Dodaj do ulubionych

medycyna estetyczna

31.05.13, 19:25
Mam pytanie...
W prezencie mojej mamie z okazji Dnia Matki z UK przywieziono 2ml kwasu hialuronowego RESTYLANE PERLANE czy i za jaką kwotę lekarz medycyny estetycznej może wykonać aplikacje
Obserwuj wątek
    • Gość: Rose87 Re: medycyna estetyczna IP: 91.230.98.* 02.01.22, 20:52
      Moim zdaniem żaden szanujący się lekarz nie wykona zabiegu preparatem, którego sam nie zakupił - ze względów bezpieczeństwa. Ja chodzę na zabiegi i zawsze preparat ma pan doktor. Jak ktoś poszukuje sprawdzonego gabinetu medycyny estetycznej w Warszawie, to polecam Klinikę Sfera, www.klinikasfera.pl/lekarz-medycyny-estetycznej/.
    • Gość: Anka34 Re: medycyna estetyczna IP: 91.230.98.* 30.03.22, 22:37
      Nie wiem, czy lekarz zgodzi się wykonać aplikację na preparacie, który nie pochodzi od niego... Trudno mi ocenić. Na pewno warto tutaj postawić na sprawdzonego specjalistę. ja ze swojej strony mogę polecić www.klinikasfera.pl/lekarz-medycyny-estetycznej/
    • Gość: Werooo Re: medycyna estetyczna IP: 91.230.98.* 03.05.22, 21:29
      Z tego co się orientuję i co też dziewczyny piszą, mało który lekarz wykona zabieg niesprawdzonym preparatem. Jak chodzi o kliniki medycyny estetycznej godne polecenia, to ze swojej strony mogę zostawić Ci namiar na Klinikę Sfera www.klinikasfera.pl/, bo to naprawdę godne polecenie miejsce.
    • Gość: GraceFull Re: medycyna estetyczna IP: *.home.aster.pl 03.06.22, 10:33
      Dziewczyny, po jakim czasie miałyście efekty z botoksu? Czytam w necie, że kilka-kilkanaście dni. Rozważam właśnie zabieg z botoksem, bo mam przed sobą ważną uroczystość rodzinną i chcę pięknie wyglądać, ale zastanawiam się, kiedy efekt będzie widoczny? I jak chodzi o Warszawę, to rozumiem, że najlepiej się wybrać do Kliniki Sfera?
    • Gość: Klaraaa Re: medycyna estetyczna IP: *.fiberlink.pl 29.09.22, 20:51
      Jest wiele naprawdę fajnych miejsc, gdzie można zadbać o urodę, jednak ja jestem fanką Kliniki Sfera i dra Migały, który jest lekarzem medycyny estetycznej. Na ich stronie www.klinikasfera.pl/ możesz zobaczyć, jak szeroka jest oferta zabiegów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka