pi0trw 20.03.12, 21:40 Ciekawe... www.gazetaecho.pl/ulica-3-maja-bedzie-deptakiem-zabek_60541 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
route67 Re: 3 Maja deptakiem? 20.03.12, 22:50 hahaha jakie miasto taki deptak. jak załątają dziury to może będzie można chociaż grać w berka pomiedzy samochodami stojącymi w korku bez ryzyka złamania nogi na kraterze :) Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: 3 Maja deptakiem? 21.03.12, 09:56 pewnie....jeszcze tylko krowy zgonić na ten "deptak" i będzie cudownie :-/ tyle ulic w tych zabkach, ze tylko faktycznie deptaka tu brak :-/ widzę, że ktoś ma tutaj zapędy miejskie.... jeszcze nie słyszałam, żeby z byle czego można było coś porządnego zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: 3 Maja deptakiem? 21.03.12, 09:58 jeszcze tylko mam jedno pytanie dla kogo ten deptak ma być? dla żuli z "pekinu"? jak będę chciała sobie po hmmm deptaku pochodzić, to pojadę do W-wy Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: 3 Maja deptakiem? 21.03.12, 10:00 chciałam jeszcze dodać, że ci, co na ten deptak będą przychodzili, to chyba będą oglądać pociągi jadące do Tłuszcza i innej Małkini albo pocztę albo sama nie wiem co tu jeszcze będzie można oglądnąć....psie kupy przed torami na tym pseudo pasku zieleni? Odpowiedz Link Zgłoś
e-olenka Re: 3 Maja deptakiem? 21.03.12, 10:04 Moim zdaniem będzie to ładnie wyglądało :), prawdziwy deptak to raczej nie będzie, zbyt krótki odcinek i brak atrakcji w postaci klimatycznych sklepików, kawiarni itp., ale ładna ulica w środku miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_boleyn Re: 3 Maja deptakiem? 21.03.12, 10:10 aktualnym "deptakiem" spaceruje często - nie powiem od Legionów w kierunku do lasu jest miło ale, co to za deptak jak przy przychodni na Orlej non stop wieczorami zjeżdża się "kolesiostwo" a potem zostają butelki, puszki, rzygowiny, baa nawet zużyte kondomy (bleee) i multum psich gówien.... (przypomina mi się film z M. Kondratem chyba "dzień Świra". Nie potrafię zrozumieć jak można nie posprzątać za własnym psem.... Odpowiedz Link Zgłoś
michal0510 Re: 3 Maja deptakiem? 21.03.12, 10:14 A nie lepiej pomyśleć o połączeniu w przyszłości 3 maja z Zycha?? Ułatwiłoby to separowanie lokalnego ruchu od ruchu tranzytowego. Odpowiedz Link Zgłoś
best-mama Re: 3 Maja deptakiem? 21.03.12, 16:26 ciekawe czy uporządkowana zostanie sprawa słupów elektrycznych (i transforamtora), które stoją gdzie popadnie. Zostały postawione dzieki zgodzie szalonego zakładu energetycznego bez żadnego ładu i składu! Po prostu TRZECI śWIAT. Jaki deptak ? na razie do zwykłej porządnej ulicy - bardzo daleko. A te śmieci, które wiatr przegania z miejsca na miejsce ? Odpowiedz Link Zgłoś