Dodaj do ulubionych

Szukam silowni w ząbkach

23.06.12, 17:05
Sprowadziłem się do ząbek niedawno szukam dobrej siłowni z fajnym klimatem i dobrym instruktorem? Pomocy???????????
Obserwuj wątek
    • milena265 Re: Szukam silowni w ząbkach 23.06.12, 17:11
      Witaj polecam silownie maximus fajny klimat instruktorzy są super www.maximuszabki.waw.pl w centru ząbek przy stacji PKP
      • arturmo Re: Szukam silowni w ząbkach 23.06.12, 17:17
        Potwierdzam z tego co mi wiadomo to od wrzesnia ma byc nowy sprzet .Chodze tam juz dwa lata bo wlasnie jest fajny klimat i super pomoc w treningu za darmo jest duzo miejsca do treningu www.silowniazabki.waw.pl
        • marcinmoc Re: Szukam silowni w ząbkach 23.06.12, 17:20
          Slyszalem o silowni na szwolezerow?
          • milena265 Re: Szukam silowni w ząbkach 23.06.12, 17:21
            Bylam tam kiedys jest bardzo malo miejsca i klimat nie jest w moim stylu za sztywno ?
            • wiktor235 Re: Szukam silowni w ząbkach 23.06.12, 17:25
              W poniedzialek zapisze sie do maximusa a jakie są ceny??????????
              • milena265 Re: Szukam silowni w ząbkach 23.06.12, 17:27
                Karnet open kosztuje 100 zl a karnet na trzy miesiace open 240 zł
                • wiktor235 Re: Szukam silowni w ząbkach 23.06.12, 17:30
                  To cena super nie tak wysoka jak w grawiatanie a moja kieszen studenta jest prawie pusta ???
                  • gromek1992 Re: Szukam silowni w ząbkach 23.06.12, 21:19
                    Polecam silownie Maximus swietna atmosfera instruktorzy i osoby co tam przychodza z kazdym mozna znalesc wspulny temat do rozmow a takze do Cwiczenia kazdy nawzajem sobie pomaga i wspiera Silownia na wysokim poziomie i najtaniej w Ząbkach i Co najwazniejsze duzomiejsca i wiele maszyn do roznego rodzaju cwiczen:)
                    • nerdmind Re: Szukam silowni w ząbkach 23.06.12, 21:25
                      Zgadzam się z kolegą wyżej! Chodzę do Maximusa już 5 miesiąc i nie wyobrażam sobie, żebym mógł zmienić miejsce ćwiczeń. Wszystko mi tam pasuje - ludzie, ćwiczenia, cena. Dodatkowo dzięki dobrze dobranemu i poleconemu przez instruktora treningowi bardzo szybko ujrzałem pierwsze efekty:) Serdecznie polecam
                      • mietek.z91 Re: Szukam silowni w ząbkach 24.06.12, 00:37
                        Cóż za autoreklama. Raczej takim zagraniem nie zdobędziecie nowych klientów.
      • all4one Re: Szukam silowni w ząbkach 23.06.12, 21:54
        zdecydowanie MAXIMUS ! najlepsza siłownia, praktycznie w centrum Ząbek, a w dodatku dobry sprzęt i przystępna cena!
        • ciapa129amil1 Re: Szukam silowni w ząbkach 23.06.12, 22:50
          Polecam silownie maximus fajny klimat instruktorzy są super,dobre porady ktore nic nie kosztuja.Polecam chodze juz tam ponad rok i nie zaluje ze akurat tam sie wybralem . www.silowniazabki.waw.pl ,Pozdrawiam :)
    • weinmann Re: Szukam silowni w ząbkach 25.06.12, 10:03
      Auto reklama czy też nie, napiszę parę zdań. Na siłownię chodzę od jakiegoś roku. Nie jestem fanatykiem ale zwykłym człowieczkiem który chce polepszyć swoją sprawność fizyczną. Siłownia jest naprawdę dobra. Atmosfera jest na naprawdę wysokim poziomie. Można uzyskać pomoc i podpowiedzi w ćwiczeniach. Polecam z czystym sumieniem dla każdego „amatora” jak ja. Każdy znajdzie coś dla siebie. Ludzie którzy tam uczęszczają łamią stereotypy odnośnie bezmózgich pakerów. Z każdym można porozmawiać i dowiedzieć się ciekawych rzeczy odnośnie sposobu ćwiczenia. Najlepiej spróbować samemu i wyrobić swoje własne zdanie.
    • kub.a10 Re: Szukam silowni w ząbkach 25.06.12, 22:11
      Polecam silownie Maximus. Chodze tam dopiero 2 miesiace ale nie zmienil bym jej na zadna inna, panuje tam swietna atmosfera sa bardzo dobzi instruktorzy oraz osoby ktore tam uczeszczaja, mozna z nimi porozmawiac jak z kolega i popytac o rozne rady w wykonywaniu cwiczen i nie tylko.
      Jest to silownia tania i na wysokim poziomie, znajduje sie duzo miejsca oraz roznych maszyn do cwiczen, w tle leci muzyka do milszego wykonywania cwiczen.
      Pozdrawiam :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka