Dodaj do ulubionych

JJS internet - odradzam!

05.02.15, 12:56
Witam,

Bez względu na jakość usług i ceny odradzam podpisywanie umowy z tą firmą.
Zawsze ich broniłem na forum, bo nie miałem większych problemów.
Schody się zaczynają jak chcemy rozwiązać umowę, zrezygnować z usług itp.. (o większości problemów już forumowicze się wypowiedzieli)
Z nowych dorzucę to że po rozwiązaniu umowy chcą takie szare pudełko z powrotem (pewnie wszyscy je trzymają przez 10 lat), jak nie to płacisz 50 zł.
Wszystko ok, ale zapomniałem zrobić przelew. Wysyłali ponaglenia na maila którego nie używam.
Teraz przyszedł sms, że zostałem wpisany do KRD i BIG oraz prowadzone jest postępowanie komornicze!!!
Tak trudno było sku......ynom zadzwonić skoro znali numer i przypomnieć się z opłatą?!

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • wawka555 Re: JJS internet - odradzam! 05.02.15, 17:11
      Do KRD to można wpisać zadłużenie od 200 zł więc szczerze wątpię ...
      • kilerr10022 [...] 05.02.15, 22:06
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • robertrobo Re: JJS internet - polecam! 06.02.15, 08:57
          Nie chodzi o kłócenie o 50zł, bo bym zapłacił.. zwyczajnie zapomniałem.
          Chodzi o traktowanie wieloletniego klienta, który w dodatku ich bronił na forum.

Brak poszanowania klienta.
          W dodatku zakup usług trwa błyskawicznie, a spróbuj potem zrezygnować.
        • jedyny-mar Re: JJS internet - polecam! 06.02.15, 10:03
          ja tez byłem zadowolony, dopóki nie chciałem zrezygnować z ich usług.
          Zapisy ich umów są nie jasne oraz kwestionowane przez rzecznika praw konsumenta.
    • jedyny-mar Re: JJS internet - odradzam! 06.02.15, 13:06
      To właśnie pokazuje, jak traktuje swoich "byłych" gorliwych klientów.
      Myślą ze my jestemy chyba debilami, że wysyłają sms o treści "prowadzone jest postępowanie komornicze"
      bez wyroku sądu?, no chyba że otrzymał Pan wyrok sądu w swoje sprawie
      • pawe-l12345 Re: JJS internet - odradzam! 08.02.15, 20:00
        JJS - ODRADZAM. Ja również otrzymałem sms-a o wpisie do KRD, BIG i że w mojej sprawie prowadzone jest postępowanie komornicze - bez żadnego wyroku. Ewidentna próba wymuszenia - sprawę skierowałem do odpowiednich organów i do prawnika. Ważne ! wywiązałem się z umowy w 100% i nie przedłużyłem umowy.

Omijajcie tą firmę !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka