pauluss2 05.06.13, 10:08 Poszukuje w Ząbkach miejsca gdzie wykonywane są elektrostymulację, kiedyś chodziłam do jednej pani do domu ale straciłam kontakt, może ktoś coś wie gdzie i za ile ,albo w Warszawie jakieś sprawdzone miejsce -będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalbud Re: elektrostymulacje 05.06.13, 12:06 Proszę bardzo. Podaję link do strony pauluss2 napisała: > Poszukuje w Ząbkach miejsca gdzie wykonywane są elektrostymulację, kiedyś chodz > iłam do jednej pani do domu ale straciłam kontakt, może ktoś coś wie gdzie i za > ile ,albo w Warszawie jakieś sprawdzone miejsce -będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
dzedlajga Re: elektrostymulacje 05.06.13, 20:10 Kalbud, wybacz jakoś nie wierzę, że sprawdziłeś wszystkie salony kosmetyczne w Ząbkach. Ani nawet w to, że we wszystkich wykonywana jest elektrostymulacja Odpowiedz Link Zgłoś
kalbud Re: elektrostymulacje 05.06.13, 20:43 A ja nie wierzę w boga! Nigdzie nie napisałem że osobiście tam byłem. Znalazłem w Google i podałem link. Resztę pozostawiam zainteresowanej do sprawdzenia. Wystarczy podzwonić. dzedlajga napisała: > Kalbud, wybacz jakoś nie wierzę, że sprawdziłeś wszystkie salony kosmetyczne w > Ząbkach. Ani nawet w to, że we wszystkich wykonywana jest elektrostymulacja Odpowiedz Link Zgłoś