wnerwionyzabkowianin 15.06.13, 13:07 Matki male dzieci sadzają pod czyimś balkonem, aby zrobiły siku. Na lep mi siadło!Tylko nie myślące osoby tak mogą robić!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wicz2012 Re: Sikanie pod balkonem 15.06.13, 22:48 wnerwionyzabkowianin napisał(a): > Matki male dzieci sadzają pod czyimś balkonem, aby zrobiły siku. Na lep mi siad > ło!Tylko nie myślące osoby tak mogą robić!!! Tobie siadło na łeb. Ja nie mam dzieci (małych).Ale co ci przeszkadza jak zrobi siku dziecko? Jak wyprowadzają psy i pies zrobi nie tylko siku i własciciel psa nie sprzata po psie to dobrz?A dziecko nie może zrobić siku. Tobie na lep padło! Odpowiedz Link Zgłoś
wolverine_14 Re: Sikanie pod balkonem 15.06.13, 23:03 >Ale co ci przeszkadza jak zrobi siku dziecko? Pewnie śmierdzi, nie? Czy też może dziecięce siki pachną fiołkami? Jak tak poztywnie się zapatrujesz na dziecięce siki, to możesz zawsze otworzyć przy swoim balkonie publiczny szalet dla dzieci (a jeżeli masz ochotę, to również dla dorosłych). Miłych zapachów! > Jak wy > prowadzają psy i pies zrobi nie tylko siku i własciciel psa nie sprzata po psi > e to dobrz? A czy autor/ka coś pisał/a na temat psów? Nie. Więc o ci k*** chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
wnerwionyzabkowianin Re: Sikanie pod balkonem 15.06.13, 23:18 To niech Tobie sikają dzieci pod balkonem!!! Chyba wiesz, ze mocz śmierdzi??? Niech opiekunowie idą ze swoimi dzieci pod swój balkon i wysadzają dzieci ,a nie pod ich sąsiadów! Ja sobie tego nie życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
dolorespromesas Re: Sikanie pod balkonem 15.06.13, 23:45 sika się w łazience a nie pod balkonem, pies to nie dziecko, musi się gdzieś wysikać a sików nie posprzątasz tępaku! kupę ładujesz w torebkę, to tobie na łeb padło, nie dość, że nie znasz poprawnej polszczyzny to wypisujesz brednie, wracaj słoju do swojej wsi! Odpowiedz Link Zgłoś