Dodaj do ulubionych

Chrzciny - gdzie?

14.01.13, 17:07
Witam, czy ktoś z Państwa mógłby się pdozielić doświadczeniami dotyczącymi organizacji obiadu z okazji chrzcin, gdzie można w Ząbkach lub okolicy, za ile no i czy jedzenie smaczne?
Parę lat temu opłącało się nei robić w domu, a jak jest teraz?
Dzięki.
Mama 5 m-cznego bobasa
Obserwuj wątek
    • d_o_t_i Re: Chrzciny - gdzie? 14.01.13, 22:41
      My robiliśmy w sali Magnolia, zdecydowanie polecam!
      Bardzo dużo smacznego jedzenia, sala ładna, przestronna. Mieliśmy osobny pokój na karmienie i przewijanie. Organizacja bez zastrzeżeń. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tego miejsca.
      Ze względu na ilość gości nawet nie braliśmy pod uwagę organizowania chrzcin w domu.
    • lgoor Re: Chrzciny - gdzie? 15.01.13, 08:21
      Polecam www.lacaverna.pl/
      robiłem tam wesele i wszyscy byli zachwyceni potrawami.
      • ruda015 Re: Chrzciny - gdzie? 17.01.13, 16:45
        Ja robiłam w ubiegłym roku w restauracji "77" na Stefczyka, jedzenie smaczne, ale bardzo mało a nie braliśmy najtańszej opcji. W jednej sali była równolegle jeszcze jedna rodzina i przychodziły osoby na niedzielny obiad. Niestety nie ma gdzie przewinąć i nakarmić dziecka. Jedna łazienka i ciągłe kolejki. Chyba zrobiłabym w innym miejscu.
    • sekata85 Re: Chrzciny - gdzie? 20.01.13, 22:51
      My robiliśmy " u Rogala" sala koło bazarku. Bardzo smacznie i dużo wszystkiego, super obsługa. Byłam również w Magnolii i poziom ten sam a ceny niższe.
    • klubokawiarnia_klinika Re: Chrzciny - gdzie? 12.02.13, 16:22
      Zapraszamy na ul. Sobieskiego 31 G w Ząbkach, do Klubokawiarni Klinika.

Ceny już od 90 zł, a w tym dania gorące, przystawki, desery, napoje.

Pozdrawiamy :)

• Gość: Kasia Re: Chrzciny - gdzie? IP: *.centertel.pl 28.11.18, 13:49
      Osobiście polecam Restauracje Angelika mają świetną obsługę i bardzo smaczne jedzenie w naprawdę przystępnych cenach. chrzcinyikomunie.pl/obiekt/50-restauracja-angelika/
      • Gość: gość Re: Chrzciny - gdzie? IP: 188.241.25.* 26.03.19, 14:33
        Sprawdź sobie na chrzcinyikomunie.pl . Super lista ofert z całej Polski :) 
    • majkapelc234 Re: Chrzciny - gdzie? 25.11.21, 12:19
      Na chrzcinyikomunie.pl bezproblemowo znajdzie się fajne miejsca na chrzciny czy też na inne imprezy w dobrych cenach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka