Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer

30.01.12, 09:38
Czy któraś z Pań ma naprawdę dobrego fryzjera, który dobrze scina włosy, który ma do tego dryg, wizje. Bardzo proszę o informacje.
Obserwuj wątek
    • n_efra73 Re: dobry fryzjer 30.01.12, 21:01
      Ja polecam swoją - Paulina z Lejdis. Ma dryg i fantazję. Chodzę do niej od maja i jestem bardzo zadowolona. Mam krótkie włosy a jej strzyżenie wystarcza na 1,5 -2m-ce, no i fryzury są nieszablonowe:)
      • kaz-am Re: dobry fryzjer 31.01.12, 08:40
        A podasz jakiś namiar?
        • n_efra73 Re: dobry fryzjer 31.01.12, 11:27
          kom. 508638744. Właścicielką salonu jest p. Ania, uważam, że też dobrze ścina, ale wybrałam Paulinę:) Salon mieści się przy ul. Świerkowej, prawie przy Szwoleżerów.
          • ruszcz Re: dobry fryzjer 01.02.12, 09:08
            p.Paulina dryg moze i ma ale jeszcze jej duzo brakuje do dobrej profesjonalnej fryzjerki.na sprobowanie dalam p.Paulinie obciac dziecko no i dobrze ze nie moje wlosy. wlosy ktore sa cienkie i troche krecone nie nadaja sie do obcinania z duzym "cieniowaniem" dziecku wlosy sie gorzej ukladaly niz przed obcieciem powiedzialam ze nigdy wiecej do p.Pauliny sie nie umowie bo mam wrazenie ze obcina wszystkim podobnie a to czy ktos ma grube proste wlosy a ktos cienkie to duza roznica jesli chodzi o mozliwosci obcianania. to jest moje osobiste zdanie oczywiscie moge sie mylic jednemu moze takie duze cieniowanie pasowac i bedzie mega zadowolony.
          • dorciasien Re: dobry fryzjer 01.02.12, 14:40
            Ja obecnie też korzystam z usług dziewczyn z Lejdis i jestem zadowolona. Co prawda jak napisałam od niedawna bo wcześniej chodziłam na Powstańców ale tam non stop zmieniają się dziewczyny i ciężko trafić na tą samą (nie pamiętam nazwy salonu jest na rogu ul. Powstańców i Malczewskiego obok kwiaciarni i banku)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka