mariuszedi 21.02.12, 19:31 Czy zauważyliście w ostatnim czasie znaczne podwyżki cen żywności w Biedronce? Podrożała żywnośc dla dzieci: zupki, obiadki w słoiczkach, mleka, kaszki i inne i to znacznie ok 10% z dnia na dzień. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia_edzia Re: Ceny Biedronka 21.02.12, 20:18 nie tylko w Biedronce chociaz tu równiez. Mleko mojej niuni w przeciágu 2 tyg. podrozalo o 4,8-5 zl w zaleznosci od hipermarkatu (a jezdzilam po wielu by sprawdzic czy to nie przypadek). Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Ceny Biedronka 22.02.12, 10:33 > piwo i wino nie zdrożało ;) No ba! nawet promocję na żubrówkę zrobili! Po za tym najważniejsze że reszta produktów trzyma ceny, a 10% czy to dużo? Ludzie to tak już mają, jak podwyżka o 10% to lament i głupie 10% okazuje się byc monstrualna podwyżką (np. przy bobovicie za 3zł to raptem 0,3zł) ale jak jest obniżka o 10%, no to jest - phi! ale mi promocja! No jest tak czy nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina128 Re: Ceny Biedronka 22.02.12, 12:06 Może dla niektórych 10 % to nic, ale mleko bebiko kosztowało 11,99 a teraz 13,99 to 2 zł podwyżki czyli więcej jak 10 % tym bardziej że wystarcza na parę dni. Nie wiem jak ceny w innych marketach, ale biedronka już chyba nie jest taka tania. Odpowiedz Link Zgłoś
gnch Re: Ceny Biedronka 22.02.12, 16:20 grzał pies bebiko. jest 0,5 litra krupniku za mniej niż 18 zł- biedronka jest super Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina128 Re: Ceny Biedronka 22.02.12, 19:48 No tak lepiej, żeby dzieci głodne chodziły a rodzice wódę pili. Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Ceny Biedronka 22.02.12, 19:59 sylwina128 napisała: > No tak lepiej, żeby dzieci głodne chodziły a rodzice wódę pili. naprawdę nie łapiesz zartów? jesli nie to współczuję dzieckom i mężu :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Ceny Biedronka 22.02.12, 20:02 >to współczuję dzieckom i mężu dziecią, dziecią się pisze:D Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Ceny Biedronka 22.02.12, 20:59 madameblanka napisała: > > >to współczuję dzieckom i mężu > > dziecią, dziecią się pisze:D > > pseplasam plosę pani, to jus więcej nie powtózy się, slowo zucha :D jak dobrze, że na tym forum jest kilka osób z poczuciem humoru :d Odpowiedz Link Zgłoś
raptor73 Re: Ceny Biedronka 22.02.12, 23:12 Tak to jest jak się pisze na forum po wizycie w stoisku alko w biedronce ;) :) Napiłbym się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Ceny Biedronka 23.02.12, 07:01 taaa :-) I zaraz wyjdzie, ze wczoraj pół forum było w Biedronce na ww stoisku :D Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Ceny Biedronka 22.02.12, 20:01 > No tak lepiej, żeby dzieci głodne chodziły a rodzice wódę pili. eeeh, wiedziałam że znajdzie osoba o ograniczonym poczuciu humoru..... Po za tym, kaszki czy zupki dziecko wcina przez ok. 2 - 3 lata? Twoim zdaniem cena tych produktów, przechodnich można by rzec, jest ważniejsza od ceny produktów które kupuje się przez całe życie (masło, chleb, mięso)?? Zresztą, ciesz się, że na razie twoje wydatki idą na kaszki, bo jak pójdzie do szkoły to dopiero będziesz miała powód do lamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Ceny Biedronka 22.02.12, 21:16 kasiakl3 napisała: > nie dziecią a dzieciom :D :D :D gdzie tam, nie znasz się :D dziecią to dziecią :D Odpowiedz Link Zgłoś
raptor73 Re: Ceny Biedronka 22.02.12, 23:13 No a wódkę nawet na stypie się pije ;) na pępkowym też - więc całe życie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina128 Re: Ceny Biedronka 23.02.12, 07:46 wypowiedziałam się na temat cen kaszek itp bo to mnie interesuje i to kupuje, wódki nie kupuję, a jak ktoś kupuje to niech sobie o niej pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina128 Re: Ceny Biedronka 24.02.12, 07:39 NIE, dziękuję. Nie piję, a poza tym wolę te 18 zł wydać na dzieci niż na wódkę. Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Ceny Biedronka 24.02.12, 12:08 dziewczyno, wyluzuj, pewnie, że każdy z nas woli kasę wydać na coś konkretnego, to takie zarty, może wg ciebie nie na miejscu ale mamy usiąść i płakac? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina128 Re: Ceny Biedronka 24.02.12, 12:56 Nie powiedziałabym że każdy woli wydać na co innego. Ja tylko wypowiedziałam się na temat który rozpoczynał wątek. A jak chcesz pożartować, to proszę bardzo utworzyć nowy wątek pt żarty Odpowiedz Link Zgłoś