > prosić obsługę, na pytanie czemu na stołach jest pusto Pani manager twierdziła > że tyle zamówiliśmy i tyle jest. Dziwię się tylko że przy zamówieniach twierdzi > ła Pani manager że stoły się będą uginać od jedzenia. Na końcu był tort, był pr > zepyszny ale to jako jedyna rzecz była robiona w cukierni może dlatego było ok. > Były jeszcze ciasta pieczone przez 77 i owoce sezonowe, jednego i drugiego był > o jak na lekarstwo i skończyło sie po 1 godzinie. > Fajne jeszcze było to że podczas 2 imprez obsługiwani byli normalni klienci to > też było "fajne". > Czyli zapłaciłeś za zbyt małą ilość jedzenia i masz o to pretensję do restauracji? Odpowiedz Link Zgłoś
adse Re: Restauracja 77 na Stefczyka 15.11.11, 12:57 Nie, zapłaciłem tyle ile potrzeba, mało tego chciałem nawet więcej zapłacić poradziłem sie managera i wpoeiedział że na stole będzie wystarczająco jedzenia, w końcu nie znam się na organizacji takich imprez, prosiłem o poradę i ją dostałem efekt był mizerny. Odpowiedz Link Zgłoś
ivorys35 Re: Restauracja 77 na Stefczyka 03.12.11, 12:11 W pełni zgadzam się z opinią, że imprez okolicznościowych nie należy organizować w 77. W ubiegłym roku, kilka miesięcy po otwarciu organizowałam tam chrzciny dziecka. Owoców i ciast faktycznie jak na lekarstwo. Gości było ok. 25 osób a kawałków ciast może 10 szt., owoców kilka sztuk do ozdoby. Obsługa nie dba o to by były uzupełniane termosy z gorącą wodą, a kawa i herbata miała być bez ograniczeń. Zakąski zimne były smaczne ale też nie za dużo, raczej do ozdoby. A najgorszy był obiad. Byliśmy umówieni na konkretną godzinę i tak przyszliśmy. Obiad podano nam zimny, więc nie mógł być dobry. Rosół faktycznie za słony i zimny, sztuka mięsa twarda jak podeszwa buta. Obsługa w ogóle nie ma pojęcia jak dbać o zorganizowaną imprezę. Oni po prostu czekają, żeby się upominać o przyniesienie tego co się skończyło. A jak goście się nie upominają to ich czysty zysk. Też mnie zapewniano, że jedzenia będzie bardzo dużo. Imprezy były dwie równocześnie, gości więc kilkudziesięciu a nikt z obsługi nie sprawdza stanu toalety, nie uzupełnia papieru, nie ściera rozlanej wody, żenada!!!!!!!! Jedynym plusem jest to, że miejsce jest przyjemne, a obsługa miła. A to niestety nie rekompensuje ich olewającego i nie profesjonalnego podejścia do klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina128 Re: Restauracja 77 na Stefczyka 15.11.11, 11:31 Ja w tym roku robiłam chrzciny. Pierwsze i drugie danie ok. Ale owoce i ciasta to jakaś kpina. Miało być 3 rodzaje ciasta, było 2 (bo wyszedł zakalec), więc choć myślałam że będzie porcji tyle ile miało być, ale każdy po kawałku i ciasta nie ma. Za owoce płaciłam 5 zł od osoby, a oni chyba kupili wszystkie owoce za 5 zł. O napoje zimne trzeba było się prosić. Tort miałam swój, Panie go pokroiły i zaniosły do lodówki. Tylko jak oddawały mi resztę to o połowę mniejszą. Wybrałam tą restaurację z opinii na forum, ale to była pierwsza i ostatnia impreza w tym lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrolka1981 Re: Restauracja 77 na Stefczyka 15.11.11, 12:26 Ludzie to jest restauracja a nie sala na chrzciny, śluby itp. Ja tam przychodzę zjeść pyszny obiad i napić się kawy. Nigdy nie żałowałam. Jeśli chodzi o imprezy rodzinne to zapraszam do galopu, tam podobno jest super i nie daleko, jeśli chodzi o pyszny obiadek i coś do przepłukania gardła polecam 77. Odpowiedz Link Zgłoś
adse Re: Restauracja 77 na Stefczyka 15.11.11, 13:01 Dokładnie miałem to samo owoce, ciasta no i obsługa. Może o klienta detalicznego się w tym lokalu bardziej dba a imprezy są traktowane jako jakiś wybryk natury. Ja ten lokal skreślam z miejsc które kiedykolwiek odwiedzę. Miało być przepięknie a wyszło tragnicznie. Może na tym forum wątek i komentarze piszą właściciele 77 i ich obsługa, mam takie wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
bioo Re: Restauracja 77 na Stefczyka 15.11.11, 13:11 właścicielem ani obsługą nie jestem, tylko klientem :) i jestem zadowolona i już :) ale każdy może mieć inne odczucia Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_agusiak Re: Restauracja 77 na Stefczyka 15.11.11, 15:19 Nie rozumiem,mając dobrą opinie o danym miejscu trzeba być właścicielem albo obsługą??? Wyrażamy w tym wątku swoje zdanie dlatego nie każdy musi podpisywać się pod Twoją kiepską opinią. Jeszcze raz podkreślam nie mam nic do zarzucenia obsłudze oraz Pani z którą załatwiałam sprawę. Komunia w 100% udana:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaz-am Re: Restauracja 77 na Stefczyka 15.11.11, 15:56 My w zeszłym roku organizowalismy obiad po chrzcinach, bylismy bardzo zadowoleni, wszystko bylo omówione( z zimnych przystawek mielismy m.in. pieczyste i byla naprawdę bobre i duzo). Kilka razzy zamówiliśmy jedzenie na wynoś i niestety zawiedlismy się. Szczegolnie na pierozkach meksykańskich, krewetkach, kaczce i makaronie. Nie wiem czy zmienili kucharza, czy może maja tyle zamowień, że ida już na ilośc nie na jakoś, a szkoda bo naprawde lubiłam ta knajpkę. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_ Re: Restauracja 77 na Stefczyka 27.11.11, 08:12 Polecam restaurację i miłą obsługę. Odpowiedz Link Zgłoś
rykitiki Re: Restauracja 77 na Stefczyka 02.12.11, 10:37 Witam byłam w 77 i jadłam makaron ze szpinakiem i łososiem ..... pycha to danie śmiało polecam...Jak chodze do knajpy to zaglądam do karty ale i tak zamawiam to co mi obsługa poleci oni się na tym znają i warto słuchać ich podpowiedzi. Nie bylam tam na żadnej imprezie okolicznościowej i na ten temat się nie wypowiem,ale na obiad tam zaglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta-is-one Re: Restauracja 77 na Stefczyka 03.12.11, 17:40 Restauracja utrzymuje sie głównie z imprez okolicznościowych, więc jak ma ich nie robić. Jeśli chodzi o chrzciny, które organizowaliśmy u nich w maju to ogólnie obsługa ok, wszystko na czas, napoje donosili. Jedzenie mają kiepsko przyprawione i jadłam dużo lepsze chociażby w jakimś lokalu przydrożnym w Mrągowie. Zupa, obiad, ciasto, napoje dostaliśmy w wystarczającej ilości. Wiadomo, że stół nie wyglądał jak w Św, a każdy sobie tak wyobraża, że będzie się uginął pod ciężarem jedzenia. No, ale bez przesady. Ma być elegancko, schludnie itd. - to nie wesele. Je się obiad i do domu :) Bywam też czasem na jakiejś kolacji i akurat tutaj nie mam zastrzeżeń. Ogólnie następne chrzciny będą gdzie indziej, gdzie lepiej przyprawiają jedzenie :) No, ale na kolację się wybiorę i polecam Odpowiedz Link Zgłoś