Dodaj do ulubionych

bezmyslne dzieci

09.11.13, 22:32
Dzis bylem swiadkiem gry w pilke dwojki dzieci. Dziewczynka stala na bramce a chlopiec strzelal. Bramka bylo wejscie do klatki w bloku 113 b. Nasz bohater mial duzy rozrzut i pilka najczesciej ladowala na elewacji lub szybach. Jezeli czytaja to rodzice to prosze o wytlumaczenie dzieciom ze to nie jest ok. Nie chcialbym latac do ochrony i mam nadzieje ze zdrowy rozsadek wygra.
Obserwuj wątek
    • kruq_1 Re: bezmyslne dzieci 10.11.13, 17:52
      No tak, latać do ochrony, napisać na forum, może jeszcze wezwać straż albo policję i wysmarować jakiś donosik do zarządu. A nie można było podejść po prostu i zwrócić uwagi tym dzieciom albo najnormalniej je pogonić?
      • nowywzabkach Re: bezmyslne dzieci 10.11.13, 19:23
        Zupelnie mnie nie zrozumiales. Wladnie nie jestem zwolennikiem latania do kogokolwiek. Od wychowywania sa rodzice. Liczylem, ze moze przeczytaja. Jesli sprawa sie powtorzy to znaczy, ze nie czytaja i pojde grzecznie porozmawiac z dziecmi lub zapytac o ich rodzocow. Zanim dopiszesz mnie do grina spolecznych szpiegow osiedlowych, przeczytaj jeszcze raz. Mozesz nie zrozumiec moich intencji, wtedy zapytaj. Prosze.
        • kruq_1 Re: bezmyslne dzieci 10.11.13, 19:32
          Bardzo mnie to cieszy, bo myślę, że społeczniaków mamy tu już dość. Uważam tylko, że uwagę należało zwrócić od razu, żeby nie dopuścić do ewentualnej szkody.
          Rodzice, nawet jeżeli przeczytają to nie muszą być pewni, że to chodzi akurat o ich dzieci, to po pierwsze a po drugie to bardzo mało osób zagląda na to forum teraz, właśnie przez tą grupkę wiecznie niezadowolonych.
          • nowywzabkach Re: bezmyslne dzieci 10.11.13, 19:45
            Ok. Akurat bylem jedna noga za drzwiami i dosc mocno spozniony. Zapewniam ze wiem co robic nie tylko w takiej sytuacji. Wracam teraz do montazu drzwi bo w koncu chcialbym zaczac tu mieszkac.
          • andrewa2008 Re: bezmyslne dzieci 11.11.13, 09:55
            Ludzie nie zaglądają bo maja dość wszechwiedzacych kruq-ow i jego postów. Czlowieku lecz sie.
            Jest to opinia wielu ludzi. Twoje uwagi i przemyślenia sa jedynie twoimi urojeniami i niech tak bedzie, ale tylko do czasu, gdy niepróbujesz zarządzać cudzym mieniem. A tym sa czesci wspólne Panie K.
            Przemyśl to. Moze ludzie buntuja sie gdy widza chamstwo i cwaniactwo i wtedy reagują. A ty czlowieku "czychasz" na forum i wypisujesz swoje brednie !

• kruq_1 Re: bezmyslne dzieci 11.11.13, 11:19
              Kolejną bzdurę wymyślileś, że czymś próbuję zarządzać i z pewnością w to wierzysz. Powiedz, czy często wmawiasz sobie różne, niestworzone rzeczy, żeby "udowodnić" swoją rację? Co do wypowiedzi takich osobników jak Ty, to ja również znam opinię wielu ludzi.

PS, Twój poziom jest na poziomie Twojej ortografii, zatem szkoda czasu na dyskusję z głupimi ludźmi, Panie "niepróbujesz" i "czychasz".
              • andrewa2008 Re: bezmyslne dzieci 11.11.13, 11:49
                Prosze pilnuj swojego ogona. Nie radze dysponowac wlasnoscia ktora nie tylko do ciebie nalezy.
                Moralista cala gębą.
                Ty masz braki, ale w rozumnku kruqu. Jak nie ma co napisac to atak jest najlepszy.
                Osiedlowy..........
                Moja kolezanka konczy psychologie i szuka obiektu do swojej pracy. Zaproponowalam jej ciekawy przypadek przywódcy samozwanca. Czyta twoje posty z zaciekawieniem, trudny przypadek...
                Kończąc- pozdrawiam i zycze sobie abys nie dysponowal jedynymi slusznymi madrosciami, dotyczacymi spraw tego osiedla.
                Od tego jety wspolnota i powierzony zarzad.
                • ulazabki Re: bezmyslne dzieci 11.11.13, 12:10
                  ;) nie wiedziałam ze psycholog ocenia trudne przypadki po wpisach na forum.
                  • kruq_1 Re: bezmyslne dzieci 11.11.13, 12:59
                    Tak samo ocenia po wpisach na forum, jak i prawdą są inne "mądrości" tego analfabety :-)
                    Jedno się zgadza, jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia to się atakuje no i nie po raz pierwszy imć A. na mnie naskakuje, wymyślając jakieś brednie.
                    W jeszcze jedno jestem w stanie uwierzyć, mianowicie w bliską znajomość tego osobnika z psychologiem :-) Polecam też zawrzeć równie bliską znajomość ze słownikiem.
                  • andrewa2008 Re: bezmyslne dzieci 11.11.13, 13:27
                    Tak właśnie myślałam , Ulazabki i kruq to para. Ten sam poziom, tzn jego zupełny brak.
                    No widzisz, taki sposób teraz wymyślają na tych studiach.

Radzę pilnować skrzynki, bo znów coś Pani na czas nie dostanie. Zupełnie inaczej jak wszyscy.
                    Ale moze poprosić kruqa to Przypilnuje korespondencji, przecież nic innego nie robi.

Wole być analfabetka niż osiedlowym cieciem.
                    • kruq_1 Re: bezmyslne dzieci 11.11.13, 13:48
                      Już nie kompromituj się bardziej, naprawdę już nie trzeba :-) Zamiast na wymyślaniu kolejnych bzdurnych bajek to skup się na dokształceniu, przynajmniej w kwestii ortografii bo to wstyd i żenada, żeby tak kaleczyć własny język.

Taki właśnie są efekty, jak zamiast na nauce to skupiało się na "pilnowaniu porządku w szkole", tego gdzie kto powiesił worek, jakiego jest koloru czy lataniu na skargę do Pani :-)
                    • ulazabki Re: bezmyslne dzieci 11.11.13, 13:53
                      Panie Andrew2008 proszę się nie gorączkować ;) dla odstresowania proszę posprawdzać auta na parkingu i w garażu. ;)
                      Panie Krug, nie wiedziałam ze jest Pan moim partnerem ;) ale cóż Pan Andrew wie lepiej ;)

Panie Andrew2008 dodam na zakończenia osoba studiująca psychologie nie jest psychologiem. Jest po prostu studentem określonego kierunku.

• kruq_1 Re: bezmyslne dzieci 11.11.13, 13:59
                        A to przecież ja jestem "wszechwiedzący" Pani Ulu :-)
                        Nie ma co nawet komentować tych bajeczek. Tego typu wpisy o "trudnych przypadkach", psychologach, którzy się zainteresowali itp to można spotkać na gimnazjalnych forach i to jest ten sam poziom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka