Dodaj do ulubionych

zaginął kotek

29.04.13, 22:02
Witam wszystkich .
Dnia 29 kwietnia z ulicy Słowackiego zaginęła mała czarna kotka - ok. 6 miesięczna. Koteczka jest bardzo miła i na pewno spokojnie dała się komuś złapać , jeśli chodziła po ulicy . Jeśli ktoś znalazł taką kotkę prosimy o zwrot - tęskni za nią bardzo chłopiec który ją wykarmił od małego . Znalazcę proszę o kontakt 504-801-302 lub 509-652-822 lub na forum.
Dziękuję za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • asiulka2234 Re: zaginął kotek 25.09.13, 16:59
      Witam.
      czy nie chciała by pani czarnego 3-miesięcznego kotka? Synek na pewno by się cieszył
      • aron-a Re: zaginął kotek 25.09.13, 20:53
        asiulka2234 napisała:

> Witam.
        > czy nie chciała by pani czarnego 3-miesięcznego kotka? Synek na pewno by się ci
        > eszył

Czytam kolejny Pani post, rozumiem, że chce Pani oddać kotka, ale umieszczanie wpisu w tym miejscu odbieram, jakoby traktowała Pani zwierzęta przedmiotowo, na zasadzie: zgubił się jeden, to niech Pani weźmie sobie drugiego. Ja, gdybym szukała mojego kota czy psa, a ktoś od razu by mi zasugerował, bym wzięła innego, to bym poczuła się urażona. Bo ja szukałabym MOJEGO zwierzaka... i miała nadzieję, że MÓJ się odnajdzie. MÓJ, czyli ten, za którym tęsknię... Wiem, że ludzie różnie traktują zwierzęta, ale ja swoje uważam za członków rodziny i uderza mnie traktowanie ich jak zabawki...

Niemniej jednak życzę, by Pani kotek znalazł nowy, szczęśliwy dom, a autorka postu odnalazła SWOJEGO kotka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka