kasia.wawa1 21.10.14, 10:19 Niedawno zamieszkałam w Ząbkach. Czy możecie polecić mi i mojej rodzinie dobrego stomatologa na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gibby7123 Re: stomatolog 21.10.14, 12:43 Dr Emila (nazwiska nie pamiętam ) z leczy medu na ul Miłej przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
panlut-mistrz Re: stomatolog 25.11.14, 21:03 Polecam dr Wojciecha Jasionka, u którego od kilku lat całą rodziną leczymy ząbki.Przyjmuje na Jana Pawła II.Niestety nie pamiętam numeru ale jest to na samym końcu ulicy przy skrzyżowaniu z Klamrową.Tel:604543249,227814951.Pan Wojtek potrafi stworzyć taką atmosferę, pacjent zapomina,że jest u dentysty co jest dla mnie bardzo ważne. Niestety bardzo długie terminy oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
monika24.24 Re: stomatolog 26.11.14, 09:24 Broń Boże dr.Jesionek fakt super wizyty przemiły ale partacz. Odpowiedz Link Zgłoś
planetyliscie Re: stomatolog 28.11.14, 19:07 www.eldent-zabki.pl/ nie wiem czy reklamować bo przez to terminy wizyt się oddalają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: stomatolog 29.11.14, 16:37 Nie znalazłam na ich stronie ceny zwykłego światłoutwardzalnego wypełnienia. Ile mniej więcej płacisz tam za plombę? Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_bobrowicz Re: stomatolog 30.11.14, 08:42 ja płaciłam 80zł i jestem bardzo zadowolona z pani doktor z eldent na malczewskiego 6 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mu1333 Re: stomatolog 30.11.14, 16:26 Zdecydowanie polecam, przystępne ceny i pani dr.miła. Odpowiedz Link Zgłoś
smisto Re: stomatolog 30.11.14, 11:45 jeśli cenisz swój czas, to zdecydowanie nie polecam eldent. Ostatnio umówiłam się tam na usuwanie kamienia na konkretną godzinę i jak przyjechałam, to okazało się, że przede mną czekały jeszcze trzy osoby czyli musiałabym czekać na swoja kolej z 1,5 h. Odpowiedz Link Zgłoś
planetyliscie Re: stomatolog 01.12.14, 20:27 w tym roku zaliczyłem u Pani Doktor ok 7 wizyt - nigdy nie zdarzyło mi się abym musiał czekać. W jednym przypadku Pani Doktor poinformowała mnie z wyprzedzeniem że skomplikowany zabieg się przedłuży i czy będę mógł przyjść trochę później. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka1979 Re: stomatolog 03.12.14, 00:08 Była u pani doktor na malczewskiego6 wiele razy i nigdy nie czekałam,a nawet jeśli miałabym poczekać to z pewnością bym to zrobiła, bo warto. niskie ceny,a co najważniejsze bardzo dobrze wykonane leczenia, już 1,5 roku nic się nie wydarzyło polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina19853 Re: stomatolog 31.01.19, 15:04 Ja polecam super gabinet stomatologiczny ale w Olsztynie w Rojek Dental. Gabinet Rojek Dental zapewnia pełen zakres usług stomatologicznych ,usługi implantologiczne i ortodontyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ektorp Re: stomatolog IP: 185.97.16.* 20.12.19, 14:14 Niestety ale obecnie do stomatologa warto chodzić jedynie prywatnie. Bylem kilka razy na fundusz i nie byłem zadowolony. Obecnie mało co jest refundowane i trzeba liczyc na kiepskiej jakości plomby.... To ja już wolę dopłacić i nie mieć problemów z uzębieniem w przyszłości. ostatnio zdecydowałem się rowneiż na wstawienie sobie implantu zebowego: www.mobica.pl/implanty-stomatologiczne-nie-tylko-estetyka/ Praktycznie odzyskałem swój własny ząb. Odpowiedz Link Zgłoś